18 / 04 / 2024

dev projeler hükümet programına alınacak mı

dev projeler hükümet programına alınacak mı

2023 hedeflerinin de yer alacağı hükümet programında yeni bir anayasanın yapılması hedeflerin başında geliyor. Bu kapsamda ‘Başkanlık sistemi’ detaylı olarak masaya yatırılacak.

Hükümet dev bir paket hazırlığında, dolar, altın, borsa nasıl etkilenecek?

Hükümet KGF paketi hazırlığında. Peki, bu kredi paketinden kim yararlanacak? Kredi paketinin büyüklüğü ne kadar olacak? KGF kredi paketi, altını, dövizi, borsayı ve konut piyasasını nasıl etkileyecek? Merak edilen soruların tüm yanıtları haberimizde...

Gaziosmanpaşa Hükümet Konağı'nın ihalesi yapıldı!

Selçuklu mimari çizgilerinden esinlenip Anadolu'nun geleneksel yapı malzemeleri kullanılarak hayata geçirilecek olan Gaziosmanpaşa Hükümet Konağı'nın ihalesi yapıldı.

TOKİ Trabzon Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Trabzon İli Arsin İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Gaziosmanpaşa Hükümet Konağı ihalesi bugün!

İstanbul İli Gaziosmanpaşa İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Çanakkale Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Çanakkale İli Bayramiç İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

Datça eski hükümet binasının akıbeti TBMM'de!

Datça eski hükümet binasının akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP Muğla Milletvekili Akın Üstündağ konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

TOKİ'den Manisa Akhisar'a hükümet konağı!

Kamu yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ, Manisa Akhisar'da yeni bir hükümet konağı inşa edec

TOKİ'den Kırşehir Mucur'a hükümet konağı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırşehir Mucur Hükümet Konağı projesinin inşası için 19 Haziran tarihinde ihaleye çıkıyor.

TOKİ'den Kahramanmaraş Onikişubat'a hükümet konağı!

Konut yatırımlarının yanı sıra kamu yatırımlarını da sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kahramanmaraş'ta hükümet konağı inşa edecek.

TOKİ'den Ordu Şalpazarı'na hükümet konağı!

Konut yatırımlarının yanı sıra kamu yatırımlarına da devam eden TOKİ, Ordu Şalpazarı Hükümet Konağı ihalesini 15 Mayıs tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ'den Çanakkale Bayramiç'e hükümet konağı!

Çanakkale İli Bayramiç İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 2 Mayıs 2018 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ'den Trabzon Arsin'e hükümet konağı!

Konut yatırımlarının yanı sıra kamu yatırımlarını da sürdüren TOKİ, Trabzon Arsin Hükümet Konağı için düğmeye bastı.

TOKİ'den Trabzon Araklı'ya hükümet konağı!

Konut yatırımlarının yanı sıra kamu yatırımlarına da devam eden TOKİ, Trabzon Hükümet Konağı için düğmeye bastı.

dev projeler hükümet programına alınacak mı Haberi

dev projeler hükümet programına alınacak mı

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, seçimin ertesi günü tüm siyasi partilere yeni bir anayasa yapılması için ortak çalışma çağrısı yaptı. Yeni hükümetin bu doğrultuda yeni ve demokratik bir anayasa yapılmasını öncelikli hedef olarak belirleyecek. AK Parti’nin seçim beyannamesinde yer alan "Özgürlüğü, demokrasiyi ve insanı odağına alan, yasama ve yürütmenin müstakil olarak etkin olduğu, demokratik denge ve kontrol mekanizmalarının öngörüldüğü, her türlü vesayetin engellendiği yeni bir anayasa yapacağız" mesajı hükümet programına yansıyacak. 


'BAŞKANLIK' MASADA 

Yeni anayasa kapsamında "Başkanlık" modelinin Türkiye'ye sağlayacağı katkılara işaret edilecek. Beyannamede, parlamenter sistemin istikrarsızlığa yol açtığı savunulmuş, "Etkin ve dinamik yönetim yapısıyla başkanlık sisteminin daha uygun bir yönetim modeli olduğuna inanıyoruz" denilmişti. 

2023 hedefleri ışığında şekillenecek program 8 yıllık rotanın ilk bölümünü oluşturacak. 

Programda, 4 yıl görevde kalması öngörülen 64'üncü...