26 / 04 / 2024

deprem çalıştayı 2020

deprem çalıştayı 2020

Afet Riski Azaltma ve Deprem Çalıştayı düzenlendi. TBB Başkanı ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, ''Yüksek teknolojiyi ve akıllı şehirleri deprem başlığıyla çok hızlı bir şekilde koordine etmek gerekiyor'' dedi.

Depreme karşı güçlendirmenin önündeki engeller için çalıştay gerçekleştirilecek!

Deprem Güçlendirme Derneği'nin Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı desteği ile 30 Mayıs'ta "Kentsel Dönüşümde Güçlendirmenin Rolü" başlıklı çalıştay gerçekleştirilecek.

Afet Riski Azaltma ve Deprem Çalıştayı düzenlendi!

Afet Riski Azaltma ve Deprem Çalıştayı düzenlendi. TBB Başkanı ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, ''Yüksek teknolojiyi ve akıllı şehirleri deprem başlığıyla çok hızlı bir şekilde koordine etmek gerekiyor'' dedi.

Knauf Türkiye bölgesel çalıştayı Samsun’da gerçekleştirildi!

Knauf Türkiye’nin, 2019 yılı değerlendirmesiyle ilgili gerçekleştirdiği bölgesel çalıştay, 31 Ocak’ta Sheraton Grand Samsun Hotel’de düzenlendi. Çalıştayda Knauf Türkiye’nin 2020 bölgesel hedef ve stratejileri açıklandı.

İstanbul Yeşil Alanlar Çalıştayı 5-6 Şubat 2020'de!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi , kentin yeşil ve açık alanlarının ele alınacağı "İstanbul Yeşil Alanlar Çalıştayı" gerçekleştirecek.

İstanbul Deprem Çalıştayı'nda kentsel dönüşüm konuşuldu!

İBB tarafından İstanbul Deprem Çalıştayı 2-3 Aralık tarihleri arasında düzenlendi. Çalıştayda, binaların deprem güvenliği, kentsel dönüşüm, ilçelere afet merkezleri kurulması konuları görüşüldü.

İstanbul Deprem Çalıştayı'nda bina güvenliğine vurgu yapıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun açılış konuşmasıyla başlayan Deprem Çalıştayı’nda, İstanbul’un deprem riski tüm yönleriyle konuşuldu.

İstanbul Deprem Çalıştayı bugün başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından, İstanbul'un afetlere dayanıklı bir kent olması için yapılan uluslararası Deprem Çalıştayı bugün başlıyor.

İstanbul Deprem Çalıştayı 2-3 Aralık'ta!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul'un afetlere dayanıklı bir kent olması amacıyla uluslararası katılımcıların da yer alacağı "İstanbul Deprem Çalıştayı" gerçekleştiriyor.

CHP'nin Büyükşehir Belediye Başkanları Çalıştayı'nda imar konuşuldu!

CHP'den seçilen büyükşehir belediye başkanları, Sultanahmet Tunuslu Hayrettin Paşa Konağı'nda gerçekleştirilen "Büyükşehir Belediye Başkanları Çalıştayı"nda bir araya geldi 

Adalar Ulaşım Çalıştayı'nda imar eksiklikleri konuşuldu!

Adalar'daki ulaşım sorunlarına kalıcı ve sürdürülebilir çözümler getirmek için Büyükada'da "Adalar Ulaşım Çalıştayı' düzenlendi. Çalıştayda imar planı eksiklikleri, adalara ulaşım sorunu ve lojistik faaliyetler gibi çevre sorunları ele alındı.

Çimento sektörü 3.Temiz Kömür Teknolojileri Çalıştayı'nda buluştu!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nın desteğiyle düzenlenen 3.Temiz Kömür Teknolojileri Çalıştayı ve Fuarı gerçekleştirildi. Fuarda çimento sektörünün önde gelen isimleri bir araya geldi.

Türkiye’nin Depreminde 20'nci Yıl Çalıştayı 6 Nisan'da!

TARDE, “Türkiye’nin Depreminde 20. Yıl: Bellek, Yapılanma, Gelecek” çalıştayı düzenliyor. Çalıştay 6 Nisan 2019 günü İstanbul Bilgi Üniversitesi kampüsünde gerçekleşecek.

Gaziantep Deprem Master Planı Çalıştayı düzenlendi!

İnşaat Mühendisleri Odası Gaziantep Şube Başkanı Gökhan Çeliktürk, Gaziantep Deprem Master Planı Çalıştayı yaptıklarını söyledi.

deprem çalıştayı 2020 Haberi

deprem çalıştayı 2020

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ve Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) iş birliği ile düzenlenen Afet Riski Azaltma ve Deprem Çalıştayı toplantısı çevrimiçi olarak yapıldı.

TBB tarafından yapılan açıklamada, toplantının açılış konuşmalarını TBB Başkanı ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, JICA Türkiye Ofisi Temsilcisi Nobuhiro Ikuro, AFAD Başkanı Dr. Mehmet Güllüoğlu, Gaziantep Valisi Davut Gül ve Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mücahit Demirtaş yaptı.

Açılış konuşmalarından sonra çalıştayın anahtar konuşmacısı JICA Türkiye'den Dr. Shoji Hasegawa bir sunum düzenledi.

Verilen aradan sonra birinci panel olan Afet Sonrası Müdahale Faaliyetleri, AFAD Müdahale Daire Başkanı Yusuf Aysu'nun moderatörlüğünde yapıldı.

Panelin konuşmacıları arasında Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AKUT Başkanı Recep Şalcı ve Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat...