20 / 04 / 2024

DKY İnşaat DKY On nerede

DKY İnşaat DKY On nerede

Kağıthane DKY On satış ofisi iletişim için 0216 517 9 517 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Konut, otel, ofis ve ticari birimlerin yer aldığı projede konutların alanları 58 ile 86 metrekare arasında değişiyor.

DKY İnşaat DKY On fiyatları!

Toplam 4 bin 750 metrekaresi ofis alanına ayrılan proje Eski Beşler Fabrikası arazisinde inşa ediliyor. DKY İnşaat DKY On fiyatları 390 bin TL'den başlıyor.

Kağıthane DKY On resimleri!

DKY On Konutları DKY İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Teslimlerin 2018 yılında yapılacağı proje 38 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. İşte Kağıthane DKY On resimleri...

DKY İnşaat DKY On satış ofisi!

Eski Beşler Fabrikası arazisinde inşa edilen projede daireler 1+1,5 ve 2+1,5 şeklinde dizayn edildi. DKY İnşaat DKY On satış ofisi telefon numarası 0216 517 9 517 olarak belirlendi.

DKY On Evleri satılık!

DKY On Evleri satılık daire tipleri arasında 1+1,5 ve 2+1,5'lar yer alıyor. Ön talep süreci devam eden proje İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de inşa edilecek.

DKY İnşaat DKY On iletişim bilgileri!

Toplam 205 konut, ticari alan ve ofislerin yer aldığı projenin 450 metrekare ticari alanı bulunuyor. DKY İnşaat DKY On iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 517 9 517 olarak belirlendi.

DKY İnşaat DKY On www.dkyon.com web sitesi açıldı!

DKY İnşaat DKY On www.dkyon.com web sitesi açıldı. Peşin alımlarda yüzde 15 indirim fırsatı sunulan projenin ödeme planı kapsamında 60 ay vade farksız taksit avantajı sağlanıyor.

DKY İnşaat DKY On ödeme seçenekleri!

İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de yükselecek olan projede daire tipleri 1+1,5 ve 2+1,5 olarak tasarlandı. DKY İnşaat DKY On ödeme seçenekleri kapsamında peşinatta yüzde 10 indirim sağlanıyor.

DKY İnşaat DKY On nerede?

DKY On Rezidans'ta 10 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Toplam inşaat alanı 38 bin metrekare olarak belirlenen projede peşin alımlarda indirim uygulanıyor. Peki DKY İnşaat DKY On nerede?

Kağıthane DKY On Evleri satılık!

Kağıthane DKY On Evleri satılık konut tipleri 1+1,5 ve 2+1,5 olarak tasarlandı. Konut, ofis ve ticaret alanından meydana gelen projede peşin ödeme yapıldığında yüzde 15 indirim uygulanıyor.

DKY İnşaat DKY On ödemeleri!

Toplam 200 milyon TL yatırımla inşa edilecek olan proje 38 bin metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçirilecek. DKY İnşaat DKY On ödemeleri kapsamında 60 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

DKY İnşaat DKY On ödeme planı!

Daire alanlarının 57 metrekareden başladığı projede bin 450 metrekare ticari alanı yer alıyor. DKY İnşaat DKY On ödeme planı kapsamında kişiye özel esnek ödemeler sağlanıyor.

DKY İnşaat DKY On fiyat!

İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane 'de hayata geçirilecek olan proje satışa çıktı. DKY İnşaat DKY On fiyat listesine göre daireler 309 bin TL 'den başlangıç gösteriyor.

DKY İnşaat DKY On nerede?

Toplam 206 daire, 35 ofis ve 3 mağazadan meydana gelen DKY On projesi için ön talep süresi başladı. Projenin 2 Eylül'de basına tanıtılması planlanıyor. Peki DKY İnşaat DKY On nerede?

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

DKY İnşaat’tan Anneler Günü 2017 kampanyası!

DKY İnşaat “Anneler Günü”ne özel bir kampanyaya imza attı.DKY İnşaat’ın Ada, Sahil, Lokum Evler, Kartal ve Business Kartal projelerinden ev sahibi olmak isteyen herkes 80 aya kadar sıfır faiz oranından ve yüzde 2 indirim imkanından yararlanabilecek.

DKY İnşaat ve BJK imza töreni yarın!

DKY İnşaat ve Beşiktaş Jimnastik Kulübü arasında bir imza töreni düzenliyor. İmza töreni 29 Mart Çarşamba (yarın) günü düzenlenecek.

