23 / 04 / 2024

denizli honaz toki konutları

denizli honaz toki konutları

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Honaz'da hayata geçireceği 110 konutun ihalesi yapıldı.

Denizli'de taksitle imarlı arsa satılacak! İhalesi 28 Eylül'de!

Denizli Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Gökpınar Milli Emlak Müdürlüğü, Denizli Honaz'da yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsalar sanayi tesis alanı imarlı olarak belirtildi.

TOKİ Denizli Honaz 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Denizli Honaz sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Denizli Honaz’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Denizli Honaz’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Denizli Honaz’da sosyal konut projesi...

TOKİ Denizli Honaz başvuruları yarın sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Honaz projesi için başvuru dönemi yarın sona eriyor.

Denizli Honaz'da 10 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

T.C. Denizli 7. İcra Dairesi, Denizli ili, Honaz ilçesi, Gürlek Mahallesi, 123 ada 1 parselde yer alan fabrikayı 9 milyon 962 bin 120 TL'ye satıyor...

Denizli Honaz'da 22.4 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

T.C. Denizli 5. İcra Dairesi, Denizli ili, Honaz ilçesi, Gürlek Mahallesi 107 ada 3 parselde yer alan fabrikayı 22 milyon 456 bin 381 TL'ye satıyor...

Denizli Bekilli TOKİ orta gelir başvuruları başladı!

Dar gelirlileri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Bekilli projesinde yer alan 6 adet konut için başvurular başladı.

Denizli Bozkurt TOKİ kura sonucu 21.12.2020!

Denizli Bozkurt TOKİ kura sonucu 21.12.2020 haberimizde yer alıyor. Denizli Bozkurt TOKİ kura sonucu 21.12.2020 ve TOKİ Denizli Bozkurt detayları...

TOKİ Denizli Honaz 110 konut başvuruları yarın!

TOKİ Denizli Honaz 110 konut başvuruları yarın itibariyle başlıyor...

TOKİ Denizli Honaz 214 konut ihalesi yarın!

Denizli İli, Honaz İlçesi, Ovacık Mahallesi 214 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak. 

TOKİ'den Denizli Honaz'a 214 yeni konut!

Denizli İli, Honaz İlçesi, Ovacık Mahallesi 214 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 1 Eylül 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Denizli Honaz kura sonucu 11 Haziran 2020 isim listesi! 

TOKİ Denizli Honaz kura sonucu 11 Haziran 2020 isim listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Denizli Honaz kura sonucu 11 Haziran 2020 isim listesi ve TOKİ Honaz kura sonuçları kazananlar listesi...

TOKİ Denizli Honaz 100 bin konut kuraları bugün çekiliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Denizli Honaz 2020 projesinde yer alan 200 adet konutun hak sahipleri bugün belli olacak.

Denizli'deki TOKİ evleri afetzedelere dağıtılacak!

AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, Elazığ depreminde devletin afete karşı hazırlıklı olduğunu kaydetti. Özkan, Acıpayam, Bozkurt ve Çardak'ta depremzedeler için yapılan konutların tamamlanarak afetzedelere dağıtılacağını söyledi.

denizli honaz toki konutları Haberi

denizli honaz toki konutları


TOKİ tarafından Denizli’nin Honaz İlçesi’nde hayata geçirilecek olan 110 konutun ihalesi yapıldı. Dün gerçekleştirilen ihale kapsamında ayrıca ticaret merkezi ile altyapı ve çevre düzenleme işi de yer alıyor.

Yükseklikleri zemin+3 olan projedeki konutların 30’u 2 oda 1 salon ve 80’i ise 3 oda 1 salon planında inşa edilecek.

TOKİ Denizli Honaz projesinin cephelerinde estetik ve zengin görünüm açısından zemin kat seviyesinde yöresel taş kaplamalar, ahşap görünümlü kaplamalar, dekoratif pencereler, söveler ve kat silmeleri kullanıldı.

Yatay mimari konseptli Honaz TOKİ projesinde yerleşim alanı dükkânları, parkları, peyzajı, oyun ve spor alanları bulunacak. Proje aynı zamanda kente değer katacak yeni bir yaşam merkezine dönüşecek.