23 / 04 / 2024

Kartalkaya'daki oteller yüzde 80 doluluk oranına ulaştı!

Kartalkaya'daki oteller yüzde 80 doluluk oranına ulaştı!

Kartalkaya'ya yeni yıl hazırlıkları başladı. Bolu'da etkili olan kar yağışının ardından 13 Aralık'ta sezonu açan kayak merkezinde bulunan oteller yüzde 80 doluluk oranıyla hizmet veriyor.




Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden biri olan Kartalkaya'da yeni yıl hazırlıkları devam ediyor.


Bolu'da etkili olan kar yağışının ardından 13 Aralık'ta sezonu açan kayak merkezinde bulunan oteller yüzde 80 doluluk oranıyla hizmet veriyor.


Kartalkaya'ya gelen yerli ve yabancı turistler, tatillerinin keyfini kar kalınlığının yer yer 60 santimetreye ulaştığı pistlerde kayak ve snowboard yarak çıkartıyor.


Kayak merkezinde bulunan otellerde yeni yıl için yoğun talep olurken, otellerin doluluk oranının yüzde 80'e ulaştığı öğrenildi.


Kartalkaya'daki Grand Kartal Otel Genel Müdürü Halit Ergül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, tatilcilerin yeni yıla Kartalkaya'da coşkulu bir şekilde gireceğini anlatarak, yeni yıl hazırlıklarının yoğun bir şekilde devam ettiğini kaydetti.


Her yıl olduğu gibi bu yılda yeni yıla havai fişekler eşliğinde coşkulu kar partisiyle gireceklerini ifade eden Ergül, "Kayakçılarımız gece kayarak gösteriler yapacak. Amimasyon gösterilerimiz olacak"  dedi.


AA


Geri Dön