26 / 04 / 2024

II. Tesis Yönetim Çalıştayı ve İş Zirvesi 2021 İstanbul 21,22,23 Mayıs'ta!

II. Tesis Yönetim Çalıştayı ve İş Zirvesi 2021 İstanbul 21,22,23 Mayıs'ta!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "II. Tesis Yönetim Çalıştayı ve İş Zirvesi 2021 İstanbul" konulu yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...



Nihat Dönmez Site Yönetim Hizmetleri www.konutsitesiyonetimi.com  katkı ve çabaları ile ciddi şekilde toplum huzurunu tehdit eden;

tüzel kişiliksizlikten dolayı resmi kurum ve mercilerin denetimi dışında kalan Konut Siteleri Yönetimlerinin temel mevzuat kaynağı olan 634 sayılı Kat Mülkiyeti Kanununda yapılması teklif edilmek üzere;

tüm Türkiye genelinde, salon pandemi standartları kapasitesini tam olarak dolduran yüksek ilgi ve katılımla;

Tesis/Site Yönetimleri Çalıştayının birincisi, Ankara/Kızılcahamam’da biri profesör ikisi üniversite SEM (Sürekli Eğitim Merkezi) eğitmeninin yöneticiliğinde yapılmıştır.
Dünyada bir ilk olarak, konuya ilişkin tekliflerin, azami tabana yayılmışlığını sağlamak maksadı ile çalıştayın diğer iki büyük ilimiz ve Anadolu turneleri ile tamamlanması planlanmıştır.

II. Tesis Yönetim Çalıştayı ve İş Zirvesi 2021 İSTANBUL adı altında 21. 22. 23 MAYIS/ 2021 Haliç Kongre Merkezi’nde yapılacaktır.

İstanbulumuz’un çoklu  özelliği dolayısı ile, bu çalıştay sektörler adına farklılık yaratan, fırsatlarla dolu ve interaktif bir bir çaba olmasının yanında , yalnızca Tesis Yönetimi sektörü değil bu yönetim sektörüne ait bütün alt sektörleri de kapsayan bir aktivitedir.

İstanbul’daki çalıştay, sektörlerin öncü kuruluşları, *ASKON (Anadolu Aslanları İşadamları Derneği) , TRKTYD (Kentsel Tesis Yönetim Derneği) kurumsallık ve  güvencelerinde gerçekleştirilecektir. 

II. Tesis Yönetim Çalıştayı ve İş Zirvesi'nde *Uludağ Üniversitesi, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Maltepe Üniversitesi Akademik Kadroları* Türkiye'nin ve Dünya'nın en önemli şirketlerinin genel müdür ve müdür yardımcıları, İş Dünya'sının Liderleri, direktörleri, Tesis Yönetim ve İnşaat alanında kitapları bulunan oteriterler , akademisyenlerden oluşan konuşmacılar, onlarca oturum ve Tesis Yönetimi ve İş dünyası ile ilgili önemli konular yer alacaktır.

Organizasyon,  Key Tourism Solution tarafından Alpaslan Yıldız patronajında yapılmaktadır, (iletişim: [email protected], 0 5324336475)
 


Geri Dön