19 / 04 / 2024

Dev Deri Elektrik İnşaat adres

Dev Deri Elektrik İnşaat adres

Dev Deri Elektrik İnşaat Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Tayfun Bodur tarafından kuruldu.

Sarı Plus İnşaat Peyzaj Tekstil Elektrik Otomotiv Deri Makina Parçaları Limited Şirketi kuruldu!

Sarı Plus İnşaat Peyzaj Tekstil Elektrik Otomotiv Deri Makina Parçaları Limited Şirketi Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Arda Kırat tarafından kuruldu.

Elektrik ve doğalgaza dev indirim müjdesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan peş peşe açıklandı!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, elektrik ve doğalgaza indirim müdjesini açıkladı. Peki elektrik ve doğalgaza ne kadar indirim geliyor? 

Miele'den temizlikte dev yenilik! Miele toz torbasız Boost süpürge fiyatları kaç TL? 23 Mayıs 2022 fiyat listesi

Miele, temizlikte dev bir yeniliğe imza attı ve yeni toz torbasız Boost CX1 elektrik süpürgelerini satışa sundu. Peki Miele toz torbasız Boost süpürge fiyatları kaç TL? İşte 23 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Homend elektrik süpürgelerinde dev fırsat! 3.498 TL'lik indirim başladı! İşte 10 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Homend elektrik süpürgelerinde 15 Mayıs tarihine kadar geçerli dev kampanyayı başlattı. Homend Hurriclean Multi Siklon Süpürge, Dustrider Dikey Süpürge ve Alex Laser Robot Süpürge modellerinin bir arada alımına 3.498 TL indirim uygulanıyor. İşte 10 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Onba İnşaat Elektrik Ve Deri Malzemeleri Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Onba İnşaat Elektrik Ve Deri Malzemeleri Sanayi Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Kulabaş tarafından kuruldu.

Marino Yapı Malzemeleri Elektrik Elektronik Deri Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marino Yapı Malzemeleri Elektrik Elektronik Deri Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Kıraç tarafından kuruldu.

Dev Deri Elektrik İnşaat Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dev Deri Elektrik İnşaat Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Tayfun Bodur tarafından kuruldu.

Karar Elektrik Mobilya Tekstil Deri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karar Elektrik Mobilya Tekstil Deri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Sabır Keserci tarafından kuruldu.

Asper34 İnşaat Metal Elektrik Reklam Deri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asper34 İnşaat Metal Elektrik Reklam Deri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Haydar Çopur tarafından kuruldu. 

Tibet bölgesindeki dev hidroelektrik santralinin inşaatı başladı!

Tibet bölgesindeki dev hidroelektrik santralinin inşaatı başladı. Bölgede kurulacak hidroelektrik santralin,1,2 milyon kilovat elektrik üretimi kapasiteli olacağı ve yıllık yaklaşık 5,4 milyar kilovat elektrik üreteceği belirtildi.

Devçağ Bau İnşaat Turizm Gıda ve Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Devçağ Bau İnşaat Turizm Gıda ve Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Devrim Kocadağ tarafından 10 bin TL sermaye ile 4 Aralık'ta Sultangazi, Zubeyde Hanım Mahallesi, 1300 Sokak'ta kuruldu.

Dar Almourgan İnşaat Elektrik Elektronik Gıda Deri Tekstil Sanayi İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dar Almourgan İnşaat Elektrik Elektronik Gıda Deri Tekstil Sanayi İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi 20 Şubat 2015'te, 150 bin TL sermaye ile Fatih'te, Mohamad Aswad ve Abdullah Hamdo Al Salmo Müdürlüğü'nde kuruldu.

İngiltere'den Norveç'e dev elektrik kablosu!

İngiltere'den Norveç'e dev elektrik kablosu geliyor.İngiltere, yaklaşık yatırım maliyeti 2 milyar euroyu bulacak bir kablolarla Norveç'ten elektrik ithal etmeye hazırlanıyor. Kabloların toplam uzunluğunun 600 kilometre olması bekleniyor.

Dev Deri Elektrik İnşaat adres Haberi

Dev Deri Elektrik İnşaat adres

Dev Deri Elektrik İnşaat Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Tayfun Bodur tarafından kuruldu.

Dev Deri Elektrik İnşaat Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
DERİ -Her türlü ham deri, suni deri, işlenmiş deri, yan ürünleri, vinleks ve benzeri gibi ürünlerin imalatı, alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak, -Ham deriden, mamul deri, kösele ve süet üretimi, toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. -Her nevi deri, güderi ve deriden mamul giyim eşyası; kürk, mont, kaban, ceket, yelek gibi ürünlerin üretimi, toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak... ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Adres: Piri Reis Mahallesi 2073. Sk. B Apt.No:17b/267...