19 / 04 / 2024

divon otellerinin yeni şubesi

divon otellerinin yeni şubesi

Günün ikinci bombası Divan Otel'den geldi. Şirket İstanbul'da üçüncü otelini açıyor. Yeni Divan Otel nerede? Ne zaman açılıyor? Ayrıntılar için tıklayın

Adil Üstündağ yeni şirket kurdu!

Green Park otellerinin sahibi Adil Üstündağ, yeni şirket kurdu. Berenge Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda kuruldu.

NG Hotels iki yeni otel yapacak!

NG Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, Sapanca'daki otellerinin yanında 300 odalı yeni bir otelin inşaatına da başladıklarını ve ayrıca Afyon'da planladıkları yeni bir otel projeleri daha olduğunu ifade etti...

Velux'ten yeni uzaktan kumandalı çatı penceresi

Velux tüm elektrik aksamı üzerinde bulunan uzaktan kumandalı çatı penceresi INTEGRA®'nın yeni nesil geliştirilmiş modelini piyasaya sürdü.

Tekirdağ'a yeni kent merkezi projesi

Tekirdağ Belediye Başkanı Ahmet Aygün, şehrin en önemli projesi olan yeni kent merkezi projesi için 6 bin dönüm alanda düzenleme yapacaklarını söyledi.

Domino's 30 yeni şube açacak

Domino's Pizza, 2009'da 30 yeni şube daha açarak 136 şubeye ulaşmayı hedefliyor.

Filli Boya'dan yeni duvar kaplama sistemi

Filli Boya, Capaver Cam Tekstili Duvar Kaplama Sistemi" ile Türkiye'ye hem yeni bir dekorasyon anlayışı getiriyor.

Malatya'nın kentsel dönüşümüne yeni komisyon

Malatya'da Kentsel Dönüşüm Projesi için yeni bir komisyon oluşturuldu.

Beşikçiler'e yeni plaza

1983 yılında kurulan Beşikçiler Otomotiv, bayiliğini yaptığı DFM, Proton ve GAZ markaları ile E-5 Gülsuyu kavşağındaki yeni binasında hizmete başladı.

Skil'den yeni Masters serisi

Elektrikli el aletleri üreticisi Skil, profesyoneller için tasarladığı, kullanıcılarına sağlamlık, performans ve değerin birlikteliğini sunan yeni serisi Skil Masters'ı piyasaya sunuyor

Kale'den 3 yeni ürün

Kale Kapı Pencere Sistemleri, 12 - 15 Mart tarihleri arasında düzenlenen 10. Uluslararası İstanbul Pencere 2009 Fuarı'nda yeni ürünlerini sergileyecek.

FiYaka'dan metrekaresi 800 TL'lik yedi yeni proje

FiYapı, bu yıl Fiyaka markasıyla metrekaresi ortalama 800 TL olacak yedi yeni ekonomik konut projesinin lansmanını yapacak.

Ağaoğlu My World'de yeni kampanya!

Ağaoğlu, inşaatı biten ve oturulmaya hazır halde bulunan Ataşehir'deki My World için yeni bir kampanya başlatıyor.

Eczacıbaşı 400 milyon dolara yeni fabrika açıyor

Eczacıbaşı CEO'su Erdal Karamercan ve İpek Kağıt Genel Müdürü Sertaç Nişli, yeni yatırımın dört aşamada tamamlanacağını belirterek, "İlk iki aşama eylülde tamamlanır" dedi.

divon otellerinin yeni şubesi Haberi

divon otellerinin yeni şubesi

Koç Holding Turizm Grubu şirketlerinden Divan, şehir otelciliği alanında başlattığı büyüme hamlesine bu kez İstanbul'un Anadolu yakasındaki en büyük oteli Divan İstanbul Asia ile devam ediyor.

Divan İstanbul Asia projesinin imza töreni, 12 Temmuz 2007 Perşembe günü Divan İstanbul Oteli'nde, Divan Genel Müdürü Joep Bakx , yatırımcı firma Şahsuvaroğlu Grubu adına Genel Müdür Murat Şahsuvaroğlu ve Divan üst düzey yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Divan, ''şehir otelciliği'' alanında ''gerçek business class'' konsepti ile yurt içi ve yurt dışındaki önemli şehirleri hedef alarak başlattığı stratejik büyüme süreci kapsamında yer alan Divan İstanbul Asia ile İstanbul'daki otel sayısını üçe çıkartacak.

Sabiha Gökçen Havalimanı...