29 / 03 / 2024

dio

dio

Japon motosiklet devi Honda’nın en çok tutulan scooter modeli olan Dio’nun eylül ayı fiyatı belli oldu. İşte, Honda Dio’nun 9 Eylül 2022 fiyat listesi…

Dio İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dio İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Işık ve Murat Işık ortaklığında kuruldu.

Honda Scooter'lar kaç TL? En ucuz Honda Scooter ne kadar? İşte 2022 Aralık ayı fiyat listesi...

Honda motosiklet modelleri arasında şehir içi kullanımda en çok tercih edilen scooter tarzı motosikletlerin güncel fiyatları belli oldu. Listeye göre dünyaca ünlü markanın en uygun fiyatlı scooter motosiklet modeli Honda Dio.

Düşük yakıt tüketimine sahip Honda Dio 13 Ekim 2022 fiyat listesi!

Düşük yakıt tüketimiyle dikkat çeken Honda Dio fiyatları yeni bir scooter almak isteyenler tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki Honda Dio fiyatları ne kadar? İşte Honda Dio 13 Ekim 2022 fiyat listesi...

Scooterlarda bu fiyat kaçmaz! Elinizi çabuk tutun! İşte Honda Dio’nun 9 Eylül 2022 fiyat listesi…

Japon motosiklet devi Honda’nın en çok tutulan scooter modeli olan Dio’nun eylül ayı fiyatı belli oldu. İşte, Honda Dio’nun 9 Eylül 2022 fiyat listesi…

İşte Braga'nın ilginç stadı!

UEFA Avrupa Ligi'nde Son 16'da Fenerbahçe'nin rakibi Braga oldu. Braga, ismi Estádio Municipal de Braga lakabı ise 'Maden Ocağı' olan bu ilginç stadı ile dikkatleri çekiyor.

Coldwel Banker'dan Kartal'a yeni proje

2008'de ilk projesi olan Stüdio Life'ı hayata geçiren Coldwel Banker, 2009 yılında da projelerine ve yatırımlarına devam edecek.

dio Haberi

dio

Kullanımı kolaylaştıran hafif gövdesi, dengeli sürüşü garanti eden geniş jantları ve tasarruflu yakıt tüketimi ile Honda Dio, şehrin keyfini çıkarmanızı sağlayacak. Hem önde hem de arkada kullanılan 14 inç boyutundaki jantlar ile Honda Dio, dengeli bir sürüş deneyimi sunuyor.

Yalnızca 96 kg ağırlığa sahip olması sayesinde Honda Dio’yu kolayca yolda tutabilirsiniz. Honda Dio, hafifliğiyle ilk kez motosiklet kullanacak olanlar için vazgeçilmez oluyor.

Uzun süre oturabileceğiniz şekilde dizayn edilen sele ve ayağınızı koyabilmeniz için tasarlanan geniş alan ile Honda Dio, hem konforlu hem de ergonomik oturma pozisyonu ve sürüş imkanı sağlıyor.

Düşük ağırlığı, CVT şanzıman teknolojisi ve verimli motoru ile Honda Dio, şaşırtıcı derecede düşük yakıt tüketimiyle cebinizi de koruyor.

Honda mühendisliği ile imal edilen Dio, yıllarca kullanabileceğiniz kadar dayanıklı ve uzun ömürlü...