24 / 04 / 2024

Adil Üstündağ yeni şirket kurdu!

Adil Üstündağ yeni şirket kurdu!

Green Park otellerinin sahibi Adil Üstündağ, yeni şirket kurdu. Berenge Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda kuruldu.



Berenge Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 5 milyon 888 bin 122 TL sermaye bedeli ile Adil Üstündağ, Nihal Üstündağ, Atilla Üstündağ, Hamdiye Üstündağ ve Mehmet Dönmezer ortaklığında kuruldu.

1951 Malatya Arapgir doğumlu olan Adil Üstündağ 1971'de kurduğu firması ile atıldığı iş hayatını bugün İstanbul’un en önemli otellerinden birisi olan The Green Park otelleri ile sürdürüyor. Yıllarca Anadolu’ya gezi yaparak otomotiv yedek parça perakendeciliği icra eden Üstündağ, Türkiye’de otomobil ampülünü üreten ilk isim oldu. alimhane’nin otel cennetine dönüşmesinden sonra yedek parça sattığı işyerinin karşısında ilk Green Park’ı açarak ‘şehir otelciliği’ne atıldı. 

The Green Park Hotels & Resorts Otelleri'nin ilk halkası 1995 yılında Taksim'de açıldı. 2001'de Atatürk Havalimanı’na en yakın 5 yıldızlı otel olan The Green Park Hotel Merter yerli ve yabancı turizme hizmet sunmak amacıya açıldı. Grup, 2003 yılında İstanbul Anadolu Yakası’nın ilk ve tek 5 yıldızlı oteli olan The Green Park Hotel Bostancı’yı hizmete sundu. 

Şirketin diğer ortaklarından Nihal Üstündağ ise, The Green Park Hotels & Resorts Otelleri'nde İş Geliştirme Yetkilisi olarak görev alıyor. 

Atilla Üstündağ ise, The Green Park Hotels & Resorts Otelleri'nde Satıştan Sorumlu Oteller Müdürü görevinde bulunuyor.

Berenge Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi konusu:
a)Alım satım kârı veya kira geliri elde etmek maksadıyla otel, tatil köyleri, turistik tesis, ofis, konut, iş merkezi, alış-veriş merkezi, hastane, ticari depolar, ticari parklar, arazi ve buna benzer gayrimenkul mallar ile yurt içindeki ve yurt dışındaki gayrimenkulleri satın alabilir, satabilir, kiralayabilir, kiraya verebilir veya finansal kiralama yolu ile kiralayabilir, kiraya verebilir, rehin alabilir, tesis edilmiş olan rehinleri kaldırabilir, ipotek alabilir, tesis edilmiş olan ipotekleri kaldırabilir...ve ana sözleşmesinde yazılı diğer işler.

Berenge Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Adresi: 

Kocatepe Mah.Dolapdere Taksim Cad.No:79a Beyoğlu

Berenge Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!


Geri Dön