26 / 04 / 2024

Diyarbakır yeni açılan imar yolları

Diyarbakır yeni açılan imar yolları

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi geçtiğimiz yıl kent merkezinde 270 bin ton asfalt dökerek, 8 metre uzunluğunda 8 cm kalınlığında 170 km yol asfaltladı, 42 kilometre imar yolu açarak altyapı ve üstyapı işlerini tamamladı.

Nef Arsa 31. ofisini Diyarbakır'da açtı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Nef Arsa, Türkiye'nin her yerindeki arsa portföyünün tanıtım ve satış operasyonları yürütmek üzere Diyarbakır'da yer alan yeni satış ofisini hizmete açtı. 31. Ofisini açan Nef, arsa tarafında genişlemeyi sürdürecek. 

Diyarbakır'da ağır hasarlı beş bin 459 binada son dakika gelişmesi! Yarısından fazlası yıkıldı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Diyarbakır'da 5 bin 459 ağır hasarlı bina ile ilgili yıkım çalışmaları devam ediyor. Son dakika gelişmesine göre Diyarbakır'da depremlerden etkilenen binaların yarısından fazlası yıkıldı.

Diyarbakır Sur'a 240 odalı yeni otel! 78 milyon 675 bin TL'ye mal olacak!

Diyarbakır İli, Sur İlçesi, Çaruği Mahallesi'ndeki Eflatun Özel Eğitim Özel Sağ. Spor Turizm İnşaat firması tarafından okul olarak kullanılan binanın, Yeni Güneş Eğitim ve Öğretim Kurumları işletmeciliği yetkilisi tarafından satın alınarak otel olarak hizmet sunulması planlanıyor. 

TOKİ'den Diyarbakır'a tam 595 yeni konut geliyor! Beklenen tarih geldi! Hemen bakın!

81 ilde tam 250 bin yeni konut inşa edecek olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Diyarbakır projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Diyarbakır Kulp’a TOKİ’den 2 bin 280 TL taksitle 200 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Diyarbakır Kulp projelerinin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Diyarbakır Kulp projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Kulp TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Diyarbakır Kulp 2022 ucuz konut projesi...

Yenişehir Belediyesi Diyarbakır'da taksitle arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Diyarbakır İli Yenişehir Belediye Başkanlığı, Diyarbakır, Yenişehir, Dokuzçeltik Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsayı satışa çıkardı.

Bir evin tapusu nasıl alınır? Yeni yapılan ev tapusu nasıl alınır?

Bir evin tapusu nasıl alınır? Yeni yapılan ev tapusu nasıl alınır? tapuya dair sorulan soruların başında gelmektedir. İşte merak edilen detaylar!

Diyarbakır'da 155 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık konutlar! 120 taksit ve yüzde 10 indirim fırsatıyla!

Diyarbakır Yenişehir'de 32 adet lojman 155 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. İşte ayrıntılar...

Yenişehir Belediyesi Diyarbakır'da taksitle KDV'den muaf arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Diyarbakır İli Yenişehir Belediye Başkanlığı, Diyarbakır Yenişehir Üçkuyu Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 29 milyon 746 bin 220 TL olarak belirlendi.

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi 3 taksitle arsa satıyor! 36 milyon TL'ye!

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi, Diyarbakır ili, Yenişehir ilçesi, Şilbe Mahallesi, 667 parselde yer alan arsayı 3 taksitle 36 milyon TL'ye satıyor...

Diyarbakır Yeni Millet Bahçesine Kavuşuyor!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından çalışmalarına başlanan Hazro Millet Bahçesi’nin 2022’de tamamlanması planlanıyor.

Diyarbakır Yenişehir'de kentsel dönüşüm çıkmazı!

Diyarbakır Yenişehir'de Fiskaya olarak bilinen Dicle ile Feritköşk Mahallelerinin yıkılacağı tartışmaları uzun zamandır gündemde. Vatandaşlar evlerini satmayacaklarını belirtti.

Diyarbakır Yenişehir'de 33 hak sahibine konutları teslim edildi!

Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesindeki iki mahallede 44 hektarlık alandaki 943 yapıda 5 etap şeklinde start verilen kentsel dönüşüm projesi çerçevesinde, 33 hak sahibine TOKİ tarafından inşa edilen konutların anahtarları teslim edildi. 

Diyarbakır yeni açılan imar yolları Haberi

Diyarbakır yeni açılan imar yolları


Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı, geçtiğimiz yıl kent merkezinde 270 bin ton asfalt dökerek, 8 metre uzunluğunda 8 cm kalınlığında 170 km yol asfaltladı, 42 kilometre imar yolu açarak altyapı ve üstyapı işlerini tamamladı. Kırsalda 2 bin kilometre yol çalışması ve 16 menfez yaparak, mevcut yol ağının yüzde 35’inde çalışmalarını tamamlandı.


Yol Yapım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanı Turan Kapan, geçtiğimiz yıl yapılan çalışmaları değerlendirdi, bu yıl yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi. Kapan, geçen yıl 5 şube müdürlüğü ve 265 personelle asfaltlama, yol bakım ve onarım çalışmaları yürütüldüğünü, yol çalışmalarına 145 milyon lira yatırım yapıldığını, bunun 105 milyonunun kent merkezi ve kırsal alandaki yol yapımında, geri kalanının ise mal, hizmet, araç ve akaryakıt alımında...