28 / 03 / 2024

Divan Oteli cizre

Divan Oteli cizre

Divan Grubu tarafından Cizre ilçesinde yapılan Divan Oteli açıldı. Açılışa TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ile Şırnak'a gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhasek katıldı. 

Divan Talya Oteli'nde son dakika gelişmesi: İnşaat ruhsatının iptali için dava açıldı! 

Divan Talya Oteli'nin yeniden inşası ve ve Konferans Merkezi'nin yenilenmesi projesi çerçevesinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte ayrıntılar...

Divan Çankaya Mart'ta açılıyor!

Divan Grup, Çankaya'daki yeni oteli için imza attı. Otel 2022 Mart itibari ile misafirlerini ağırlamaya başlayacak. 

TSKB GYO'nun Divan Adana Oteli'nin değeri belli oldu!

TSKB GYO Divan Adana Oteli'nin yıl sonu değerini açıkladı. İşte TSKB GYO Divan Adana Oteli'nin yıl sonu değeri...

Divan Talya Otel 50 milyon dolara yeniden yapılacak!

Divan Talya Oteli'nin yeniden yapımı için resmi makamlardan alınması gerekli yıkım ve inşaat izinleri ile birlikte diğer tüm idari ve tüzel kişiler ile ilgili süreçlerin tamamlanmasına yönelik çalışmalar başlatıldı. Bu kapsamda Divan Talya Otel 50 milyon dolara yeniden yapılacak.

Divan Talya için 50 milyon dolarlık yatırım kararı!

Marmaris Altınyunus, yaklaşık 8 yıl önce faaliyetine ara verilen Divan Talya Oteli'nin yeniden yapımı için 50 milyon dolarlık yatırım kararı alındığını duyurdu.

TSKB GYO Divan Adana Oteli ve Bağımsız Bölümleri 2020 yılı gayrimenkul değerleme raporu!

TSKB GYO portföyünde yer alan Divan Adana Oteli ve bağımsız bölümlerine ilişkin yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Mar Yapı, Divan Suites İstanbul G Plus Oteli’ni sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Divan Suites İstanbul G Plus Oteli, Mar Yapı tarafından sağlık çalışanlarının hizmetine sunuldu. Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, "Sağlık çalışanlarının ev konforunda dinlenmesi ve moral bulması bizler için çok önemli" dedi...

TSKB GYO Divan Adana Oteli 2019 yıl sonu değerleme raporu!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Adana İli, Seyhan İlçesi, Çınar Mahallesi, 1653 ada ve 143 no'lu Parselde yer alan Divan Adana Oteli ve bağımsız bölümleri değerleme raporunu KAP'ta yayınladı...

Divan Antalya Talya Oteli'nde yeni gelişme!

Marmaris Altınyunus Turistik Tesisleri A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Divan Antalya Talya Oteli ile ilgili bilgilendirme yayınladı.

Koç Holding'in Divan Oteli'ne tepki!

Koç Holding, kurul kararlarını dinlemeyerek, tarihi kalıntıların üzerinde Divan Oteli inşa etmeye devam etti. Sosyal medya üzerinden tepkilerin ardı arkası kesilmedi.

Kuruçeşme Divan Otel'in inşaatı durduruldu!

Beşiktaş'ta kültür varlığı olarak kabul edilen ve tarihi kalıntıların bulunduğu alanda otel inşaatı yapan Koç Holding'in Kuruçeşme'deki Divan Oteli inşaatı durduruldu.

Divan City Kayseri kapılarını açtı!

Koç Topluluğu bünyesinde faaliyet gösteren Divan Grubu'nun Kayseri'deki yeni oteli Divan City Kayseri hizmete açıldı.

TSKB GYO Divan Adana Oteli 2018 yıl sonu değerleme raporu!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Divan Adana Oteli'ne ait 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Divan Oteli cizre Haberi

Divan Oteli cizre

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile Şırnak'a gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Divan Grubu tarafından Cizre ilçesinde yapılan Divan Oteli'nin açılışı nedeniyle düzenlenen törene katıldı.


Anadolu Ajansı'nın haberine göre; 21 yıl boyunca belediye başkanlığı yaptığını, belediye başkanlığı döneminde yaptıklarının ortada olduğunu ifade eden Bakan Mehmet Özhaseki, "Allah'a hamdolsun Paris'te ne varsa benim memleketimde de o var. Alt ve üst yapı sorunu yok. Raylı sistem de çalışıyor. Kayak tesisleri, statlar var. Nasıl oldu bunlar? 'Bir yerlerden para gönderdiler'. 'Cumhurbaşkanı Abdullah Gül de Kayseriliydi, milyonlarca doları gönderdi, başkan da harcadı canım.' diyenler var. Yok işte böyle bir şey. Eğer iyi niyetliyseniz, çalışıyorsanız, gayretli iseniz, uğraşıyorsanız, emin olun Cenabı Allah yardımcı oluyor." ifadelerini kullandı.


Cizre'ye...