DKY İnşaat'ın hedefi 1 milyon metrekare inşaat!

DKY İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, DKY inşaat olarak önümüzdeki 5 yıl içinde 1 milyon metrekarelik yeni yaşam alanı inşa etmeyi " hedeflediklerini söyledi.

DKY İnşaat, kentsel dönüşüm projelerinde öncü olacak!

Kartal’a Yatırım, Geleceğe Yatırım Zirvesi’nde konuşan DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, Kartal bölgesinde gelecek 10 yılda kentsel dönüşüm kapsamında 200 milyar dolarlık iş olduğunu söyledi.

DKY İnşaat 2016'da yeni dönüşüm projelerine başlayacak!

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, 2016'da Bağdat Caddesi, Sahil Yolu, Kartal, Çeliktepe ve Sultanbeyli'deki projelerin yanısıra geliştirme evrelerini tamamladıkları kentsel dönüşüm projelerine de başlayacaklarını söyledi.

DKY İnşaat, Kartal'da 200 milyon liralık dönüşüm yapıyor!

DKY İnşaat, İstanbul Kartal’da Atalar Sahil sitesinin bulunduğu arazide kentsel dönüşüm kapsamında gerçekleştireceği yeni projesi için çalışmalara başladı.

DKY İnşaat Kartal'da kentsel dönüşüme başladı!

DKY İnşaat, İstanbul Kartal’da Atalar Sahil sitesinin bulunduğu arazide kentsel dönüşüm kapsamında gerçekleştireceği yeni projesi için çalışmalara başladı.

DKY Sahil: DKY İnşaat'ın yeni projesi Kartal sahilinde yükseliyor!

DKY İnşaat'ın yeni projesi DKY Sahil, Kartal sahilinde yükseliyor. Kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilecek olan DKY Sahil Evleri projesi için ön talep süreci başladı...

DKY İnşaat'tan Kartal'da 2. kentsel dönüşüm!

DKY İnşaat, İstanbul Kartal'da Atalar sitesinin bulunduğu arazide kentsel dönüş projesi için çalışmalara başladı. Şirket bir yıl içinde Kartal'da ikinci kentsel dönüşüme başladı. İşte açıklama...

DKY İnşaat'ın satış ofisleri bayramda açık!

DKY İnşaat’ın Levent’te Büyükdere Caddesi No:195’de bulunan Satış ve Deneyim Merkezi, DKY Kartal ve Lokum Evler’in satış ofisleri Kurban Bayramı’nın 2, 3 ve 4. günlerinde açık olacak.

DKY İnşaat’ın satış ofisleri bayramda açık mı?

DKY İnşaat’ın Levent’te Büyükdere Caddesi No:195’de bulunan Satış ve Deneyim Merkezi, DKY Kartal ve Lokum Evler’in satış ofisleri Kurban Bayramı’nın 2, 3 ve 4. günlerinde açık olacak.

DKY İnşaat’ın satış ofisleri bayramda açık!

DKY İnşaat’ın Levent’te Büyükdere Caddesi No:195’de bulunan Satış ve Deneyim Merkezi, DKY Kartal ve Lokum Evler’in satış ofisleri Kurban Bayramı’nın 2, 3 ve 4. günlerinde açık olacak.

DKY İnşaat DKY On nerede Haberi

DKY İnşaat DKY On nerede

DKY On Kağıthane Rezidans 200 milyon lira yatırımla hayata geçiriliyor. DKY İnşaat imzası ile yükselen proje İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de inşa ediliyor. 


Kağıthane DKY On satış ofisi iletişim numarası 0216 517 9 517 olarak belirlendi. Teslimlerin 2018 yılı Mart ayında gerçekleşeceği projede 1+1,5 ve 2+1,5 daire seçenekleri mevcut. 


DKY İnşaat DKY On'da sağlıklı yaşam kulübü, kişisel çalışma alanları, müzik, eğlenme alanları, amfitiyatro, sinema ve kütüphane gibi sosyal yaşam alanları sunuluyor. 


Dairelerin 58 metrekare ile 86 metrekare arasında değişen büyüklükte dizayn edildiği DKY On Residence'de 10 bin TL peşinatta, yüzde 35'lik kısım teslimde ödeniyor ve kalan kısım banka kredisiyle veya firma bünyesinde 36 ay vade farksız taksitlendiriliyor.


DKY On Kağıthane Konutları fiyatları 1+1,5'larda 482 bin TL'den, 2+1,5'larda 593 bin TL'den başlıyor. 4 bin 750...