28 / 03 / 2024

diyarbakır stadı açılış

diyarbakır stadı açılış

9 Mayıs Çarşamba günü açılacak olan 33 bin seyirci kapasiteli Diyarbakır Stadı'nın yapımı tamamlandı. Stadın son halinin görüntüleri paylaşıldı...

Türkiye'de toplam 450 bin seyirci kapasiteli statların inşaatı devam ediyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, Türkiye 'de toplam 450 bin seyirci kapasiteli stat inşaatlarının sürdürüldüğünü bildirdi..

Nef Arsa 31. ofisini Diyarbakır'da açtı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Nef Arsa, Türkiye'nin her yerindeki arsa portföyünün tanıtım ve satış operasyonları yürütmek üzere Diyarbakır'da yer alan yeni satış ofisini hizmete açtı. 31. Ofisini açan Nef, arsa tarafında genişlemeyi sürdürecek. 

Diyarbakır'da ağır hasarlı beş bin 459 binada son dakika gelişmesi! Yarısından fazlası yıkıldı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Diyarbakır'da 5 bin 459 ağır hasarlı bina ile ilgili yıkım çalışmaları devam ediyor. Son dakika gelişmesine göre Diyarbakır'da depremlerden etkilenen binaların yarısından fazlası yıkıldı.

Diyarbakır Sur'a 240 odalı yeni otel! 78 milyon 675 bin TL'ye mal olacak!

Diyarbakır İli, Sur İlçesi, Çaruği Mahallesi'ndeki Eflatun Özel Eğitim Özel Sağ. Spor Turizm İnşaat firması tarafından okul olarak kullanılan binanın, Yeni Güneş Eğitim ve Öğretim Kurumları işletmeciliği yetkilisi tarafından satın alınarak otel olarak hizmet sunulması planlanıyor. 

Diyarbakır Kulp’a TOKİ’den 2 bin 280 TL taksitle 200 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Diyarbakır Kulp projelerinin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Diyarbakır Kulp projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Kulp TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Diyarbakır Kulp 2022 ucuz konut projesi...

Erzincan Stadı açılış için gün sayıyor!

Merakla beklenen Erzincan Stadı açılış için gün sayıyor. Stadyum da ayrıca alışveriş merkezi de yer alıyor.

Diyarbakır-Batman Bölünmüş Yol Projesi mecliste!

Diyarbakır-Batman Bölünmüş Yol Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ'den Diyarbakır'a rehabilitasyon merkezi!

Diyarbakır İli Sur İlçesi Yiğitçavuş Mahallesi 7560 Ada 1 Parsel'de 40 Yatak Kapasiteli Rehabilitasyon Merkezi Binası İle Ada İçi Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi 31 Mart 2021 tarihinde saat 15:00'te yapılacak.

Bursa ve Diyarbakır'da yatılı rehabilitasyon merkezleri açılacak!

Yeşilay Genel Başkanı Mücahit Öztürk, Bursa ve Diyarbakır'da yapımına devam edilen yatılı rehabilitasyon merkezlerinin kısa süre içerisinde hizmete açılacağını duyurdu.

Göztepe Stadı açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir Bayraklı'da Deprem Konutları Temel Atma ve Göztepe Stadı Açılış Töreni'nde önemli açıklamalar yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından sonra Göztepe Stadı'nın açılışı gerçekleştirildi.

Diyarbakır Bağlar'da 11.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Diyarbakır Bağlar İlçe Belediye Başkanlığı, Diyarbakır ili, Kayapınar ilçesi, Kayapınar Mahallesi'nde yer alan 5 bin 254,67 metrekare büyüklükteki arsayı 11 milyon 665 bin 367 TL'ye satıyor. 

Emlak Katılım Diyarbakır ve Batman'da ilk şubesini açtı!

Ekonomik büyüme ve istihdama katkısı yüksek stratejik sektörlere, sürdürülebilir ve herkes için erişilebilir finansman modellerini sağlayan Emlak Katılım, Diyarbakır ve Batman'da da ilk şubelerini açtı.

Diyarbakır Bağlar’da kentsel dönüşüme dev destek!

Diyarbakır Gelecek Partisi İl Başkanı Aydın Altaç, Bağlar’ın Kaynartepe Mahallesi’nde başlatılması planlanan kentsel dönüşüm projesinin çok ciddi bir ihtiyaç, çok doğru ve önemli bir proje olduğunu vurguladı.

Uğur Okulları Denizli Kampüsü açılıyor!

Türkiye’nin 51 şehrinde, 68’i kampüsü bulunan Uğur Okulları'nın Denizli'deki yeni kampüs yatırımı açılıyor.

diyarbakır stadı açılış Haberi

diyarbakır stadı açılış

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)  tarafından inşa edilen ve Ziraat Türkiye Kupası finalinin oynanacağı 33 bin seyirci kapasiteli Diyarbakır Stadı'nın yapımı tamamlandı. 9 Mayıs Çarşamba günü oynanacak kupa finaline ev sahipliği yapacak stadyumda son hazırlıklar sürüyor. Anadolu Ajansı stadın son halinin fotoğraflarını paylaştı;