27 / 04 / 2024

Devlet Arşivleri Başkanlığı memur alımı

Devlet Arşivleri Başkanlığı memur alımı

Devlet Arşivleri Başkanlığı tarafından, Ankara ve İstanbul'daki birimlerde çalıştırmak üzere KPSS 60 puanı ile 10 farklı unvanda personel alımı yapılacağı duyuruldu. Başvuru şartları neler? Kimler başvuru yapabilir?

Aman dikkat! Gelir İdaresi Başkanlığı’ndan son dakika duyurusu! Son gün bugün!

Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB), bazı beyanname ve bildirimlerin verilme süresinin 5 Temmuz tarihine kadar uzatıldığını duyurdu. Katma Değer Vergisi, Dijital Hizmet Vergisi, Turizm Payı ve diğer vergi beyannameleriyle bildirimler 5 Temmuz Çarşamba gün sonuna kadar verilebilecek.

Göç İdaresi Başkanlığı 231 sözleşmeli personel alıyor! Başvurular e-Devlet'ten yapılacak! Başvuru şartları neler?

Göç İdaresi Başkanlığı, 231 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirileceğini açıkladı. Peki Göç İdaresi Başkanlığı personel alımı başvuru şartları neler? İşte merak edilen o ayrıntılar...

EGM Polis Akademisi Başkanlığı personel alım ilanını duyurdu! İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları!

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) Polis Akademisi Başkanlığı çeşitli birimlere Profesör, Dr. Öğretim Üyesi, Öğr. Gör. ve Arş. Gör. alımı yapılacak. İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları!

e-Devlet ile EYT başvurusu nasıl yapılır? EYT başvuru tarihleri belli oldu mu? İşte sorgulama ekranı...

Emeklilikte Yaşa Takınlar (EYT) yasasına ilişkin detaylar netleşmeye devam ederken vatandaşlar e-Devlet ile EYT başvurusu nasıl yapılır? EYT başvuru tarihleri belli oldu mu? sorularına yanıt arıyor.

Devlet Su işleri Başkanlığı İŞKUR ile personel alacak! 18-40 yaş arası herkes başvurabilecek! Sakın kaçırmayın!

Devlet Su işleri Başkanlığı İŞKUR ile kamu personeli alımı yapacağını açıkladı. Devlet Su İşleri'nden yayımlanan ilana göre XI-9 sondaj şube Müdürlüğü bünyesinde çalışacak personel alımı gerçekleştirilecek. İşte ilanın ayrıntıları...

Devlet Su işleri Başkanlığı İŞKUR ile personel alacak! 18-40 yaş arası herkes başvurabilir! Başvurular başladı

Devlet Su işleri Başkanlığı İŞKUR ile kamu personeli alımı ilanı yayımladı. İşte Devlet Su İşler Başkanlığı tarafından yayımlanan ilanın detayları...

Devlet Arşivleri Başkanlığı duyurdu! 12 bin 544 TL maaşla personel alımı! Başvuru şartları neler?

Devlet Arşivleri Başkanlığı tarafından, Ankara ve İstanbul'daki birimlerde çalıştırmak üzere KPSS 60 puanı ile 10 farklı unvanda personel alımı yapılacağı duyuruldu. Başvuru şartları neler? Kimler başvuru yapabilir?

Gelir İdaresi Başkanlığı şoför, güvenlik görevlisi, hizmetli ve tekniker alacak! E-devlet'ten başvuruluyor!

Gelir İdaresi Başkanlığı'nın sözleşmeli personel alımına ilişkin ilanları bugünkü 31806 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte detaylar...

İBB Meclisi'nde bedelsiz parsel tahsisi gerginliği!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun başkanlık ettiği Kasım ayı oturumlarının 6. birleşiminde, İBB parsellerinin Cumhurbaşkanlığı Devlet Arşivleri Başkanlığı'na bedelsiz şekilde tahsis edilmesi gerginliğe neden oldu.

Gelir İdaresi Başkanlığı'ndan açıklama geldi! Süreler uzatıldı!

Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından katma değer vergisi, damga vergisi, muhtasar ve prim hizmet beyannamelerinin verilme süreleri ile bu beyannameler üzerine tahakkuk eden vergilerin ödeme sürelerinin 28 Nisan Çarşamba günü sonuna kadar uzatılmasına karar verildi.

Sakarya Dörtyol Yapı Kooperatifi Başkanlığı'ndan 216 iş yeri ihalesi 25 Haziran'da!

Sakarya Dörtyol Çevre Sanayi Çarşıları Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı tarafından Sakarya Dörtyol Çevre Sanayi Çarşıları Küçük Sanayi Sitesine ait 216 işyerinin yapım işi ihalesi 6 milyon 393 bin 900 TL'ye gerçekleşecek.

Başakşehir Belediye Başkanlığı seçimi 4 Ekim'de!

Başakşehir Belediye Başkanlığı seçimi 4 Ekim Çarşamba günü saat 15.00'te yapılacak.

Filistin'e 13 milyon dolarlık Devlet Başkanlığı Sarayı!

Filistin’de inşa edileceği açıklanan devlet başkanlığı sarayı tartışma başlattı. Sitede “Devlet Başkanlığı Misafir Sarayı” adıyla anılan konutun 27 bin metrekarelik bir alan üzerine kurulacağı belirtildi.

Devlet Arşivleri Başkanlığı memur alımı Haberi

Devlet Arşivleri Başkanlığı memur alımı

Devlet Arşivleri Başkanlığı, Ankara ve İstanbul birimleri için istihdam edilmek üzere KPSS 60 puanı ile 10 farklı unvanda personel alımı yapacağını açıkladı.

Ünvanlara göre maaş tutarları da değişmektedir. En fazla maaş 12 bin 544 liradan başlayıp 8 bin 349 liraya kadar maaş ödemeleri yapılmaktadır.

Peki Devlet Arşivleri Başkanlığı için başvuru şartları neler? Kimler başvuru yapabilir?

Resmi Gazete’de yayınlanan ilana göre; Cumhurbaşkanlığı Devlet Arşivleri Başkanlığı bünyesine aşağıda unvanı, bölümü, puan türü, yeri ve adedi belirtilen boş pozisyon unvanlarına toplam 44 adet personel alımı
yapılacağı açıklandı. Başvuru yapacak adayların önlisans ve lisans mezunu olmaları gerekiyor.

Peki Devlet Arşivleri Başkanlığı'nda kaç kişi alınacak? Kimler kaç lira maaş alacak? İşte...