24 / 04 / 2024

Şanlıurfa GAP SUKAY açılışa hazırlanıyor!

Şanlıurfa GAP SUKAY açılışa hazırlanıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 58 Bin metrekarelik alana sahip GAP SUKAY Park Su Sporları Tesisi açılışa hazırlanıyor.




Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 58 Bin metrekarelik alana sahip GAP SUKAY Park Su Sporları Tesisi açılışa hazırlanıyor. Çevre düzenlemesi ve peyzaj düzenlemesi yapılan tesislerde son olarak asfaltlama çalışması tamamlandı.


Şanlıurfa'da su sporları adına her türlü sosyal donatıyı içerisinde bulunduracak olan GAP SUKAY Tesislerinde çalışmalar tamamlanmak üzere.


Restoranlar, kafeteryalar, açık kapalı yüzme havuzları, biyolojik gölet, temalı bahçeler,çocuk oyun ve oturma alanları, ülkeler mutfağı, koşu parkuru, etkinlik meydanları, su oyunlu havuzlar ve atletizm sahası gibi sosyal amaçlı kullanım alanlarının tümünü bünyesinde bulunduran proje, bayramın ikinci günü düzenlenecek açılışla halkın hizmetine sunulacak.


35 bin metrekarelik gölet ve yaklaşık 5 bin metrekarelik adadan oluşan ve çevresindeki yeşil alan ile spor alanlarının yer aldığı GAP SUKAY'da gölet derinliği ise 1.5 metre olacak.


BAŞKAN ÇİFTÇİ, "HALKIMIZI AÇILIŞA BEKLİYORUZ"


Açılış öncesi SUKAY'ı inceleyerek son hazırlıklar hakkında yetkililerden bilgiler alan Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, yoğun mesai sarf eden işçileri de ziyaret ederek çalışmalardan dolayı teşekkür etti.


'Bayramın ikinci günü gerçekleştireceğimiz açılışımıza tüm halkımızı bekliyoruz' diyen Başkan Çiftçi, "Büyükşehir Belediyesinin son dönemlerdeki yoğun çalışmaları neticesinde açılışımızı gerçekleştirmenin heyecanı içerisindeyiz. Bayramın ikinci günü burada hem vatandaşlarımızla bayramlaşacağız hem de tüm siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları, oda ve derneklerle burada bir araya geleceğiz. Çok detaylı ve teknik bir projeydi. Arkadaşlarımızın titiz süren çalışması sonucu bir hizmeti daha halkımıza sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz" diye konuştu.


BAYRAMIN İKİNCİ GÜNÜ AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLECEK


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, bayramın ikinci günü (6 Temmuz) Saat 13.30’da açılışını gerçekleştireceği Şanlıurfa Su Sporları Merkezi (SUKAY Park) ve Şanlıurfa spor tesisleri yolunu asfaltladı.


Fen İşleri Dairesi Başkanlığına bağlı ekiplerin kaldırım çalışmasını tamamladığı yolda genişletme ve asfaltlama çalışması yapan Büyükşehir Belediyesi, asfaltını tamamladığı yolu hazır hale getirdi.


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi 


Geri Dön