28 / 03 / 2024

Gap Vadisi 4. Etap Projesi açılışa hazırlanıyor!

Gap Vadisi 4. Etap Projesi açılışa hazırlanıyor!

Sıcak bir iklim kuşağında yer alan Şanlıurfa’da yeşil alan ihtiyacını gidermek için şehir merkezi ve tüm ilçelerde büyük bir yeşil alan atağı gerçekleştiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, GAP Vadisi 4. Etap çalışmalarında sona gelindi.



Şanlıurfa’da yeşile ve doğaya yönelik birçok çalışma başlatarak bir taraftan büyük yeşil alanlar, ilçelerde kent parkları oluşturulurken bir taraftan da kent merkezinde, orta refüjlerde, yol kenarlarda ağaçlar ile süs bitkilerinin dikim çalışmaları yapılıyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Başkan Zeynel Abidin Beyazgül’ün vizyoner projeleri ile hedeflerine her geçen gün biraz daha yaklaşmaya devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, bölgenin yeşil alan ihtiyacına karşılayacak olan GAP Vadisi 4.Etap proje ile dinlenme alanları, kafeteryaların olacağı; 100 bin ağaç ve bitkinin dikildiği 85 Bin metrekarelik yeşil alana sahip olmuş olacak.

Yapım çalışmalarında son aşamaya gelinen GAP Vadisi 4. Etap Projesi ilerleyen günlerde açılışı gerçekleştirilerek vatandaşların hizmetine açılacak.


Geri Dön