29 / 03 / 2024

Sakarya'ya yeni İtfaiye Merkezi inşa edilecek!

Sakarya'ya yeni İtfaiye Merkezi inşa edilecek!

Mithatpaşa Mahallesi’nde bulunan Harmanlık Spor Tesislerine ait arazide yeni bir İtfaiye Merkezi inşa edeceklerini kaydeden Başkan Toçoğlu, aynı bölgedeki 4 bin metrekarelik alana ise sentetik saha kazandıracaklarını müjdeledi.




Yerel Seçimler öncesinde kamuoyuna duyurulan yeni bir projede daha çalışmaların başlayacağını açıklayan Başkan Toçoğlu, “Yaklaşık 13 bin metrekarelik alanda hayata geçireceğimiz çalışmalar kapsamında şehrimize yeni bir İtfaiye Merkezi inşa edeceğiz. Ayrıca aynı bölgede başlatacağımız çalışmalar kapsamında şehir merkezine bir de sentetik saha kazandıracağız. Şehrimize hayırlı olsun” dedi.


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Yerel Seçimler öncesinde kamuoyuna duyurulan yeni bir projede daha çalışmaların başlayacağını açıkladı.  Mithatpaşa Mahallesi’nde bulunan Harmanlık Spor Tesislerine ait arazide yeni bir İtfaiye Merkezi inşa edeceklerini kaydeden Başkan Toçoğlu, aynı bölgedeki 4 bin metrekarelik alana ise sentetik saha kazandıracaklarını müjdeledi.


Teknik Altyapımızı Geliştiriyoruz

Sakarya İtfaiyesinin bölgesinin en güçlü teşkilatlarından biri olduğuna dikkat çeken Başkan Zeki Toçoğlu, “Modern ve tam donanımlı ekipmanları, son teknoloji sistemleri ile İtfaiye Teşkilatımıza yeni bir hizmet binası kazandıracağımızı müjdelemiş, afet yönetimine ilişkin teknik altyapımızı geliştireceğimizi ifade etmiştik. İnşallah Mitpatpaşa Mahallesi’nde bulunan Harmanlık Spor Tesisleri arazisinde yeni bir İtfaiye Merkezi inşa edeceğiz. Mevcut alana ayrıca yeni bir sentetik saha da kazandıracağız. Şehrimize hayırlı olsun” diye konuştu.


Önemli Avantajlar

Yeni İtfaiye Binasının doğal ve insan kaynaklı afetlere hazırlık, müdahale ve iyileştirme evrelerine de önemli avantajlar sağlayacağını açıklamalarına ekleyen Başkan Toçoğlu, “Yaklaşık 13 bin metrekarelik alanda hayata geçireceğimiz proje kapsamında 10 araçlık büyük bir garaj, yemekhane, misafirhane, lokal servis, teknik bürolar, basket sahası ve toplantı odalarının yer aldığı büyük bir merkez inşa edeceğiz. Ayrıca hayata geçireceğimiz sentetik saha projemiz de 4 bin metrekarelik alana hayat verecek” ifadelerini kullandı.



Sakarya Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön