19 / 04 / 2024

Denizli Hüsamettin Gazi Bey Türbesi

Denizli Hüsamettin Gazi Bey Türbesi

Denizli'nin geçmiş değerlerini içinde barındıran tarihi yapıları yıkılmaktan kurtaran Denizli Büyükşehir Belediyesi, Hüsamettin Gazi Bey Türbesi’ni de restore etti.

Elçi Yapımcılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elçi Yapımcılık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Elçi tarafından kuruldu.

Otomobil fiyatlarında son durum ne? Sıfır kilometrede 400 bin TL’nin altında kaç araç kaldı?

Cardata Genel Müdürü Hüsamettin Yalçın, “Deprem sonrası daha güvenli bir ev almak isteyenler araçlarını satmaya başladı. Piyasaya ikinci el araç girişi hızlanınca fiyatlar düşecek" dedi.

İnovatif Emlak Yapı Market İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İnovatif Emlak Yapı Market İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de  Hüsamettin Gümüş tarafından kuruldu.

Arenlife İnşaat Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Arenlife İnşaat Ve Sanayi Anonim Şirketi bugün Emir Ceyhan, Emre Ceyhan, Hüsamettin Hatay ve Kandemir Atbakan ortaklığında kuruldu.

Mawla Ali Group Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mawla Ali Group Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Abdul Azız Azızı, Hüsamettin Şahap, Nakıbullah Omarı ve Samıullah Samkanay ortaklığında kuruldu.

Hty Global İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hty Global İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da Hüsamettin Hatay tarafından kuruldu.

Elitler Elektrik İnşaat Metal Kimya Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elitler Elektrik İnşaat Metal Kimya Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Hüsamettin İşler tarafından kuruldu.

Araba fiyatlarında büyük düşüş yaşanacak! Son bir ay!

Cardata Genel Müdürü Hüsamettin Yalçın "Döviz kurunun da gerilemesiyle 1 ay sonra ikinci el araba fiyatlarında yüzde 50’lik bir düşüş öngörüyoruz" ifadesini kullandı.

Hgs Turizm İnşaat E-Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hgs Turizm İnşaat E-Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  3 milyon TL sermaye bedeli  ile Hüseyin Gazi Şahin ve  Mustafa Şahin tarafından kuruldu.

Lintu Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lintu Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ehsan Tafaghodı Aserı ve Hüsamettin Ahrancani tarafından kuruldu.

Jyn Holding As Merkezi Norveç İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Jyn Holding As Merkezi Norveç İstanbul Merkez Şubesi Bayrampaşa’da 70 bin TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Vatansever tarafından açıldı.

Kocabaş Honaz Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kocabaş Honaz Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon 230 bin 500 TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Namlıcı ve Hamza Balcı ortaklığında kuruldu.

Galeri Pamukkale Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Galeri Pamukkale Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon 781 bin TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Namlıca ve Hamza Balcı ortaklığında kuruldu.

Denizli Hüsamettin Gazi Bey Türbesi Haberi

Denizli Hüsamettin Gazi Bey Türbesi

Denizli'nin geçmişine tanıklık eden yapıları restore ederek yok olmaktan kurtaran Denizli Büyükşehir Belediyesi Koruma Uygulama Denetim Bürosu (KUDEB), bu kez Selçuklu döneminden kalma tarihi Hüsamettin Gazi Bey Türbesindeki restorasyon çalışmalarını da tamamladı. 

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Denizli merkez ve ilçelerde yer alan tarihi ve kültürel değerlerin korunması ve gelecek nesillere aktarılması için çalışmalarına devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, Baklan İlçesi’nde bulunan Selçuklu’nun uçbeylerinden olan Hüsamettin Gazi Bey Türbesi’ni aslına uygun şekilde restore etti. 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Hüsamettin Gazi Bey Türbesi’nin, gelecek nesillere aktarabilmenin önemli bir sorumluluk olduğunu ve kent kimliğine kazandırılmasından dolayı mutluluk duyduğunu belirtti. Başkan Osman Zolan, “Denizlimizin tarihinde önemli bir yeri olan Hüsamettin Gazi’nin ebedi istirahatgahını aslına uygun şekilde restore ederek, yarınlarımıza aktarmak...