25 / 04 / 2024

Devlet Bahçelinin Adana konuşması

Devlet Bahçelinin Adana konuşması

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli memleketi Osmaniye'de hemşehrilerine hitap etti. Devlet Bahçeli, "Evi olmayan muhtaç ailelerimize sosyal konut sağlayacağız'' dedi.

Adana Tarım ve Sera Bahçe Fuarları 7 Kasım 2023'te kapılarını ziyaretçilerine açacak

Adana Tarım ve Sera Bahçe Fuarları 7-11 Kasım 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek. TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek fuar, sektörün yerli ve yabancı paydaşlarını bir arada buluşturacak. İşte ayrıntılar...

Devlet Bahçeli'den emeklilere büyük zam müjdesi: Enflasyonun üzerinde zam verilmeli

Emekli maaş zamları gündemde konuşulmaya devam ediyor. Son olarak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, emekli maaş zamanına ilişkin açıklama yaptı. İşte Bahçeli'den kritik emekli maaş zammı çıkışı...

Devlet Bahçeli’den emekli maaşına ilişkin çok tartışılacak açıklama! Emekli maaşına zam gelecek mi?

​​​​​​​Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, emekli aylığına yönelik, “Cumhurbaşkanlığı hükümeti çok yönlü bir çalışma içerisinde. Kısa zaman içinde sonuç verir diye düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

Emekliler seyyanen zam için bastırıyor! 

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin çağrısıyla gündeme gelen seyyanen zamma ilişkin emekliler ısrarlı. Türkiye Emekliler Derneği Genel Başkanı Kazım Ergün memur maaşlarına uygulanan 8 bin 77 lira seyyanen zammın kök aylıklara yansıtılması talep etti.

Emekli maaşına seyyanen zam gelecek mi? Bahçeli'nin sözleri sonrası kulisler hareketlendi

Temmuz 2023 için SSK, Bağ-Kur ve memur emeklisinin yüzde 25 zam alacağı belirtilmiş ancak emekliler bu rakamın az olduğundan dem vurmuştu. Devlet Bahçeli'nin sözleri sonrası Meclis koridorlarında emekliye zam oranının yükseltilebileceğinin konuşulduğu ortaya çıktı.

Bahçeli'den emeklilere son dakika müjdesi: Maaşlara 8 bin 77 TL'lik seyyanen zam yapılsın!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM grup toplantısında emekli maaş zammına ilişkin açıklamada bulundu. Bahçeli, 8 bin 77 TL'lik seyyanen zammın emeklilere de uygulanması gerektiğine dikkat çekti. İşte Bahçeli'nin açıklamaları...

Zincir marketlerle siyaset arasında ipler yay gibi gerildi. MHP'den BİM'in patronuna çok ama çok sert sözler...

BİM İcra Kurulu Üyesi Aykaç'a MHP'den çok sert sözlerle tepki geldi. BİM İcra Kurulu Üyesi Galip Aykaç, dün yaptığı açıklamada Devlet Bahçeli'nin FETÖ sözlerine yanıt vermişti. MHP'li Semih Yalçın ise bu açıklamalarla ilgili sosyal medyadan verdiği yanıtta çok ama çok sert sözler kullandı.

EYT'de flaş gelişme! Ocak ayı için söz verildi!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Platformu üyeleri bugün TBMM'de MHP lideri Devlet Bahçeli ile bir araya geldiler.

18.5 milyar liralık devlet desteği! İzmir, Adana, Kocaeli ve Sakarya'da yapılacak

Adana, İzmir, Kocaeli ve Sakarya'da yapılacak olan üretim tesisi yatırımlarına proje bazlı devlet desteği verilecek. Destek alacak yatırımlar arasında Toyota hibrit otomobil ve batarya üretimi de var. Destek kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.

Bahçeli'nin 100 il önerisini Erdoğan kabul etti! İşte il olmaya aday olan o ilçelerin listesi

Cumhur ittifakının kritik ortağı MHP lideri Devlet Bahçeli'nin geçtiğimiz ay grup toplantısında dile getirdiği 'Türkiye'nin 100. yılında 100 ile sahip olmasını istiyoruz' açıklaması Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kabul gördü. İşte il olmaya aday olan o ilçelerin listesi...

Devlet Bahçeli'den son dakika emekli ve memur zammı açıklaması!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, milyonlarca emekli ve memurun merakla beklediği zam oranlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "Temennim hiçbir insanımızın enflasyona ezdirilmemesidir." dedi.

Adana Seyhan Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Yeni millet bahçesi projeleri için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adana Seyhan Millet Bahçesi projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

Adana Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Adana Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştiriyor.

Devlet Bahçelinin Adana konuşması Haberi

Devlet Bahçelinin Adana konuşması

İktidara gelmeleri halinde muhtaç durumdaki ailelerin en az bir ferdine iş vereceklerini, iş sağlanana kadar da kendisine asgari ücretin yarısı kadar ücret ödeneceğini dile getiren Devlet Bahçeli, "Evi olmayan muhtaç ailelerimize sosyal konut sağlayacağız. Veya 250 lira kira yardımı yapacağız" diye konuştu. MHP Genel Başkanı, engelli ve engelli yakını aylığını 400 liraya, ağır engelli aylığını da 600 liraya yükseltme vaadinde...