26 / 04 / 2024

diyarbakırda termal tatil köyü

diyarbakırda termal tatil köyü

Diyarbakır’ ın, kaplıcalarıyla ünlü Çermik İlçesi’ nde İşadamı Hamza Öner, 200 milyon dolarlık 5 yıldızlı termal tatil köyü yapımı başlattı. Tesis 2 bin kişiye istihdam sağlayacak...

Otel fiyatları uçtu, yerli turist tatili çadırda geçirdi!

Tatil yerlerinde iki kişinin bir haftalık ödeyeceği para, en ucuz otellerde bile 30 bin TL’den başlıyor. Artan otel fiyatlarından sonra bu rakamı karşılayamayan yerli turist tatilini çadırda geçirdi.

TOKİ'den Diyarbakır'da 1.404 TL taksitle 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon sıfır konut fırsatı! Asgari ücretliye müjde!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Diyarbakırda 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut satacak. İşte detaylar...

Karatay Termal Tatil Köyü hizmete açıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, dünyada turizm alışkanlıklarının değiştiğini anlattı. Kurum, "Konya'nın üstü insanlığa nasıl tarihi, kültürel, manevi şifalar sunuyorsa, altı da termal kaynaklarıyla sıcak sularıyla insanlığa şifa sunuyor'' diye konuştu.

Diyarbakır Çermik Kentsel Tasarım Projesi görüşüldü!

Çermik Termal Turizm Planı ve Kentsel Tasarım Projesi"nin tanıtım toplantısı yapıldı. Diyarbakır Çermik ilçesi Kaymakamı Nazlı Demir, “Sahip olduğumuz doğal ve kültürel değerlerin hak ettiği değeri görmesiyle Çermik orta vadede önemli bir cazibe merkezi haline gelecek." diye konuştu...

Ebrar Termal Tatil Tesisleri Anonim Şirketi kuruldu!

Ebrar Termal Tatil Tesisleri Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Albayrak ve Hamdi Demir ortaklığında kuruldu. 

Körfez Termal Devre Mülk projesindeki 444 devre mülk 5,7 milyona satıldı!

Körfez GYO, Körfez Termal Devre Mülk projesinde yer alan toplam ekspertiz değeri 4 milyon 511 bin TL olan 444 adet devre mülkü Körfez Tatil Beldesi Turistik Tesisler ve Devre Mülk İşletmeciliği'ne KDV dahil 5 milyon 728 bin 677,33 TL'ye sattı...

Diyarbakır'daki 500 yıllık hamamlar turizme kazandırılacak!

Diyarbakır'ın termal turizminde önemli bir yere sahip olan Çermik ilçesinde, yerli ve yabancı turist sayısını artırmak için 500 yıllık iki hamam restore edilecek.

Gediz Termal Tatil Köyü’nün temeli atıldı!

Kütahya'nın en büyük yatırımı arasında gösterilen Gediz Termal Tatil Köyü’nün temeli atıldı. Açılış törenine Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman katıldı.

Samsun'da 100 milyon liralık termal otel yatırımı!

Samsun Havza'da hayata geçirilecek olan Hattuşa Vacation Termal Club Havza Termal Otel, Devre Mülk ve Tatil Köyü kompleksinin tanıtımı yapıldı.

48 yeni termal otel geliyor!

Türkiye'de 48 yeni kaplıca oteli, termal tatil köyü ve termal devre mülk tesisi planlama ve inşaat aşamasında.Bu tesislerin 2020 yılına kadar tamamlanması planlanıyor.

Körfez Termal Devremülk fiyat!

Körfez Termal Devremülk fiyatları 13 bin TL'den başlıyor. Körfez Tatil Evleri'nde yüzde 1 KDV avantajı sunuluyor...

Kütahya Ilıca Termal Tatil Köyü'nün ihalesi Mart'ta!

Kütahya'da 510 yatak kapasiteli olarak inşa edilecek Termal Tatil Köyü projesi Gediz Belediye Meclis Üyeleri'ne tanıtıldı. Projenin Mart ayında ihaleye açılacağı belirtildi.

Diyarbakır termal otel inşaatında sona gelindi!

Çermikli işadamları Yunus Yıldız ile Ömer Özkan’ın memleketlerine yaptığı 20 milyon TL’lik dev termal otel yatırımında sona gelindi. Özkan, Çermikli işadamlarına memleketlerine yatırım yapma çağrısında da bulundu.

diyarbakırda termal tatil köyü Haberi

diyarbakırda termal tatil köyü


1985 yılından beri İstanbul’da tekstil sektöründe faaliyet gösteren Hamzalar Tekstil İnşaat Turizm Sanayi Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Hamza Öner, memleketi olan, kaplıcaları ile ünlü Çermik İlçesi’nde, 5 yıldızlı Termal Tatil Köyü yapımına başladı.


2 BİN KİŞİ İSTİHDAM EDİLECEK


Projeye başlanması nedeniyle basın mensuplarına tanıtım gezisi düzenlendi. Hamzalar Tekstil firması Yönetim Kurulu Başkanı Hamza Öner, proje ile birlikte Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin sosyal yapısının değişeceğini belirterek, "300 bin metrekare alanda, 300 devre mülk konutu, AVM, 5 yıldızlı termal kongre oteli, aqua parkı, kapalı ve açık yüzme havuzları, spa-wellness merkezi, sağlık merkezi, modern termal kaplıca tatil köyü, dinsel merkezi, ekolojik pazarı,etnografya müzesi, kanatlı hayvanat bahçesi, çocuk eğlence merkezi, manzara terasları, restaurant, kafe ve spor olanaklarının yer alacağı bir...