28 / 03 / 2024

Akana Cennet Koyu, Bodrum'da kapılarını açtı!

Akana Cennet Koyu, Bodrum'da kapılarını açtı!

Türkiye'deki önemli turizm merkezlerinden biri olan Bodrum, çok özel bir projeyle bir araya geliyor. Bodrum'daki en özel koy olan Cennet Koyu'nda kapılarını açan Akana Cennet Koyu, Bodrum'daki önemli yatırımcılardan Çağdaş Holding tarafından inşa edildi.



Türkiye'deki önemli turizm merkezlerinden biri olan Bodrum, çok özel bir projeyle bir araya geliyor. Para Dergisi'nde yer alan habere göre; doğası ve deniziyle, Bodrum'daki en özel koy olan Cennet Koyu'nda kapılarını açan Akana Cennet Koyu, hem dinlenmek hem de yazın tadını en güzel şekilde çıkarmak isteyen kişiler için dizayn edildi. 

Bodrum'daki önemli yatırımcılardan Çağdaş Holding tarafından inşa edilen otelin mimari projesini CDW (Contemporary Design Work) tasarladı. 

Akana Cennet Koyu, Bodrum da kapılarını açtı!

7 bin metrekare büyüklüğünde bir alanda hayata geçirilen otelde 23 oda ve 2 suit yer alıyor. Bodrum'un cenneti andıran yüzünü ortaya çıkaran; yeşili ve maviyi tüm berraklığıyla buluşturan Akana Cennet Koyu, misafirlerinin hayatın tüm renklerini izlerken, kendilerini duymak ve dinleyebilmek; daha dingin bir an yaşamak ve yenilenmek için ihtiyacı olan her şeyi bulacakları bir içe dönme oteli şeklinde tasarlandı. 

Akana ismi ise Türk mitolojisinden geliyor. Altay Yaratılış Destanı'nda su dışında henüz hiçbir şey yaratılmamışken, sonsuz sulardan çıkarak hayat döngüsüne ilham olan dişi ruh Ak Ana, bilgeliği ile kalpten inanarak istemenin gücünü simgeliyor. Akana isminin ilhamı burdan geliyor. Otel, Bodrum'un olağanüstü doğası ve mitolojinin masalsı atmosferi göz önüne alınarak hayata geçirildi. 

Otel açılışları hızlandı!


Geri Dön