19 / 03 / 2024

DKY inşaat deniz yıldızı ödemeleri

DKY inşaat deniz yıldızı ödemeleri

DKY İnşaat Deniz Yıldızı ödemeleri haberimizin içerisinde yer alıyor. Toplam 173 adet konuttan meydana gelen Deniz Yıldızı Kartal projesinde daire teslimlerinin 2016 yılının Eylül ayında yapılması öngörülüyor...

DKY İnşaat Deniz Yıldızı Projesi! Satışlar 2014'ün 2. yarısında başlayacak!

DKY İnşaat Deniz Yıldızı Projesi kapsamında ön talep süreci başladı. DKY İnşaat Deniz Yıldızı Projesi'ndeki daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salondan meydana geliyor

DKY İnşaat'tan Ramazan ayı kampanyası!

DKY İnşaat satışı ve inşaatı devam eden tüm projelerinde Ramazan kampanyası başlattı. Kampanya dahilinde peşin alımlarda yüzde 20’ye varan indirim fırsatı sunuluyor.

DKY İnşaat’tan 2 ayda 65 milyon TL’lik satış!

DKY İnşaat, "Güçlü Türkiye için Birlik Vakti" kampanyasını Nisan ayı sonuna kadar uzattı. 2 ayda 65 milyon TL’lik 95 adet satış gerçekleştiren DKY İnşaat, Mart ayında lansmana çıkardığı DKY Sahil projesiyle de kampanyaya destek verdi.

DKY İnşaat tarihi kampanyada 120 konut sattı!

DKY İnşaat tarihi kampanya kapsamında 120 konut sattı. Genel Müdür Yeraltı Türel, “Kampanyanın devamı için bankalar da faiz indirmeli” dedi

DKY İnşaat, GYODER kampanyasıyla günde 3 konut sattı!

DKY İnşaat, GYODER’in öncülüğünde gerçekleştirilen ‘Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye’ kampanyasında 45 günde 120 konut sattı.

DKY İnşaat'ın hedefi 1 milyon metrekare inşaat!

DKY İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, DKY inşaat olarak önümüzdeki 5 yıl içinde 1 milyon metrekarelik yeni yaşam alanı inşa etmeyi " hedeflediklerini söyledi.

DKY İnşaat'tan 6 projesine özel Ramazan kampanyası!

İstanbul’un merkezi noktalarında DKY İnşaat imzasıyla yükselen 6 konut projesi için Ramazan ayına özel cazip indirimler ve ödeme koşulları sunuyor. Proje tesliminin Aralık 2017’de yapılması öngörülüyor.

DKY İnşaat'tan 0 faiz kampanyası!

DKY İnşaat konut sahibi olmak isteyenler için benzersiz bir bahar kampanyası düzenliyor. DKY İnşaat, ‘0 Peşinat 0 Faiz’ kampanyası ile Lokum Evler ve DKY Kartal’da faizleri sıfıra indirdi.

DKY İnşaat projelerini Cityscape Turkey'de sanal gerçeklik gözlüğüyle tanıttı!

DKY İnşaat, 2016 yılında yapımına başladığı ve 410 milyon TL’ye mal olacak projelerini Cityscape Turkey Fuarı’nda tanıttı. DKY İnşaat, geleceğin satış deneyimi olarak gösterilen ‘3 boyutlu sanal gerçeklik gözlüğü’ ile tanıtımı gerçekleştirdi.

DKY İnşaat DKY Ada fiyat!

DKY İnşaat DKY Ada fiyat listesi dairelerin konumlarına göre değişiklik gösteriyor. İstanbul Kartal Esentepe'de inşa edilen projenin arsa alanı 19 bin metrekareden oluşuyor.

DKY İnşaat DKY Ada Rezidans nerede?

DKY Ada Kartal'da 740 adet konut bulunuyor. 2018 yılı Aralık ayında teslim edilecek proje 4 blok halinde inşa ediliyor. Peki DKY İnşaat DKY Ada Rezidans nerede?

DKY İnşaat, 'DKY Ada' projesi için düğmeye bastı!

DKY İnşaat, İstanbul Kartal'da gerçekleştireceği 3'üncü kentsel dönüşüm projesi, 'DKY Ada' için, projenin gerçekleştirileceği alanda bulunan, Akel Sitesi'ndeki 24 blokta kentsel dönüşüm çalışmalarına başladı.

DKY İnşaat ile Ergaz'dan Ataşehir'e karma proje!

Ergaz A.Ş. Genel Müdürü Abubekir Yağız ve DKY İnşaat Onursal Başkanı İbrahim Dumankaya, İstanbul Ataşehir’de 40 bin metrekare inşaat alanına sahip olacak, yeni bir karma tip yaşam projesine imza attı.

DKY İnşaat DKY Ada satış ofisi!

DKY İnşaat DKY Ada satış ofisi telefon numarası 444 9 359 olarak belirtiliyor. 4 blok halinde inşa edilecek projede 740 adet daire yer alıyor.

DKY inşaat deniz yıldızı ödemeleri Haberi

DKY inşaat deniz yıldızı ödemeleri

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı tarafından inşa edilen DKY inşaat deniz yıldızı ödemeleri hakkında bilgi vermeden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim.


İstanbul Anadolu yakasında Kartal'da yer alan Deniz Yıldızı projesinde satış süreci devam ediyor. Deniz Yıldızı projesi toplam 173 adet konuttan meydana geliyor.


Deniz Yıldızı ne zaman teslim sorusuna 2016 yılının Eylül ayı yanıtı veriliyor. Deniz Yıldızı satış fiyatları dairenin tipine ve konumuna göre farklılık gösteriyor.


Deniz Yıldızı projesi 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi. Projedeki dairelerin alanları 70 ile 150 metrekare arasında değişiyor.


DKY İnşaat Deniz Yıldızı ödemeleri!

DKY İnşaat Deniz Yıldızı ödemeleri kapsamında banka kredisi ile vadelendirme imkanı sunuluyor.


Kartal Deniz Yıldızı ulaşım bilgileri: Esentepe Mahallesi. E-5 Yanyol Milangaz Caddesi No:77 Kartal...