26 / 04 / 2024

dinlenme tesislerine ait arsalar

dinlenme tesislerine ait arsalar

Et ve Balık Kurumu Genel Müdürlüğü, Çeşme Eğitim ve Dinlenme Tesislerine ait arsalar ve üzerindeki müştemilatı satacak.

Kamu Sosyal Tesislerine İlişkin Tebliğ 2019!

Kamu Sosyal Tesislerine İlişkin Tebliğ ile Kamu kurum ve kuruluşlarınca işletilen eğitim ve dinlenme tesislerinden yararlanacak kurum personelinden 2019 yılında alınacak en az bedeller, tesislerin bu Tebliğ ekinde belirtilen özellikleri göz önünde bulundurularak aşağıdaki şekilde tespit edildi...

Sakarya Yeni İtfaiye Binası ve Sentetik Saha Projesi'nde son durum!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Mithatpaşa Mahallesi'nde bulunan Harmanlık Spor Tesislerine ait arazide hayata geçirilen Yeni İtfaiye Binası ve Sentetik Saha Projesi'nde gelinen son noktayı açıkladı.

Sakarya'ya yeni İtfaiye Merkezi inşa edilecek!

Mithatpaşa Mahallesi’nde bulunan Harmanlık Spor Tesislerine ait arazide yeni bir İtfaiye Merkezi inşa edeceklerini kaydeden Başkan Toçoğlu, aynı bölgedeki 4 bin metrekarelik alana ise sentetik saha kazandıracaklarını müjdeledi.

Yalova'da dolgu imar planları 1/25000'lik haritalara işleniyor!

Yalova'da 3621 Sayılı Kıyı Kanunu uyarınca Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylı kıyı yapı ve tesislerine ait dolgu imar planları sayısallaştırılarak 1/25000 ölçekli topoğrafik haritalarda toplanıyor.

MASKİ proje alanlarında incelemelerde bulundu!

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKÎ) Genel Müdürü Yakup Koç, Manisa-Merkez, Alaşehir, Turgutlu ve Gördes'te yaptıracakları Atıksu Arıtma Tesislerine ait kredilerin İller Bankası'nca onaylanmasından sonra, proje alanlarında incelemelerde bulundu.

MASKİ Atıksu Arıtma Tesisleri'nin proje alanında inceleme yaptı!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Manisa-Merkez, Alaşehir, Turgutlu ve Gördes’te yaptıracağı Atıksu Arıtma Tesislerine ait kredilerin İller Bankası’nca onaylanmasından sonra, proje alanlarında incelemelerde bulundu.

Manisa'daki arıtma tesisleri için geri sayım başladı!

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü merkez, Alaşehir, Turgutlu ve Gördes'te yaptıracağı atık su arıtma tesislerine ait kredilerin İller Bankası tarafından onaylanmasından sonra proje alanlarında incelemelerde bulundu.

Gölbaşı'nda 74 parsel sorunu çözüme kavuştu!

Gölbaşında 74 parsel sorunu çözüme kavuştu.Vilayetler evinden başlayarak Haymana Yolu Askeri dinlenme tesislerine kadar uzanan bölgede yer alan 74 parsel çalışmalarında da sona gelindi.

Manisa'da 4 bölgeye arıtma tesisi yapılacak!

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa-Merkez, Alaşehir, Turgutlu ve Gördes’te yaptıracağı Atıksu Arıtma Tesislerine ait kredilerin İller Bankası’nca onaylanmasından sonra, proje alanlarında incelemelerde bulundu.

Körfez Kirazlıyalı Evyap Liman Tesisleri imar planı askıya çıktı!

Kocaeli Körfez ilçesi, Kirazlıyalı mevkii kıyı kesiminde bulunan EVYAP Deniz İşletmeleri Loj. ve İnş. A.Ş.’nin liman tesislerine ait imar planları 31 Mart 2014'te askıya çıktı. İmar planları 30 Nisan'da askıdan inecek...

Aygaz'ın Bornova ve Dörtyol'daki tesislerinin depolama lisansı iptal edildi!

Aygaz A.Ş tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan yazılı açıklamaya göre Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK)'nın Bornova/İzmir ve Dörtyol/Hatay'da bulunan LPG tesislerine ait depolama lisanslarının iptal edildiği bildirildi...

Çıralı sahilinin dinlenme yeri olması projesi iptal edildi!

Antalya'da dünyanın en iyi plajları arasında gösterilen ve 1'inci Derece Doğal Sit Alanı içerisinde yer alan Çıralı sahilinin orman içi dinlenme yeri olarak kiralanması işlemi, mahkeme tarafından iptal edildi...

Antalya Çıralı sahilinin dinlenme yeri olarak kiralanması iptal edildi!

Antalya'da dünyanın en iyi plajları arasında gösterilen ve 1'inci Derece Doğal Sit Alanı içerisinde yer alan Çıralı sahilinin orman içi dinlenme yeri olarak kiralanması işlemi, mahkeme tarafından iptal edildi.

dinlenme tesislerine ait arsalar Haberi

dinlenme tesislerine ait arsalar

Et ve Balık Kurumu Çeşme'de bulunan eğitim
ve dinlenme tesislerini satmak üzere ihale açtı.


Manavgat Belediyesi turizm yatırımına uygun arsaları, İzmir-Karşıyaka
belediyesi ise muhtelif taşınmazlarını satışa çıkardı.


Buna göre Sakarya Mahallesi Merdivenli Kuyu mevkinde bulunan ve muhtelif parsellerde kayıtlı bin 43, 6 bin 318 ve 10 bin 610 metrekare
taşınmazlar,kapalı teklif usulü ile satılacak.


Ancak komisyonca teklif zarfları açıldıktan sonra teklif edilen en
yüksek teklif fiyatı üzerinden açık arttırma yapılarak ihale
sonuçlandırılacak.


İhale, Et ve Balık Kurumu Genel Müdürlüğünde 6 Kasım 2007 tarihinde saat 14.30'da yapılacak.


İstekliler, söz konusu taşınmazlara ait teknik şartnameyi bedeli
karşılığı müdürlükten temin...