24 / 04 / 2024

dev ulaşım projesi

dev ulaşım projesi

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığınca 2023 hedefleri kapsamında ilk adımları atılan "dev projelerin" bazıları bu yıl hizmete girecek. İşte 6 dev ulaşım projesi...

Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 12'nci kata ulaşıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 6 milyar TL’lik yatırımla hayata geçirilen Kayseri belediyecilik tarihinin en büyük projesi olan Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nde çalışmaların hızlandığını, ilk etap inşaatlarda 12. kata ulaşıldığını söyledi.

İstanbul Yeni Havalimanı'na ulaşım nasıl sağlanacak?

Türkiye'nin dev projesi İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılmasına sayılı günler kaldı. 29 Ekim'de kapılarını açacak İstanbul'un 3'üncü havalimanına farklı ulaşım alternatifleri bulunuyor.

Ankara Ulus Meydanı Ulaşım Projesi'ne onay!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, Ulus Meydanı ve Çevresi Ulaşım Projeleri gündeme geldi. Dev proje için imzalanan protokolün uygulanması oy birliğiyle kabul edildi.

Gaziemir Landor projesi ulaşım!

Gaziemir Landor projesi ulaşım bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor.

İstanbul'un yeni ulaşım projesi: Çemberler Sistemi!

Türk Mimarlar ve Şehir Plancıları Odaları Üyesi Ahmet Vekif Alp, İstanbul'un yeni ulaşım projesi Çemberler Sistemi'ni anlattı.  Çemberler Sistemi'nin en önemli ayağı Çemberyol ve Çemberray projeleri...

Doğu Anadolu'ya 7 dev ulaşım projesi müjdesi!

Kara yolları 12’nci Bölge Müdürlüğü tarafından Erzurum sınırları içerisinde yapımı süren 7 tünelle Doğu Anadolu Bölgesi, Karadeniz ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ne bağlanacak.

İşte Doğu Anadolu'daki 6 dev ulaşım projesi!

Karayolları 12’nci Bölge Müdürlüğü tarafından Erzurum sınırları içerisinde 6 tünel projesi devam ediyor. Projelerle, Doğu Anadolu Bölgesi, Karadeniz ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ne bağlanacak.

Dev ulaşım projeleri başladı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, yeni dev ulaşım projelerini anlattı. Bakan Arslan, 15 yılda 380 milyar TL'nin üzerinde yatırım yapıldığını belirtti...

Sakarya'nın ulaşım projesi mecliste!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı bugün gerçekleşecek. Toplantıda, 15 Temmuz Bulvarı ile Pekşenler arasında hayata geçirilecek yeni ulaşım projesinin imar planları görüşülecek.

Dev ulaşım projeleri gayrimenkul sektöründe doping etkisi yarattı!

Türkiye’de inşa edilen ya da inşaatı devam eden mega ulaşım projeleri, çevresindeki arsa ve konut fiyatlarını da etkiliyor.

Sakarya'nın ulaşımı için 12 yeni proje!

Sakarya Büyükşehir Belediye tarafından bölgede hizmete alınacak 12 yeni ulaşım projesi AKM’de gerçekleştirilen tanıtım programında anlatıldı.

Sakarya'ya dev ulaşım yatırımları!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, kente ulaşım alanında kazandırılacak dev projeleri açıklayacak.

Ahmet Arslan'dan İzmir'e 13 ulaşım projesi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, İzmir'de yapılan ve yapılması planlanan 13 ulaşım projesini anlattı.

dev ulaşım projesi Haberi

dev ulaşım projesi

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından 2023 hedefleri kapsamında ilk adımları atılan "dev projelerin" bazıları bu yıl hizmete girecek.


İzmit Körfezi’nin "gerdanlığı" olarak nitelendirilen Körfez Geçiş Köprüsü, bittiğinde dünyanın en geniş köprüsü unvanını alacak Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Asya ve Avrupa yakalarını deniz tabanının altından geçen karayolu tüneliyle birbirine bağlayacak Avrasya Tüneli ile "Demir İpek Yolu" olarak adlandırılan Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu Projesinin bu yıl sonunda hizmete açılması hedefleniyor.


1) Körfez Geçiş Köprüsü

AA muhabirlerinin derlediği bilgiye göre, kamuoyunda İstanbul-İzmir Otoyolu olarak tanınan Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Proje, İstanbul'u Yalova, Bursa, Balıkesir, Manisa, Kütahya ve İzmir'e bağlayacak. Türkiye nüfusunun yarısını oluşturan 38 milyon insanın yaşadığı coğrafyaya hizmet verecek projeyle seyahat süresi, İstanbul’dan Bursa'ya 1 saate, İzmir'e 3 saate, Eskişehir'e 2,5...