26 / 04 / 2024

denizli toki merkezefendi kura sonuçları isim listesi

denizli toki merkezefendi kura sonuçları isim listesi

TOKİ Merkezefendi 3+1 kura sonuçları haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.

Merkezefendi Belediyesi'nden 125.2 milyon TL'ye konut imarlı arsa!

Denizli İli Merkezefendi Belediye Başkanlığı, Denizli Merkezefendi Şemikler Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 125 milyon 240 bin TL olarak açıklandı.

Denizli Esnaf Sitesi'nden Merkezefendi'de satılık arsa ve arazi!

T.H.S.S. Denizli Esnaf Sitesi Konut Yapı Kooperatifi, Denizli Merkezefendi'de yer alan 3 adet arsa ve araziyi satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 23 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Denizli'de 121 milyon 200 bin TL'ye konut imarlı arsa satılacak! 

Denizli İli Merkezefendi Belediye Başkanlığı, Denizli Merkezefendi Şemikler Mahallesi'nde yer alan konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın yüz ölçümü 8 bin 80 metrekare olarak belirtildi.

Büyükşehir'den satılık arsa fırsatı! O ildeki konut alanı imarlı 3 arsanın fiyatı dudak uçuklattı! 

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Denizli ili, Merkezefendi ilçesi, Çakmak Mahallesi'nde yer alan 3 adet konut alanı imarlı arsayı satıyor. Peki Denizli Merkezefendi'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Denizli TOKİ 2023 projesi için Haziran müjdesi geldi! İşte bu ilçeye tam 493 konut yeni konut geliyor! 

Denizli TOKİ 2023 projesi için Haziran müjdesi geldi... İşte bu ilçeye tam 493 konut yeni konut geliyor...

Denizli Büyükşehir Belediyesi Merkezefendi'de 2 gayrimenkul satacak! 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Denizli Merkezefendi Çakmak Mahallesi'nde yer alan 2 gayrimenkul arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 24 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Denizli Merkezefendi 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Denizli Merkezefendi sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Denizli Merkezefendi’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Denizli Merkezefendi’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Denizli Merkezefendi sosyal konut projes

Denizli'de Belediyeden satılık arsa fırsatı! İhalesi 1 Eylül'de! 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Denizli ili, Merkezefendi ilçesi, Çakmak Mahallesi'nde yer alan 3 arsayı satıyor. Peki arsaların fiyatları ve büyüklükleri ne kadar? İşte ayrıntılar...

Denizli'de yüzde 20 indirim fırsatıyla satılık 14 arsa! 63 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Denizli Çınar ve Gökpınar Milli Emlak Müdürlükleri, Denizli ili, Merkezefendi, Pamukkale ve Honaz ilçelerinde yer alan 14 gayrimenkulü 63 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuyor...

Denizli Milli Emlak'tan yüzde 20 indirim ve taksit fırsatıyla satılık 4 arsa! 4 milyon TL'den başlayan fiyatlarla...

Denizli Çınar Milli Emlak Müdürlüğü, Denizli ili, Merkezefendi ilçesi, Saruhan Mahallesi'nde yer alan 4 arsayı 4 milyon TL'den başlayan fiyatlarla, yüzde 20 indirim ve taksit imkanıyla satıyor...

Emlak Konut GYO Denizli Merkezefendi projesi için Turgut Müteahhitlik'le sözleşme imzaladı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen Denizli Merkezefendi Projesi İkmal İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici Turgut Müteahhitlik San. ve Tic. A.Ş. ile 24 Kasım tarihinde imzalandı. 

TOKİ'nin Denizli projesi zeminine uygunsuz iddiası!

TOKİ'nin Denizli'nin Merkezefendi ilçesine bağlı Gümüşler Mahallesi'nde inşa ettiği Karaköy Konutları projesindeki kaba inşaatı bitirilmiş bazı bloklarda kayma olduğu ileri sürüldü. 

Denizli Merkezefendi'de 10 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Denizli Merkezefendi'de bulunan arsayı 9 milyon 977 bin 500 TL'ye satışa çıkardı.

denizli toki merkezefendi kura sonuçları isim listesi Haberi

denizli toki merkezefendi kura sonuçları isim listesi

TOKİ'nin Denizli Merkezefendi orta gelir grubu projesinde toplam 1.198 konuta yer veriliyor. Projedeki konutların kura çekilişi yapıldı.

Başvuruların 5 Mart 2019 tarihi itibariyle başladığı TOKİ Denizli Merkezefendi projesinde 954 adet 2 oda 1 salon ve 244 adet 3 oda 1 salon konut bulunuyor.

Konut fiyatlarının 179 bin TL ile 276 bin 470 TL arasında değiştiği TOKİ'den yüzde 10, yüzde 15 ve yüzde 25 peşinatla konut sahibi olmak mümkün.

TOKİ Merkezefendi 3+1 kura sonuçları
TOKİ Merkezefendi 3+1 kura sonuçları henüz belli olmadı. TOKİ Merkezefendi 3+1 kura sonuçları açıklanır açıklanmaz Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Ödenecek en düşük peşinat bedelinin 17 bin 934 TL, en yüksek peşinat bedelinin 69 bin 117 TL olarak belirlendiği proje için 96 ay, 108 ay...