26 / 04 / 2024

Didime üçücnü koy yapılıyor

Didime üçücnü koy yapılıyor

Didim Derneği Başkanı Mimar Ali Budak, Altınkum'da bulunan 3. Koy'un planlamasının iptal edilmesi için yürüyüş düzenleneceğini belirtti.Budak Altınkum'da bulunan 3.koy'un planlamasının iptal edilmesi gerektiğini ifade etti.

Pier Çeşme'de son 10 daire fırsatı! Kasım sonunda teslim!

Mega İnşaat tarafından Ege'nin yükselen yıldızı Sakızlıkoy mevkiinde yükselen Pier Çeşme projesinde son 10 dairenin satışı devam ediyor. Peki Pier Çeşme'de daire fiyatları ne kadar? Pier Çeşme'de hangi konut tipleri yer alıyor? İşte Pier Çeşme ile ilgili detaylar...

Cn Alaca İnşaat Tekstil Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cn Alaca İnşaat Tekstil Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Can İbrahim Şahin tarafından kuruldu.

Cn Proje Danışmanlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cn Proje Danışmanlık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Can Özgeldi tarafından kuruldu.

Cn Yapı İnşaat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cn Yapı İnşaat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Metin Nazlı ve Oktay Çavrar ortaklığında kuruldu.

CN One Real Estate Gayrimenkul Emlak Pazarlama Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CN One Real Estate Gayrimenkul Emlak Pazarlama Danışmanlık Ticaret Limited  Şirketi Ataşehir’de  10 bin  TL sermaye bedeli ile Xıngyu Weı tarafından kuruldu.

Gökçeada'daki Yıldız Koy'un imara açılmasına tepki!

İlk olarak 2010'da imar süreci başlayan Yıldız Koy için 2015'te 100 binlik plan kabul edilmişti. Şimdi ise 1/1000'lik imar planı, Gökçeada Belediye Meclisi'nde İYİ Partili üyelerin oyuyla onaylandı.

Akana Cennet Koyu, Bodrum'da kapılarını açtı!

Türkiye'deki önemli turizm merkezlerinden biri olan Bodrum, çok özel bir projeyle bir araya geliyor. Bodrum'daki en özel koy olan Cennet Koyu'nda kapılarını açan Akana Cennet Koyu, Bodrum'daki önemli yatırımcılardan Çağdaş Holding tarafından inşa edildi.

Bodrum Çevre Platformu'ndan Bodrum'daki arazi satışına tepki!

Bodrum’da 2. ve 3. derece sit alanında yer alan zeytinlik araziler satışa sunuldu. Satışa sunulan parseller ormanlık alanın içinde ve koy manzaralı. Çevreci avukat Remzi Kazmaz, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Antalya Cennet Koy'daki kaçak villa yıkıldı!

Antalya'nın Demre ilçesine bağlı Kekova Koyu'nda, koruma altında olan birinci derece doğal sit alanında, koronavirüs salgını sürecinde 48 saatte inşa edilen kaçak villanın yıkımı sahibi tarafından gerçekleştirildi. 

10 koy için tapu savaşı!

Akdeniz’den güney Ege’ye doğru 10 güzel koyda 71 yıldır tapu savaşı devam ediyor.

Anthaven Aspat iletişim!

ASPAT, Dünya harikası bir koy türkülere konu olmuş. Anthaven Aspat iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 

Cn Akademi Danışmanlık Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Cn Akademi Danışmanlık Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Cem Nalbantoğlu ve Cenk Nalbantoğlu ortaklığında kuruldu.

Cn Yapı İnşaat Otomotiv Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cn Yapı İnşaat Otomotiv Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Can Uslu tarafından kuruldu. 

Didime üçücnü koy yapılıyor Haberi

Didime üçücnü koy yapılıyor

Didim Derneği Başkanı Mimar Ali Budak, Altınkum'da bulunan 3. Koy'un planlamasının iptal edilmesi için yürüyüş düzenleneceğini belirtti. 


Didim Demokrasi Platformu adına Didim Derneği Başkanı Mimar Ali Budak Altınkum'da bulunan 3.koy'un planlamasının iptal edilmesi gerektiğini ifade etti. 


Budak konuyla ilgili yaptığı açıklamada 3. Koy için imar planı hazırlandığını ve sürücü yargıya taşıdıklarını belirterek "Değerli Didim Halkı, 3.Koy'da bir imar planı yapılmıştır. Plan Didim Halkı'nı değil, üç-beş kişinin çıkarlarını gözetmiştir. Bu plan için 9 Mayıs 2013'de idari Mahkemede 'İptal' istemiyle dava açtık. Dava devam etmektedir."...