23 / 04 / 2024

Otel açılışları hızlandı!

Otel açılışları hızlandı!

Kovid-19 salgınına rağmen otel yatırımları hız kazandı. Accor Grubu ve Cactus Grubu Bodrum'daki yeni yatırımlarını yakın zamanda hizmete sunuyor.



Kovid-19 salgınına rağmen otel yatırımları hız kazandı. Dünya Gazetesi'nde yer alan habere göre; Accor Grubu tarafından hayata geçirilen premium otel markası olan MGallery Bodrum Yalıkavak'ta 1 Temmuz'da hizmete sunuluyor. 

Delta Yatırım tarafından 35 milyon dolar tutarlı yatırımla yapılan otelde 35'i süit olacak şekilde 102 oda bulunuyor. Accor Grubu ile Delta Yatırım Holding'in iştiraki İnci Turizm arasında bir anlaşmaya imza atıldı. Törende konuyla ilgili açıklamalar yaoan Accor CCO'su Yiğit Sezgin, "Accor Grubu olarak, Türkiye'de 13 marka ve 56 otelden oluşan mevcut portföyümüzü güçlendirmeye devam ediyoruz. Accor Grubu olarak, Türkiye'de resort otel ve yeni markalarımız ile yatırımlarımıza devam edeceğiz. 34 ülkede 107 oteli olan koleksiyon otel markamız MGallery, Temmuz ayında Yalıkavak'ta kapılarını açacak" diye konuştu.

Otel açılışları hızlandı!

CACTUS GRUBU'NUN 8. OTELİ ELEMENTA 29 HAZİRAN'DA AÇILIYOR

8 otel ve iki aquaparkı bünyesinde bulunduran Cactus Grubu Bodrum Yalıkavak'taki yeni oteli Elementa'yı 29 Haziran tarihinde hizmete sunuyor.

Yalıkavak Tilkicik'te bulunan Elementa Hotel'in 52 oda kapasitesi bulunuyor. Lüks butik otel konseptinde hizmet sunacak olan otel açılış için hazırlanıyor. Grubun başında bulunan kişi 3 kuşak turizmci ailenin kadın veliahti Nurçe Erben oldu. 

Ten Tour'un ve Onur Air'in eski ortaklarından merhum Muhittin Ünsal Tülbentçi'nin torunu olan Nurçe Erben, 9. otel projeleri olduğuna bu çerçevede çalışmaların devam ettiğine dikkat çekti. Cactus Grubu'nun diğer otelleri şu şekilde:

Otel açılışları hızlandı!

-Cactus Fleur Beach
-Elementa Boutique Hotel
-Cactus Mirage 
-Cactus Comça Manzara 
-Pirates Inn Cactus Aquapark 
-Club Yalı Hotels & Resort
-Cactus Yali Charme Cactus Paradise 
-Yalı Castle Aquapark

Double Tree by Hilton Çanakkale bu yıl sonu açılıyor!


Geri Dön