26 / 04 / 2024

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Ekrem Keleş

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Ekrem Keleş

Mescid-i Haram'da meydana gelen vinç kazasında hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileyen Keleş, gazetecilerin sorularını da yanıtladı.

ASO Başkanı açıkladı: Müteahhitlik sektörü masaya yatırılmalı!

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Seyit Ardıç, tüm parametrelerin ve ilgili kesimlerin görüşleri dikkate alınarak müteahhitlik sektörünün masaya yatırılması ve yeni vizyon belirlenmesi gerektiğini ifade etti.

400 bin TL zarardayım diyen mağdur ev sahibinden Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'a şaşırtan soru! 

Ev sahipleri ve kiracı kavgaları gündemi meşgul ederken, 400 bin TL zararda olduğunu söyleyen mağdur ev sahibinden Diyanet İşleri Başkanlığı'na şaşırtan bir soru geldi. Ev sahibi paylaşımında "Bu parayı fitre zekat niyetine kendisine bağışladım desem hayır işlemiş olur muyum?" diye sordu.

Diyanet İşleri Başkanlığı 15 şoför alımı yapacak...

Diyanet İşleri Başkanlığı, 15 şoför istihdam edileceğini duyurdu. Diyanet İşleri Başkanlığı, merkez teşkilatında açık bulunan pozisyonlara sözlü sınav yapılacak ve sınav sonucuna göre 15 şoför alacağı duyuruldu. İşte haberin ayrıntıları...

Diyanet İşleri Başkanlığı duyurdu! 20 mühendis alınacak! Başvuruları sakın kaçırmayın!

Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan, 18 bilgisayar ve 2 adli bilişim mühendisi olmak üzere toplamda 20 mühendis alımı yapılacağı açıklandı. İşte detaylar...

Diyanet İşleri Başkanlığı tamı tamına 2 bin 450 personel alacak! Açık kadrolar tek tek belli oldu!

Diyanet İşleri Başkanlığı, 2023’te taşra teşkilatında açık olan pozisyonlara 2 bin 450 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek. Alımlar, sözlü sınav sonucuna göre gerçekleştirilecek.

Diyanet İşleri Başkanlığı 240 Şube Müdürü Alacak: Başvuru Şartları Nelerdir?

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 240 şube müdürü alınacağı duyurusu yapıldı. Diyanet İşleri Başkanlığı, taşra teşkilatında mevcut boş pozisyonları doldurmak amacıyla, görevde yükselme sınavı sonuçlarına göre 240 adet şube müdürü alımı yapacak. İşte bu duyuru hakkındaki önemli detaylar...

Yurt dışı ve yurt içi vekaletle kurban kesim bedelleri ne kadar?

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş yurt içi ve yurt dışı vekâletle kurban kesim bellerini duyurdu. Peki, vekâletle kurban kesimi ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Diyanet İşleri Başkanlığı personel alımı sonuçları belli oldu mu? DİB 4.538 personel alımı sorgulama 2023!

Diyanet İşleri Başkanlığı personel alımı ile ilgili son dakika gelişmeleri merak ediliyor. Peki Diyanet İşleri Başkanlığı personel alımı sonuçları belli oldu mu? DİB 4.538 personel alımı sonucu nasıl sorgulanır? 

2023 vekaletle kurban kesim bedelleri belli oldu! Vekaletle kurban kesim fiyatı ne kadar oldu?

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Türkiye Diyanet Vakfı'nın 2023 yılında vekalet ile kurban kesim bedelini açıkladı. Vekaletle kurban kesim fiyatı ne kadar oldu?

Diyanet İşleri Başkanlığı personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak? DİB 4 bin 538 personel alımı sınavı ne zaman? 

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından başlatılan aşçı, temizlik personeli, şoför ve koruma güvenlik görevlisi alımı başvuruları bitti. Peki Diyanet İşleri Başkanlığı personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak?

KPSS’den 50 puan alanlara müjde! Diyanet İşleri Başkanlığının yeni personeli olabilirsiniz! İşte şartlar!

Diyanet İşleri Başkanlığı yeni personel alımında bulunulacağını açıkladı. Kurum taşra teşkilatında istihdam edilecek şekilde 1837 güvenlik görevlisi alımında bulunulacak. İşte detaylar!

Diyanet’ten çok sayıda personel alımı! Son başvuru tarihi 12 Mayıs!

Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde istihdam etmek üzere 20 mühendis alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Son dönemlerde peş peşe işe alım ilanları yayımlayan Diyanet İşleri, şimdi de mühendis alımı yapacağını paylaştı.

Diyanet işleri personel alımı! Diyanet 4 bin 538 personel alımı başvurusu nasıl yapılır?

Diyanet İşleri Başkanlığı geçtiğimiz günlerde 4 bin 538 personel alımı yapacağını duyurmuştu. Diyanet İşlerinde çalışmak isteyenlerde bu personel alımına dair detayları öğrenmek için araştırmalara başladı. İşte personel alımına dair detaylar!

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Ekrem Keleş Haberi

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Ekrem Keleş

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Ekrem Keleş, hac için 3 yıldır kayıt alınmadığını belirterek, "Şu anda hacca gelmek için 1 milyon 200 bin kişi sıra bekliyor. Kayıtları açtığımız an bu rakam 2,5 milyonu bulur" dedi.


Keleş, Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürü Enver Günenç ile Diyanet İşleri Başkanlığının hac hizmetleri hakkında bilgi verdi.


Hacı adaylarına yönelik çalışmaları anlatan Keleş, Diyanet'in organizasyonuyla 34 bin 141, seyahat acenteleri organizasyonuyla da 22 bin 212 olmak üzere 56 bin 353 hac yolcusunun bulunduğunu söyledi.


Bugün itibarıyla Mekke'de 34 bin 191, Medine'de 6 bin 437 hacı adayı olduğunu belirten Keleş, 13 hacı adayının kutsal topraklarda hayatını kaybettiğini bildirdi.


Keleş, şu ana kadar Türkiye'ye kargoyla 665 ton hurma gönderildiğini kaydetti.


- Mescid-i Haram'daki çalışmalar

Mescid-i Haram'da meydana gelen vinç kazasında hayatını kaybedenlere...