23 / 04 / 2024

Didim 3. Koy plajı turizm şirketlerinin hizmetine açılıyor

Didim 3. Koy plajı turizm şirketlerinin hizmetine açılıyor

Didim Demokrasi Platformu, 3. Koy'un imar planının iptali için imza kampanyası başlattı. Altınkum Yalı Caddesi'nde yapılan açıklamayla duyurulan imza kampanyasıyla, Didim'in ünlü plajlarından 3. Koy'da yapılaşma oranını arttıracak projenin iptali istendi.

Didim'de tapu işlemleri için yeni dönem!

Didim Belediyesi ile Tapu ve Kadastro 3. Bölge Müdürlüğü arasında, emlak rayiç değeri gibi iş ve işlemlerin elektronik ortamda yapılmasının sağlanması için protokol imzaları atıldı. Anlaşmaya göre; tapuda işlem yapan vatandaşların belediyeden evrak alması gerekmeyecek.

Didim'de vatandaşlar imar planları hakkında bilgilendirildi!

Didim Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Didim'de 3 mevkiindeki Koruma Amaçlı İmar Planları ve Çevre Düzenleme Projeleriyle ilgili halka açık bilgilendirme toplantıları düzenledi.

Didim Belediyesi imar planı için halk toplantıları düzenleyecek!

Didim Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü İlçemiz Didim’de 3 mevkiideki Koruma Amaçlı İmar Planları ve Çevre Düzenleme Projeleriyla ilgili 6 ve 7 Eylül 2016 tarihlerinde halk toplantıları düzenleyecek.

Didim Kültür Merkezi'nin imar planı kabul edildi!

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, ilçeye kültür merkezi ve amfi tiyatro kazandırma noktasında adımların atıldığını söyledi. Atabay, ''Poje çalışmaları başlayacak ve iki dosyada da aynı anda yürütülecek. Amfi tiyatroyu 2.koy bölgesinde düşünülüyor''dedi.

Didim Sahili'ndeki kaçak yapılar yıkılıyor!

Didim’de sahil kesiminde Kaçak olarak yapılan yapılar yıkılmaya başlandı. Bu kapsamda Didim Belediyesi ekipleri Cennet Koy olarak adlandırılan bölgede izin yapılan bir kulübeyi kaldırdı.

Didim First Class Otel icradan 9.3 milyon TL'ye satılıyor!

Didim İcra Dairesi, Aydın ilinin Didim ilçesinde bulunan First Class Otel'i satışa çıkardı. Söz konusu otelin toplam satış bedeli 9 milyon 358 bin 500 TL olarak belirlendi.

Didim 3. Koy'un imar durumu Danıştay'da!

Didim 3. Koy ile ilgili olarak Didim Derneği tarafından açılan ve Didim Demokrasi Platformu'nun da destekçisi olduğu dava yerel mahkemenin idarenin lehinde karar vermesi üzerine Didim Derneği tarafından Danıştay'a gönderildi.

Didim'de 3 gün elektrik kesintisi!

AYDEM tarafından Didim’de 19 Şubat Perşembe günü ile 22 Şubat Pazar günleri arasında Efeler Mahallesi, Altınkum Mahallesi ve Mersindere Mahallesinin bazı cadde ve sokaklarından elektrik kesintisi yapılacak.

Didim Aksoy Konakları ödeme seçenekleri!

Aydın İl'i Didim İlçe'si Akbük bölgesinde yer alan Aksoy Konakları projesinde daireler 2 oda 1 salon dubleksler 90 metrekare, 2 oda 1 salon daireler 95 metrekare, 3 oda 1 salon daireler ise 130 metrekare alan olarak tasarlandı.

Didim Altınkum'da 3. Koy itirazları mahkemeye taşındı!

Didim Derneği Başkanı Ali Budak, 3. Koy bölgesinin bu tarihsel kimliği ve amacına uygun düşen plan kararları ile korunması ve geliştirilmesinin önem kazandığını dile getirdi.

Didim'de makilik alandaki yangın çıktı!

Didim'de makilik alandaki yangın çıktı. Aydın'ın Didim ilçesinde bu sabaha karşı çıkan ve yaklaşık 3,5 saatte kontrol altına alına yangında 15 hektar alanın zarar gördüğü belirtildi.

Didim 3. Koy plajı turizm şirketlerinin hizmetine açılıyor!

Didim Demokrasi Platformu, 3. Koy'un imar planının iptali için imza kampanyası başlattı. Altınkum Yalı Caddesi'nde yapılan açıklamayla duyurulan imza kampanyasıyla, Didim'in ünlü plajlarından 3. Koy'da yapılaşma oranını arttıracak projenin iptali istendi.

Didim Halkı 3.Koy'un iptal edilmesini istiyor!

Didim Derneği Başkanı Mimar Ali Budak, Altınkum'da bulunan 3. Koy'un planlamasının iptal edilmesi için yürüyüş düzenleneceğini belirtti.Budak Altınkum'da bulunan 3.koy'un planlamasının iptal edilmesi gerektiğini ifade etti.

Didim 3. Koy plajı turizm şirketlerinin hizmetine açılıyor Haberi

Didim 3. Koy plajı turizm şirketlerinin hizmetine açılıyor


Didim 3. Koy plajı da turizm şirketlerinin hizmetine açılıyor. Didim Demokrasi Platformu, 3. Koy'un imar planının iptali için imza kampanyası başlattı. Didim Altınkum Yalı Caddesi'nde yapılan açıklamayla duyurulan imza kampanyasıyla, Didim'in ünlü plajlarından 3. Koy'da yapılaşma oranını arttıracak projenin iptali istendi. 


Platform adına açıklama yapan Didim Demeği Başkanı mimar Ali Budak, "Mevcut kent ve gereksinimleri karşılamayan, kentin gelişimini olumsuz etkileyecek ve i kamu yaran gözetmeyen bu planın, iptal edilmesi Didim İlçesi'nin sağlıklı bir kentsel gelişim göstermesi açışından önemlidir;, gereklidir. Başka Didim Yok!' dedi. Kültür' ve Turizm Bâkanlığı'nca onaylanan Didim 3.Koy 1/5000 ölçekli nazım ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı, 3. Koy ve çevresine yoğun bir yapılaşma getireceğini açıklayan Budak, projeyle plajın turizm şirketlerinin; kullanımına açılacağım, halkın ise kulanımına kapatılacağını söyledi....