26 / 04 / 2024

Denizli Güney TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak

Denizli Güney TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak

TOKİ Denizli kura sonuçları nasıl öğrenilir ve Denizli Güney TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorularının yanıtları haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Denizli projesi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

TOKİ Denizli kura sonuçları nasıl öğrenilir? Denizli Güney TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

TOKİ Denizli kura sonuçları nasıl öğrenilir ve Denizli Güney TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorularının yanıtları haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Denizli projesi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

TOKİ Denizli Güney başvuruları başladı! İşte TOKİ Denizli son başvuru tarihi ve fiyat listesi 2022!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Güney projesi satışa çıktı. İşte TOKİ Denizli son başvuru tarihi ve fiyat listesi 2022...

TOKİ Denizli Güney başvuruları için geri sayım başladı! İşte TOKİ Denizli fiyat listesi 2022!

TOKİ Denizli Güney başvuruları 20 Haziran tarihinde başlıyor. İşte TOKİ Denizli fiyat listesi 2022...

TOKİ Denizli Güney 118 konut ihalesi yarın!

Denizli İli Güney İlçesi  Tilkilik Mahallesi 118 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Denizli Güney'e 118 yeni konut!

Denizli İli Güney İlçesi  Tilkilik Mahallesi 118 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 9 Ekim 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Denizli Güney kura sonuçları 2+1 ve 3+1 isim listesi!

TOKİ Denizli Güney kura sonuçları 2+1 ve 3+1 isim listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Denizli Güney kura sonuçları 2+1 ve 3+1 isim listesi ve TOKİ Güney kura sonucu 2020...

TOKİ Denizli Güney 2020 kuraları bugün çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Güney projesi kapsamındaki konutların kura çekimi bugün gerçekleştirilecek.

Denizli Güney TOKİ kura çekilişi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Güney projesinde yer alan 118 konutun kura çekilişi yarın saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Denizli Güney kuraları 28 Nisan'da çekiliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Güney projesinde yer alan 118 konutun kura çekilişi 28 Nisan 2020 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

Denizli Güney'e TOKİ evleri ve otogar müjdesi!

Cumhur İttifakı’nın adayı olarak Denizli’nin Güney ilçesinde girdiği seçimi kazanan Halil Ayhan, “Bizden hizmet bekleyen, sorunlarına çözüm isteyen, refah ve huzurunun artmasını arzulayan vatandaşlarımız için çalışacağız” diye konuştu.

Denizli Güney'deki sel felaketinin izleri siliniyor!

Denizli Güney'de yaşanan sel felaketinin yaraları Denizli Büyükşehir Belediyesi, Güney Belediyesi ve devletin tüm kurumlarıyla birlikte sarılıyor.

TOKİ Denizli Güney 118 konut ihalesi 12 Ekim'de!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Denizli İli, Güney İlçesi, Yeni Mahallesi'nde toplamda 118 adet yeni konut inşa edecek.

Denizli'deki Güney Eski Hükümet Binası restore ediliyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi Güney İlçesindeki Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan, 1936 yılında yapılan Güney Eski Hükümet Binası'nı restore ediyor.

Denizli Güney TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak Haberi

Denizli Güney TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak

Hayata geçirdiği yeni projelerle ev sahibi olmak isteyen dar gelirlilerin yüzünü güldüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli projesinde satışlar başladı.

Denizlililerin merakla beklediği TOKİ projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olmak üzere toplamda 44 adet konuta yer veriliyor.

TOKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, TOKİ Denizli projesi için son başvuru tarihi 24 Haziran olarak belirlendi. Projede yer alan konutlar kuralı olarak satışa çıkarıldı. 

TOKİ Denizli kura sonuçları nasıl öğrenilir? Denizli Güney TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

Denizli Güney Tilkilik projesinde yer alan daireler 28 Haziran tarihinde sahiplerini bulacak. Projeden konut almak isteyenler başvurularını Ziraat Bankası aracılığıyla yapabiliyor.

Konut fiyatlarının 498 bin 957 lira ile 710 bin 278 lira arasında değiştiği...