23 / 04 / 2024

Divan Ankara yenileme

Divan Ankara yenileme

Başkentliler’in hizmetine sunulacak yeni balo salonu ile mutluluğa adım atan çiftlerin ilk adresi Divan Ankara olacak.

Suriyeli diplomatlar kullanıyordu! Ankara'daki o bina 12 yılın ardından kiraya veriliyor!

Ankara-Şam arasındaki diplomatik ilişkilerin kopmasının ardından 12 yıl boyunca boş kalan Suriye’nin Ankara Büyükelçiliği binasının içinde yenileme çalışmaları yapılmaya başladı. 

Ankara Ulus Meydanı ve çevresi yenileniyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) tarafından, Ulus Anafartalar Caddesi, Posta Caddesi, Ulus İş Hanı, Çıkrıkçılar Yokuşu ve Sobacılar Çarşısı'nda yenileme çalışmalarına başlanacak.

Ankara'da 28 kentsel yenileme projesinde 44 bin konut inşa edildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ankara'da 28 kentsel yenileme projesinde 44 bin konutluk çalışma başlattıklarını, bunların 35 binini tamamlayarak hak sahiplerine teslim ettiklerini belirtti.

Murat Kurum: Saraçoğlu Projesi yenileme ve koruma projesidir!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada "Saraçoğlu Yenileme Projesi, tek bir ağacın bile kesilmeyeceği, Ankara'ya yemyeşil bir yaşam alanı kazandıracak bir koruma, yenileme ve yaşatma projesidir." şeklinde konuştu.

Ankara'daki Ulus 100. Yıl Çarşısı binası yıkım işi ihale edildi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Ulus Tarihi Kent Merkezi Yenileme Alanı Projesi kapsamında Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından oy birliğiyle alınan kararı sonrasında binanın geri dönüşüm malzemeleri karşılığı yıkım işi ihalesinin tamamlandı.

Anadolu Otoyolu'nda yenileme çalışması yapılacak!

Anadolu Otoyolu'nun Ankara yönü, İzmit Doğu Kavşağı-Adapazarı Gişeleri arası, yapılacak üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları sebebiyle 9 Ağustos'a kadar 21.00-06.00 saatlerinde trafiğe kapatılacak

TOKİ Ankara Saraycık Kentsel Yenileme Projesi başvuruları başladı!

Açık Satış Yöntemi ile satışa sunulan TOKİ Ankara Saraycık Kentsel Yenileme Projesi'ndeki 47 konut için başvuru dönemi bugün başladı..

Ankara Saraycık TOKİ'de sözleşme dönemi başlıyor!

TOKİ  Ankara  Sincan Saraycık Mahallesi 1. Bölge 2. Etap Kentsel Yenileme Projesi kapsamındaki daireler için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

TOKİ Ankara Mamak Altıağaç Karaağaç 1. Etap kurası 2018!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Ankara Mamak Altıağaç Karaağaç 1. Etap 1. Bölge 415 konut ve 2. Bölge 454 Konut Kentsel Yenileme Projesi kapsamında  inşa edilen 443 adet konut kuralı olarak satışa sunuluyor.

Ankara'daki Spor Genel Müdürlüğü ile Gümrük Müsteşarlığı binası yıkılacak!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından, Ulus Tarihi Kent Merkezi Yenileme Alanı Projesi kapsamında Ulus’taki Spor Genel Müdürlüğü binası ile Gümrük Müsteşarlığı binasını yıkılacak..

10 soruda TOKİ Ankara Mamak Yatıkmusluk projesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Ankara Mamak Yatıkmusluk Kentsel Yenileme Toplu Konut Uygulaması kapsamında yeni konutlar inşa edilmeye devam ediyor. 

TOKİ Ankara Mamak kura çekilişi yarın yapılacak!

Ankara Gülseren-Anayurt 3. Etap ve Altıaağaç-Karaağaç-Hüseyingazi 1. Etap Kentsel Yenileme projelerinin kura çekilişi yarın yapılacak.

Ulus Tarihi Kent Merkezi Yenileme Alanı çalışmaları tam gaz devam!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Ulus'ta başlatılan “Ulus Tarihi Kent Merkezi Yenileme Alanı” projesi kapsamında çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Divan Ankara yenileme Haberi

Divan Ankara yenileme

Divan Otelleri’nin hizmet anlayışını on yıl önce Başkent’e taşıyan Divan Ankara, iş dünyasına uygun yapısı korunarak, tüm otel genelinde yapılacak olan renovasyon sürecinin ardından 1 Ekim 2017 itibari ile hizmet vermeye devam edecek. Yenilenen yüzü ile salon kapasitelerini de genişletecek olan otel, Ankara’ya yenilikleri getirmeye devam edecek. 


Ankara’nın en çok tercih edilen mekanlarının yer aldığı Tunalı Hilmi Caddesi’nde bulunan Divan Ankara, yaklaşık üç ay sürecek renovasyon süreci ile hizmet anlayışı standartlarını konukları için genişleterek erişim alanını da üst seviyeye taşıyacak. Turizm ve otelciliğin Ankara’da geliştiğini vurgulayan Divan Ankara Genel Müdürü Can Ünlüer, yenilenme sürecini şu sözler ile anlattı; “Divan Otelleri’nin hizmet anlayışını Başkent ile buluşturmak on yıl önce bize nasıl heyecan verdiyse yine aynı heyecan ile yenileniyoruz. Amacımız misafirlerimize daha...