19 / 04 / 2024

Sakarya projeleri 2015

Sakarya projeleri 2015

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yaptığı açıklamada “Erenler’de tamamlanan ve planlanan yatımların toplam maliyeti 170 milyon TL’dir, projelerimizi bir bir hayata geçirmeyi sürdüreceğiz” dedi

Sakarya Evliya Çelebi Caddesi'nin istimlak sorunu çözüldü!

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk ile bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, ilçe ulaşımında önemli yer tutacak Evliya Çelebi Cadde Projesi’nde gelinen son noktayı açıkladı.

Sakarya'ya yeni İtfaiye Merkezi inşa edilecek!

Mithatpaşa Mahallesi’nde bulunan Harmanlık Spor Tesislerine ait arazide yeni bir İtfaiye Merkezi inşa edeceklerini kaydeden Başkan Toçoğlu, aynı bölgedeki 4 bin metrekarelik alana ise sentetik saha kazandıracaklarını müjdeledi.

Sakarya'da ev ve arsa için 5 yıl arayla aynı teklif verildi!

Sakarya'nın Kaynarca ilçesinde yaşayan ve arsaları organize sanayi bölgesinde kalan Engin ailesine 2015 yılına 107 bin TL teklif edilmişti. Teklifi kabul etmeyen aileye 5 yıl aradan sonra aynı tutar teklif edildi. 

Sakarya'nın raylı sistem projeleri masaya yatırıldı!

Bursa’da raylı sistem ve tramvay projelerini inceleyen ve Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’la görüşen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Hayata geçirmeyi hedeflediğimiz hafif raylı sistemler ile tramvay Bursa ziyaretimizin en önemli gündem maddesiydi.” dedi.

Sakarya Maltepe Park ve Adakule açıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Maltepe Park ve Adakule gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı. 

Sakarya Millet Bahçesi için 4 farklı proje!

Sakarya Millet Bahçesi için hazırlanan 4 farklı projenin sunumun ardından açıklamalar yapan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “70 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edeceğimiz Millet Bahçesi için hazırlanan projeleri değerlendireceğiz." dedi.

Sakarya Arifiye Park'ın temeli atıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Arifiye Park projesinin temeli atıldı.

Sakarya'ya dev ulaşım yatırımları!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, kente ulaşım alanında kazandırılacak dev projeleri açıklayacak.

Sakarya Yenikent'e yeni yaşam alanı geliyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yeni yılın ilk projeleri ve kamuoyuna daha önce açıklanan bazı yatırımlarla ilgili devam eden süreçlere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Sakarya Adnan Menderes Caddesi yenilendi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir merkezi ve 16 ilçe grup yolunda ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlatılan kentsel tasarım ve cadde yenileme projeleri tüm hızıyla devam ediyor.

Sakarya Karapürçek İmam Hatip Ortaokulu tamamlandı!

Sakarya'nın Karapürçek ilçesinde 2015 yılında inşasına başlanan İmam Hatip Ortaokulu'nun inşaat çalışmaları tamamlandı.

Sakarya Kocaali'ye 60 milyonluk altyapı yatırımı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, “Kocaali ilçemizin altyapı geleceğini garanti altına almak için planladığımız projeleri bir bir hayata geçiriyoruz." dedi

Sakarya Adnan Menderes Caddesi yenileniyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlattığı cadde yenileme projeleri kapsamında Adnan Menderes Caddesi’nde dönüşüm devam ediyor. Arterin Bosna Caddesi Kavşağı ile Eski Terminal Kavşağı arasında kalan bölümü asfaltlanıyor.

Reysaş GYO Sakarya Arifiye arsası değerleme raporunu yayınladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Sakarya Arifiye Yukarıkirezce'de 2857 ada- 46 parselde yer alan arsasının 2015 yıl sonu revize değerleme raporunu yayınladı.

3. havalimanı 2015'in en büyük projesi!

Dünya Bankası’nın verilerine göre Türkiye, 2015 yılında 44.7 milyar dolar ile kamu-özel ortaklığı kapsamında en fazla tutarda özel sektör yatırımı gerçekleştiren ülke oldu. Türkiye’yi liderliğe İstanbul Yeni Havalimanı ve Gebze-İzmir Otoyolu projeleri taşıdı.

Sakarya projeleri 2015 Haberi

Sakarya projeleri 2015


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Erenler’de görev yapan muhtarlarla bir araya geldi. Gerçekleştirilen programa Başkan Toçoğlu’nun yanı sıra, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İbrahim Pehlivan, SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, AK Parti Milletvekilli Adayı Şaban Dişli, Genel Sekreter Yardımcıları Zafer Poyraz ve Ayhan Kardan, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, AK Parti Erenler İlçe Başkanı Resul Yılmaz, Erenler Muhtarlar Derneği Başkanı Şaban Süleyman, büyükşehir bürokratları ve muhtarlar katıldı.


22 Proje Tamamlandı

Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, “Yerel seçimler öncesi 50 projemizi vatandaşlarımıza tanıttık. Yerel seçimlerden sonra göreve geldiğimizden beri 50 projenin 22’sini tamamladık. Ayrıca bizim en önemli projelerimizden biri olan Kentsel Dönüşüm projemizde de çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah Ocak ayının sonuna kadar vatandaşlarımıza evlerini tapuları ile birlikte teslim edeceğiz” ifadelerini kullandı.


Erenler’e Yeni...