16 / 04 / 2024

bodrum otelleri 202

bodrum otelleri 202

Kovid-19 salgınına rağmen otel yatırımları hız kazandı. Accor Grubu ve Cactus Grubu Bodrum'daki yeni yatırımlarını yakın zamanda hizmete sunuyor.

Akfen GYO, Bodrum Loft ve Kıbrıs Girne Merit Park Otelleri ile Bodrum arsasının değerini açıkladı!

Akfen GYO tarafından Bodrum Loft ve Kıbrıs Girne Merit Park Otelleri ile Bodrum arsasının 2022 yılına ilişkin değerleri açıklandı. İşte o rakamlar...

Aksa Turizm, otelleri ile Bodrum'a açılıyor!

Aksa Turizm İşletmeleri, Kayseri'deki Mirada Oteli’ni yeniden işletmeye aldıktan sonra farklı yatırımlar için kolları sıvadı. Mirada Otel ile kentte 2007 yılından bu yana faaliyet gösteren Aksa Turizm, Bodrum'a açılıyor.

Bodrum Türkbükü'nde 17 milyon TL'ye icradan satılık 2 gayrimenkul!

T.C. Bodrum 2. İcra Dairesi,  Muğla ili, Bodrum ilçesi, Türkbükü Mahallesi 202 ada 9 parselde yer alan gayrimenkulleri 17 milyon 13 bin 801 TL'ye satıyor...

Bodrum otelleri ülke ekonomisine katkı sağlıyor!

Türkiye'de İstanbul, Antalya ve Bodrum'da toplam 9 otel ile hizmet veren Titanic Hotels, misafir odaklı hizmet ve uygulamalarıyla sektöre yön veriyor.

NG Kütahya Seramik Muğla'da 2 mağaza açtı!

NG Kütahya Seramik, Muğla'da 2 mağaza açtı. Bodrum'daki 202'nci mağazanın açılışında NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, ''Ürünlerimizin sergilendiği alanlara da ayrı önem veriyoruz'' dedi.

Bodrum Ramada'ya 2 ödül birden!

Bodrum Ramada, online seyahat sitesi Tripadvisor tarafından verilen ‘Türkiye’nin En İyi Otelleri’ ve ‘En Lüks Oteller’ kategorisinde Travelers Choice ödüllerini kazandı.

Bodrum 2015 turizm sezonuna hazır!

Beyaz evleri, butik otelleri, tarihi ve doğal güzellikleriyle Türkiye'nin gözde turizm merkezleri arasında bulunan Bodrum'da, 2015 yılı turizm sezonu hazırlıkları sürüyor.

Fettah Tamince, Bodrum Cennet Koyu için TMC'ye ortak oldu!

Rixos Otelleri ve Sembol İnşaat’ın sahibi Fettah Tamince, şirketin Turgay Ciner, Mehmet Cengiz ve Zafer Yıldırım’la birlikte 4’üncü ortağı olarak Bodrum’u dünyaya tanıtacak turizm projesi için kolları sıvadı

Kervansaray Otelleri'nin sahibi Sayılgan Ailesi, yalıyı tadilata soktular!

Bursa, Uludağ ve Bodrum Kervansaray Otelleri'nin sahibi Selim Sayılgan ile güzel eşi Burçak Hanım, Kandilli'deki yalılarını büyük bir tadilata sokmuş

Viceroy Hotel, Bodrum'a otel ve rezidans yapacak!

Lüks otelleri ile tanınan Viceroy Hotels, Bodrum'da otel ve rezidans yapacak. Avrupa'daki ilk otelini Türkiye'de yapmaya hazırlanan Viceroy'un Bodrum projesi 2014'te kapılarını açacak

Bodrum Woodland Regency'de cam ağaçları eşliğinde tatil

Cumberland Properties;  Woodland Regency Pojesi ile bu kez de sizlere çam ağaçları eşliğinde bir Bodrum tatili sunuyor

Steven Gerrard, Bodrum'da villa satın aldı!

Liverpool'un yıldız ayaklarından Steven Gerrard, Bodrum'da villa satın aldı

TMT Otel, Bodrum'da ultra lüks villa yapacak

Mermerci Ailesi'nin sahibi olduğu TMT Otel, Bodrum'da lüks villa yapacak

bodrum otelleri 202 Haberi

bodrum otelleri 202

Kovid-19 salgınına rağmen otel yatırımları hız kazandı. Dünya Gazetesi'nde yer alan habere göre; Accor Grubu tarafından hayata geçirilen premium otel markası olan MGallery Bodrum Yalıkavak'ta 1 Temmuz'da hizmete sunuluyor. 

Delta Yatırım tarafından 35 milyon dolar tutarlı yatırımla yapılan otelde 35'i süit olacak şekilde 102 oda bulunuyor. Accor Grubu ile Delta Yatırım Holding'in iştiraki İnci Turizm arasında bir anlaşmaya imza atıldı. Törende konuyla ilgili açıklamalar yaoan Accor CCO'su Yiğit Sezgin, "Accor Grubu olarak, Türkiye'de 13 marka ve 56 otelden oluşan mevcut portföyümüzü güçlendirmeye devam ediyoruz. Accor Grubu olarak, Türkiye'de resort otel ve yeni markalarımız ile yatırımlarımıza devam edeceğiz. 34 ülkede 107 oteli olan koleksiyon otel markamız MGallery, Temmuz ayında Yalıkavak'ta kapılarını açacak" diye konuştu.

CACTUS GRUBU'NUN 8. OTELİ ELEMENTA 29 HAZİRAN'DA...