26 / 04 / 2024

diyarbakır Aziziye mahallesi

diyarbakır Aziziye mahallesi

Aziziye Mahallesi'nde risk oluşturan duvar nedeniyle trafiğin, risk giderilinceye kadar kapatılmasına, toplu taşıma araçlarının, Seyrantepe-Silvan Yolu-450 Evler Kavşağı U Dönüşü-Toplu Konut güzergahını kullanmasına karar verdi.

Aziziye mahallesindeki yol çalışmaları devam ediyor!

Greyder ve silindir ile yol çalışmasını sürdüren belediye ekipleri, yol mucurlama çalışması için geriye kalan sokaklarında kış gelmeden bitirilmesi için yoğun bir şekilde çalışıyor.

Diyarbakır Sur'a 240 odalı yeni otel! 78 milyon 675 bin TL'ye mal olacak!

Diyarbakır İli, Sur İlçesi, Çaruği Mahallesi'ndeki Eflatun Özel Eğitim Özel Sağ. Spor Turizm İnşaat firması tarafından okul olarak kullanılan binanın, Yeni Güneş Eğitim ve Öğretim Kurumları işletmeciliği yetkilisi tarafından satın alınarak otel olarak hizmet sunulması planlanıyor. 

Yenişehir Belediyesi Diyarbakır'da taksitle arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Diyarbakır İli Yenişehir Belediye Başkanlığı, Diyarbakır, Yenişehir, Dokuzçeltik Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsayı satışa çıkardı.

Arsa almak isteyenlere taksit müjdesi! Yenişehir Belediyesi Diyarbakır'da taksitle 2 adet arsa satıyor! 

Diyarbakır İli Yenişehir Belediye Başkanlığı, Diyarbakır Üçkuyu Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 7 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Yenişehir Belediyesi Diyarbakır'da taksitle KDV'den muaf arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Diyarbakır İli Yenişehir Belediye Başkanlığı, Diyarbakır Yenişehir Üçkuyu Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 29 milyon 746 bin 220 TL olarak belirlendi.

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi 3 taksitle arsa satıyor! 36 milyon TL'ye!

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi, Diyarbakır ili, Yenişehir ilçesi, Şilbe Mahallesi, 667 parselde yer alan arsayı 3 taksitle 36 milyon TL'ye satıyor...

Diyarbakır Kayapınar Belediyesi 30 bin 340 metrekare arsa satıyor! 105.4 milyon TL'ye!

Diyarbakır Kayapınar Belediyesi, Diyarbakır ili, Kayapınar ilçesi, Talaytepe Mahallesi, 1492 ada 1 parselde yer alan arsayı 105 milyon 433 bin 98,50 TL'ye satıyor...

Diyarbakır Kayapınar dönüşüm projesi için yıkımlar başladı!

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesi Fırat Mahallesi Aşağı Karakuyu bölgesinde kentsel dönüşüm kapsamında yıkılması planlanan evler ortadan kaldırılıyor.

Diyarbakır Kayapınar'da kentsel dönüşüm başladı!

Diyarbakır Kayapınar' da kentsel dönüşüm başladı. Kentsel dönüşümün Kayapınar İlçesin'de Fırat Mahallesi Aşağı Karakuyu lokasyonunda 96 konutun bulunduğu alanda yapılması planlanıyor.

Diyarbakır Kayapınar Belediyesi'nden 20.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Diyarbakır Kayapınar Belediye Başkanlığı, Diyarbakır ili, Kayapınar ilçesi, Talaytepe Mahallesi, 1485 ada 2 parselde yer alan arsayı 20 milyon 864 bin 597 TL'ye satıyor...

Diyarbakır Kayapınar'da tapu sorunu büyüyor!

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesi Peyas Mahallesi'nde gecekondu ve kaçak yapılaşmayı engellemek için yapılan imar revizyonları, Şehir Plancıları Odası’nın itirazları sonrasında durduruldu. Bölge sakinleri ise tapuları olmadığı için doğalgaz ve internetten faydalanamadıklarını söyledi.

Diyarbakır'da 3 yıllığına kiralık 5 gayrimenkul!

Diyarbakır İli Çınar Belediye Başkanlığı, Diyarbakır Gazi Mahallesi'nde yer alan 5 adet gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor.

Diyarbakır'daki surların restorasyonuna uluslararası medya manipülasyonu!

DW Türkçe ve BBC Türkçenin, Diyarbakır Benusen Mahallesi'nde yer alan tarihi surların dış çeperine bitişik gecekonduların yıkımı amacıyla yapılan kamulaştırmayla mahalle sakinlerinin mağdur edildiğine yönelik haberin manipülasyon olduğu bildiriliyor...

TOKİ'den Diyarbakır'a rehabilitasyon merkezi!

Diyarbakır İli Sur İlçesi Yiğitçavuş Mahallesi 7560 Ada 1 Parsel'de 40 Yatak Kapasiteli Rehabilitasyon Merkezi Binası İle Ada İçi Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi 31 Mart 2021 tarihinde saat 15:00'te yapılacak.

diyarbakır Aziziye mahallesi Haberi

diyarbakır Aziziye mahallesi


Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME), Yenişehir ilçesinde bulunan Aziziye Mahallesi'nde risk oluşturan duvar nedeniyle trafiğin, risk giderilinceye kadar kapatılmasına, toplu taşıma araçlarının, Seyrantepe-Silvan Yolu-450 Evler Kavşağı U Dönüşü-Toplu Konut güzergahını kullanmasına karar verdi. 


UKOME, Seyrantepe TOKİ 2. Cadde ve Elazığ Bulvarı girişinden yaklaşık 200 metre içte yolun solunda bulunan istinad duvarının iki aııosunda duvarın üst kısmından yola doğru 15 ile 22 santimetre arasında hareketlenmenin tespit edildiğini açıkladı. UKOME kararında, risk oluşturan duvarın çevresinde güvenlik önlemlerinin alınması, çevre sakinlerinin bilgilendirilmesi, elektrik hattının kesilip direklerin deplase edilmesi ve risk teşkil eden konutların boşaltılmasına, gerekli çalışmaların ilgili kurumlar tarafından yapılıncaya kadar güzergahta faaliyet gösteren toplu taşıma araçlarının yeni güzergahını kullanmasına karar verdi. 



Güneydoğu Güncel...