26 / 04 / 2024

Diler Gayrimenkul

Diler Gayrimenkul

Diler Gayrimenkul Anonim Şirketi, Ali İhsan Diler Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 556 bin TL sermaye ile 28 Ağustos'ta Ataşehir, İçerenköy Mahallesi, Necmettin Erbakan Caddesi 'nde kuruldu.

R And D Medya Ve İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

R And D Medya Ve İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Derviş Bülbül ve Aydın Diler ortaklığında kuruldu.

Tuzcular Emlak Gayrimenkul Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Tuzcular Emlak Gayrimenkul Turizm Anonim Şirketi bugün Silivri'de Ali Cimilli ve Ali İhsan Diler ortaklığında kuruldu.

Akmehmet Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Akmehmet Gayrimenkul Anonim Şirketi Ataşehir'de 317 bin TL sermaye bedeli ile Ali Cimilli ve Ali İhsan Diler tarafından kuruldu.

Diler Altayçeşme Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Diler Altayçeşme Gayrimenkul Anonim Şirketi 360 bin TL sermaye ile bugün Ali İhsan Diler tarafından kuruldu. 

Diler Maltepe Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Diler Maltepe Gayrimenkul Anonim Şirketi Ali İhsan Diler tarafından 526 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Özpendik Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Özpendik Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi,Ali Cimilli Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Ali İhsan Diler Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 460 bin TL sermaye ile 28 Ağustos'ta Ataşehir'de kuruldu.

Diler Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Diler Gayrimenkul Anonim Şirketi, Ali İhsan Diler Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 556 bin TL sermaye ile 28 Ağustos'ta Ataşehir, İçerenköy Mahallesi, Necmettin Erbakan Caddesi 'nde kuruldu.

BMI'den gayrimenkul semineri!

Business Management Institute (BMI), gayrimenkul hukuku, finansı ve değerlemesi konularında seminer düzenledi

Mustafa Özbek Kıbrıs'ın gayrimenkul zengini

Ergenekon'un finansörü' olarak bilinen Mustafa Özbek'in Kıbrıs'ta gayrimenkul zengini olduğu ortaya çıktı

 

Gayrimenkul almalı mı?

Emlak Kulisinde sorulara cevap verdiğim bölümde bana özelikle bu soru soruyor, gayrimenkul sektöründe neler oluyor, alma zamanı mı, beklemeli miyiz, ne kadar beklemeliyiz? Ben de sorulara kısa kısa ve tek tek cevap vermek yerine genel bir cevap yazmalıyım

Gayrimenkul sektörü körfez yatırımcılarıyla buluşacak

"Türk gayrimenkul sektörünün körfez yatırımcıları ile buluşması" 13 - 14 Nisan 2009 tarihlerinde İstanbul Swissotel'de gerçekleştirilecek

Vakıflar'dan Trabzon'da 46 kiralık gayrimenkul

Vakıflar, Trabzon'da bulunan 46 adet gayrimenkulü kiraya vermek üzere ihale açtı

Vakıflar'dan İstanbul'da satılık 78 gayrimenkul

Vakıflar, İstanbul'un Fatih, Eminönü, Sarıyer, Beşiktaş, Şişli, Beyoğlu ve Üsküdar ilçelerinde bulunan toplam 78 adet gayrimenkulü satışa çıkardı

Diler Gayrimenkul Haberi

Diler Gayrimenkul

Diler Gayrimenkul Anonim Şirketi, Ali İhsan Diler Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 556 bin TL sermaye ile 28 Ağustos'ta Ataşehir, İçerenköy Mahallesi, Necmettin Erbakan Caddesi'nde kuruldu.


Diler Gayrimenkul Anonim Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf,...