25 / 04 / 2024

Park City AVM, yüzde 70 doluluk oranıyla icralık!

Park City AVM, yüzde 70 doluluk oranıyla icralık!

Sivas’ın en büyük alışveriş merkezi konumundaki Park City AVM icradan satışa konuldu. AVM için belirlenen tahmini bedel 20 milyon 742 bin 168 lira



Yüzde 70 doluluk oranı bulunan Park City AVM’nin icradan satışını alacaklı bankalardan biri istedi. Park City AVM’nin sahibi konumundaki Marketim Dilek Gıda isimli şirketi ile ilgili Sivas 3. İcra -İflas Müdürlüğü’nce yürütülen bir dosya bulunuyor.


İflası istenen Marketim Dilek ile ilgili çok sayıda banka, finans kurumu, tedarikçi firmanın alacaklı olarak adlarını yazdırdığı belirlendi.


İLK İHALE 3 AĞUSTOS'TA


İcralik.com. icra ihale ilanları sitesinde yer alan şartnameye göre söz konusu AVM’nin ilk icra ihalesi 3 Ağustos’ta yapılacak. İlk ihalede alıcı çıkmaması durumunda AVM muhammen değerinin yüzde 40’ı bir fiyat ile ihaleye çıkarılacak.


İki yıl kadar önce açılan AVM’de bir süre sonra istenilen verimlilik elde edilemeyince sıkıntı da baş gösterdi. Alacaklı finans kurumları ve firmalar ardı sıra haciz işlemleri başlattı.


Park City AVM’nin sahibi konumundaki Marketim Dilek Gıda’nın sahipleri Murat ve Bünyamin Olgaç kardeşler, mağazalarında başlattıkları günlük taksit uygulaması ile gündeme gelmişti.


 


Geri Dön