20 / 04 / 2024

Dilek Gıda

Dilek Gıda

Sivas’ın en büyük alışveriş merkezi konumundaki Park City AVM icradan satışa konuldu. AVM için belirlenen tahmini bedel 20 milyon 742 bin 168 lira

Progresso Gayrimenkul İnşaat Makina Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Progresso Gayrimenkul İnşaat Makina Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Dilek Aydın tarafından kuruldu. 

Rida Turizm Gıda İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rida Turizm Gıda İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Rahmi Dilek tarafından kuruldu.

Akgül Agrega İnşaat ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgül Agrega İnşaat ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketibugün Sultangazi'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Dilek Akgül Olgun, Kadir Dalbay ve Mehmet Akgül tarafından kuruldu.

Dilek Ağacı Peyzaj İnşaat Gıda ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dilek Ağacı Peyzaj İnşaat Gıda ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da Dilek Sarı tarafından kuruldu.

Gkz Yapı İnşaat Turizm Gıda Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gkz Yapı İnşaat Turizm Gıda Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Dilek Gökgöz, Ali Can Gökgöz ve Çelebi Gökgöz ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Endless Emlak İnşaat Turizm Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Endless Emlak İnşaat Turizm Gıda Limited Şirketi, Dilek Görgeç ve Tarık Kaya ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 3 Ağustos'ta Sarıyer, Maslak Mahallesi, Ahi Evran Caddesi'nde kuruldu.

34 Rena İnşaat Turizm Otomotiv Gıda Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

34 Rena İnşaat Turizm Otomotiv Gıda Nakliye Ticaret Limited Şirketi, Engin Kara tarafından 10 bin TL sermaye ile 20 Ocak'ta Sancaktepe, Sarıgazi Mahallesi, Atatürk Caddesi Dilek Sokak'ta kuruldu.

Reis Gıda, Anadolu’da atağa geçti!

Ülkemiz bakliyat sektörünün lider firması Reis Gıda, Anadolu’da atağa geçti. Reis Gıda, 5 ile 8 Eylül tarihleri arasında, CNR İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen ‘İstanbul 21.Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı’na katıldı....

Ahkam İnşaat Malzemeleri Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahkam İnşaat Malzemeleri Gıda Ticaret Limited Şirketi, Bayram Hudaynazarov, Gürer Küçük tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 19 Eylül'de Sancaktepe, Samandıra, Agsan Sanayi Sitesi'nde kuruldu

ENR İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ENR İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ender Erdem tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Eylül'de Sancaktepe, Osmangazi Mahallesi, Mimar Sinan Caddesi'nde kuruldu

KHALIL Turizm Gıda İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

KHALIL Turizm Gıda İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi Ahmad KHALIL, Fiad KHALIL tarafından 12 Eylül 2013 tarihinde 300 bin TL 'lik sermaye ile Aksaray 'da kuruldu...

Ertasan İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertasan İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ercan Akça ve Taner Akça tarafından 11 Eylül 2013 tarihinde 20 bin TL 'lik sermaye ile Arnavutköy 'de kuruldu...

Ofsar İnşaar Gıda Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ofsar İnşaar Gıda Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi 450 bin liralık sermaye ile 9 Eylül 2013 tarihinde Akşemsettin Mahallesi 'nde Özgür Sarmusak, Barış Sarmusak ve Fatih Sarmusak tarafından kuruldu.

Dilek Gıda Haberi

Dilek Gıda

Yüzde 70 doluluk oranı bulunan Park City AVM’nin icradan satışını alacaklı bankalardan biri istedi. Park City AVM’nin sahibi konumundaki Marketim Dilek Gıda isimli şirketi ile ilgili Sivas 3. İcra -İflas Müdürlüğü’nce yürütülen bir dosya bulunuyor.


İflası istenen Marketim Dilek ile ilgili çok sayıda banka, finans kurumu, tedarikçi firmanın alacaklı olarak adlarını yazdırdığı belirlendi.


İLK İHALE 3 AĞUSTOS'TA


İcralik.com. icra ihale ilanları sitesinde yer alan şartnameye göre söz konusu AVM’nin ilk icra ihalesi 3 Ağustos’ta yapılacak. İlk ihalede alıcı çıkmaması durumunda AVM muhammen değerinin yüzde 40’ı bir fiyat ile ihaleye çıkarılacak.


İki yıl kadar önce açılan AVM’de bir süre sonra istenilen verimlilik elde edilemeyince sıkıntı da baş gösterdi. Alacaklı finans kurumları ve firmalar ardı sıra haciz işlemleri başlattı.


Park City AVM’nin sahibi konumundaki Marketim Dilek...