25 / 04 / 2024

Dikmen Vadisi 4. etap projeleri

Dikmen Vadisi 4. etap projeleri

Dikmen Vadisi 4 ve 5. Etapların vadideki militan bir grup tarafından engellendiğini ifade eden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek 4 ve 5. Etap Projelerinin gerçekleştirileceğini söyledi.

Tatil Vadisi Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Tatil Vadisi Turizm Limited Şirketi Ataşehir’de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Öztüre ile Osman Uğur Tatlıdil ortaklığı ile kuruldu.

Tahincioğlu Nidapark Çankaya'da 'EFSANEVİ' kasım kampanyası! Peşin alımlarda yüzde 25 indirim fırsatı! 

Ankara Dikmen Vadisi'nde Tahincioğlu ayrıcalığıyla yükselen Nidapark Çankaya'da 'EFSANEVİ' Kasım kampanyası devam ediyor. Peşin alımlarda yüzde 25, vadeli alımlarda 1 milyon TL'ye varan indirim ve 36 ay 1,59 vade imkanıyla satışlar devam ediyor. 

Tahincioğlu Nidapark Çankaya'da yüzde 40  peşinat kalanı 36 ay vade fırsatıyla!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından Ankara İli Çankaya İlçesi Dikmen Vadisi'nde hayata geçirilecek olan Nidapark Çankaya'da ön satış indirimleri başladı. Tahincioğlu Nidapark Çankaya yüzde 40  peşinat kalanı 36 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Tahincioğlu Nidapark Çankaya satışta! Yeni proje!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla Ankara İli Çankaya İlçesi Dikmen Vadisi'nde hayata geçirilecek olan Nidapark Çankaya'da ön satışlar başladı. İşte Tahincioğlu Nidapark Çankaya ile ilgili detaylar...

Başakşehir Sular Vadisi'ndeki kafeterya 10 seneliğine kiraya veriliyor!     

KİPTAŞ, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Başak Mahallesi, Yunus Emre Caddesi, No: 2/4 A Sular Vadisi 3. Bölge'de yer alan Ticari İşletme Vasfına sahip kafeteryayı 10 seneliğine kiraya veriyor. İşte aylık ve yıllık kira bedeli...

Galatasaray, Düşler Vadisi projesinden 2.4 milyar TL gelir sağlayacak!

Riva’da yer alan eski arsasında hayata geçirilen Düşler Vadisi villa projesinde Galatasaray’ın kazancı 3 katına çıktı. Yükselen ev fiyatlarıyla beraber projenin başlangıcında 750 milyon TL alması planlanan kulübün kasasına 2 milyar 400 milyon TL'yi geçecek...

Kavaklıdere Yaşam Vadisi'nin hizmete gireceği tarih belli oldu

İstanbul Beylikdüzü'nden yapımına devam edilen Kavaklıdere Yaşam Vadisi'nin hizmete gireceği tarih belli oldu. 3 etap halinde planlanan Kavaklıdere’de toplamda 4,5 kilometrelik bir alanda 301 bin metrekarelik yaşam vadisi çalışmaları yapılıyor.

Düşler Vadisi'nde 2. Etap'ta 200 villanın satışı başlıyor!

Galatasaray'ın Riva'daki arazisinde hayata geçen Düşler Vadisi'nde 2 Etap satışları başlıyor. Projenin geliri 4 milyar TL'yi aşacak. 

Gap Vadisi 4. Etap Projesi açılışa hazırlanıyor!

Sıcak bir iklim kuşağında yer alan Şanlıurfa’da yeşil alan ihtiyacını gidermek için şehir merkezi ve tüm ilçelerde büyük bir yeşil alan atağı gerçekleştiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, GAP Vadisi 4. Etap çalışmalarında sona gelindi.

Gap Vadisi 4. Etap Projesi açılışa hazırlanıyor!

Şanlıurfa’da yeşil alan ihtiyacına cevap vermek için kent merkezi ve tüm ilçelerde büyük bir yeşil alan atağı yapan Büyükşehir Belediyesi, GAP Vadisi 4. Etap çalışmaları tamamlanıyor.

Zendaya, San Fernando Vadisi'nde yeni ev aldı!

Genç yıldız Zendaya Fernando Vadisi'nde yeni bir ev aldı. Ünlü isim 6 yatak odası, 7 banyosu bulunan ev için 4 dolar ödedi. 

Turkuaz Vadisi 4. Bölge TOKİ son başvuru tarihi!

Turkuaz Vadisi 4. Bölge TOKİ son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede toplam 12 adet konut bulunuyor.

TOKİ Ankara Turkuaz Vadisi 4. Bölge başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Turkuaz Vadisi 4. Bölge projesi için başvuru dönemi başladı.

Dikmen Vadisi 4. etap projeleri Haberi

Dikmen Vadisi 4. etap projeleri

Dikmen Vadisi 4 ve 5. Etapların vadideki militan bir grup tarafından engellendiğini ifade eden Başkan Gökçek, bölgedeki gecekonduların bu militanlarca Suriyeli sığınmacılara ve kağıt toplayıcılara kiralandığını söyledi. Çok cazip teklifler yapmalarına karşın yasa dışı işgali sürdüren militanların, bu yıl polis denetiminde çıkarılarak 4 ve 5. Etap Projelerinin gerçekleştirileceğini söyledi. 


Daha önce de açıklamalarda bulunduğu Başkentgaz’ın, “haksız kazanç peşinde koştuğunu” yenileyen Başkan Gökçek, vatandaşların Savcılığa suç duyurusunda bulunması gerektiği çağrısını da yineledi. Vatandaşlardan haksız uygulama ve talepleri ayrıca EPDK’ya da şikayet etmelerini isteyen Başkan Gökçek, EPDK’ya yapılacak çok sayıda şikayetin önemli bir baskı oluşturacağına dikkat çekti. 


Canlı yayında asfalt paralarına ilişkin de daha önceki açıklamalarını hatırlatan Başkan Gökçek, bu konudaki kendi düşüncesini, “Asfaltı kullanan para ödemeli. Araç kullanan her ay 15 TL...