28 / 03 / 2024

Dikmen Vadisi kentsel dönüşüm

Dikmen Vadisi kentsel dönüşüm

Marmara Depremi'nin en fazla vurduğu İstanbul Avcılar'da Kentsel dönüşümde Ankara'da başarı ile uygulanan 'Dikmen Vadisi' ile 'Portakal Vadisi' modellerinde izlenen projeler öne çıktı.

Ankara Dikmen Vadisi'nde yıkımlar başlıyor!

Kentsel dönüşüm sıkıntıları yaşayan Dikmen Vadisi 4. ve 5. etapta yıkımlar başlıyor. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek twitter adresinden yaptığı açıklamada Dikmen Vadisi'nde yıkımların başlayacağının müjdesini verdi...

Durdu Özbolat Dikmen Vadisi'inde kentsel dönüşüm sorularını yanıtladı!

CHP Kahramanmaraş Milletvekili, Parti Meclisi üyesi ve de Çankaya Belediye Başkan aday adayı Durdu Özbolat, Başkent Ankara Dikmen Vadisi Barınma Hakkı Bürosu na konuk oldu...

Trabzon Of'ta kentsel dönüşüm start aldı!

Trabzon’un Of ilçesi Sulaklı Vadisi’nde kentsel dönüşüm çalışmaları start aldı. Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, “Söz verdiğimiz gibi Of’ta dönüşüm başladı" dedi.

Tahincioğlu Nidapark Çankaya'da 'EFSANEVİ' kasım kampanyası! Peşin alımlarda yüzde 25 indirim fırsatı! 

Ankara Dikmen Vadisi'nde Tahincioğlu ayrıcalığıyla yükselen Nidapark Çankaya'da 'EFSANEVİ' Kasım kampanyası devam ediyor. Peşin alımlarda yüzde 25, vadeli alımlarda 1 milyon TL'ye varan indirim ve 36 ay 1,59 vade imkanıyla satışlar devam ediyor. 

Tahincioğlu Nidapark Çankaya'da yüzde 40  peşinat kalanı 36 ay vade fırsatıyla!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından Ankara İli Çankaya İlçesi Dikmen Vadisi'nde hayata geçirilecek olan Nidapark Çankaya'da ön satış indirimleri başladı. Tahincioğlu Nidapark Çankaya yüzde 40  peşinat kalanı 36 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Tahincioğlu Nidapark Çankaya satışta! Yeni proje!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla Ankara İli Çankaya İlçesi Dikmen Vadisi'nde hayata geçirilecek olan Nidapark Çankaya'da ön satışlar başladı. İşte Tahincioğlu Nidapark Çankaya ile ilgili detaylar...

Emlak Konut GYO Düşler Vadisi ve Ümraniye kentsel dönüşüm projelerinin kısmi kesin kabulü yapıldı! 

Emlak Konut GYO, Düşler Vadisi ve Ümraniye kentsel dönüşüm projelerinin kısmi kesin kabulünün yapıldığını duyurdu. İşte ayrıntılar...

Narlıdere kentsel dönüşümle yeniden doğacak!

İzmir Narlıdere yeniden doğuyor. Kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlandırıldığı Narlıdere'ye yemyeşil bir spor vadisi ve metro geliyor. Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin,"Önümüzdeki iki yılda alt yapı ve projeleri bitireceğiz" dedi...

İzmir'e 'En İyi Kentsel Tasarım' ödülü!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Portakal Vadisi Rekreasyon Alanı projesi “Sign of the City Awards 2019”da Kent ve Mimarlık kategorisinde En İyi Kentsel Tasarım ödülü aldı.

Tabakhane kentsel dönüşümde tarihi sur ve menfez ortaya çıktı!

Trabzon Tabakhane Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yürütülen çalışmalarda antik Roma dönemi ile Osmanlı dönemine ait tarihi sur ile menfez ortaya çıktı...

TOKİ Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından başkentte yapılacak İmrahor Vadisi Millet Bahçesi ile Mamak Kentsel Dönüşüm 548 Konut'un temeli törenle atıldı.

Keçiören Hacıkadın'da hak sahipleri tapularına kavuştu!

Keçiören Hacıkadın Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi alanında imar planı ve parselasyon çalışmalarını tamamladı...

Trabzon'da kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

Trabzon’un Zağnos Vadisi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Zağnos’un Pazarkapı tarafından uygulanan kentsel dönüşümde binalar yıkıldı, yerine kaymakamlık ve belediye binarı yapıldı. 

Dikmen Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde mutlu sona yaklaşıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından etap halinde gerçekleştirilen Dikmen Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde sona yaklaşıldı. 2 bin 175 gecekondunun yıkıldığı proje kapsamında 2 bin 345 hak sahibi ile sözleşme imzalandı.

Dikmen’de kentsel dönüşüm tepkisi!

Ankara'nın Dikmen ilçesinde kentsel dönüşüm arazilerinde yaşanan vatandaşlar ve muhtar Abidin Aslan, nüfus, eğitim, icra ve asayiş sorunlarının bir an evvel çözülmesini istedi.

Dikmen Vadisi kentsel dönüşüm Haberi

Dikmen Vadisi kentsel dönüşüm

Marmara Depremi'nin en fazla vurduğu İstanbul Avcılar'da Kentsel dönüşümde Ankara'da başarı ile uygulanan 'Dikmen Vadisi' ile 'Portakal Vadisi' modellerinde izlenen projeler öne çıktı. Ankara Büyükşehir Belediye eski Başkanı Murat Karayalçın, bunları sosyal demokrat belediyecilik için iyi iki örnek olarak nitelendirirken, uygulamada bölge özelliklerinin göz önünde bulundurulacağını söyledi.


AYNI MAHALLEDE İKİ FARKLI DÜNYA

Avcılar Belediye Başkanı CHP'li Handan Toprak, 10 mahalledeki yaklaşık 30 bin konutu etkileyecek projenin detayları üzerinde çalıştıklarını söyledi. Başkan Toprak, imar planı bulunmayan Tahtakale Mahallesi'nde yaptığı toplantılarda 20 yıldan bu yana plansız, ruhsatsız konutlarda yol, su ve elektrik bekleyenler ile buradaki Ispartakule'de tapu ve ruhsatlı lüks binalarda yaşayanların kentlerdeki sosyal yaşam alanlarından mahrum olduklarını söyledi. Toprak, şöyle dedi:


"Ruhsatsız evlerinde altyapı hizmeti alamayanlar ile kocaman, pahalı satılan binalarda yaşayan ancak,...