27 / 04 / 2024

dky inşaat DKY On satılık

dky inşaat DKY On satılık

DKY On fiyat listesi 2018 detayları haberimizde yer alıyor. 205 daire, 21 adet home ofis ve 10 adet ticari alandan oluşan projede 1+1 ve 2+1'ler yer alıyor. 

DKY On Kağıthane'de 5 bin TL peşinatla!

DKY İnşaat projesi DKY On'da 5 bin TL peşinatla ev sahibi olunabiliyor. Fiyatların 450 bin TL'den başladığı projede 2 bin 500 TL taksitlerle ödeme imkanı sunuluyor.

DKY On Kağıthane'de 411 bin 400 TL'ye!

DKY On Kağıthane projesinde daire fiyatları 411 bin 400 TL'den başlıyor. DKY On Kağıthane projesinde yüzde 10 peşinatla, aylık taksitler teslimlerden sonra ödeniyor....

DKY On Rezidans ev fiyatları!

DKY On Rezidans ev fiyatları 450 bin liradan başlıyor. Kağıthane'de yükselen DKY On Rezidans projesinde 10 bin lira peşinat sonrasında, 36 ay vade farksız taksitli ödemeler yapılıyor.

Kağıthane DKY On konut fiyatları!

Kağıthane DKY On konut fiyatları 392 bin TL'den başlıyor. Teslimlerin 2018 yılı içerisinde yapılması planlanan projede 10 bin TL peşinat ile daire sahibi olunabiliyor.

DKY İnşaat DKY On satış ofisi!

Eski Beşler Fabrikası arazisinde inşa edilen projede daireler 1+1,5 ve 2+1,5 şeklinde dizayn edildi. DKY İnşaat DKY On satış ofisi telefon numarası 0216 517 9 517 olarak belirlendi.

DKY On Kağıthane satış ofisi!

DKY On Kağıthane satış ofisi telefon numarası 0216 517 9 517 olarak belirlendi. Dairelerin 1+1,5 ve 2+1,5 olarak tasarlandığı projede ofis ve ticari üniteler de yer alacak.

DKY İnşaat DKY On satılık!

DKY İnşaat DKY On satılık daire tipleri 1+1,5 ve 2+1,5 olarak dizayn edildi. İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de inşa edilecek proje 2 Eylül'de basına tanıtılacak.

DKY İnşaat DKY On iletişim bilgileri!

Toplam 205 konut, ticari alan ve ofislerin yer aldığı projenin 450 metrekare ticari alanı bulunuyor. DKY İnşaat DKY On iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 517 9 517 olarak belirlendi.

DKY İnşaat DKY On ödeme seçenekleri!

İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de yükselecek olan projede daire tipleri 1+1,5 ve 2+1,5 olarak tasarlandı. DKY İnşaat DKY On ödeme seçenekleri kapsamında peşinatta yüzde 10 indirim sağlanıyor.

DKY On ödeme koşulları!

DKY On ödeme koşulları kapsamında 60 ay vade farksız taksit yapılabiliyor. Dairelerin minimum 57 metrekare büyüklüğe sahip olduğu proje DKY İnşaat imzası taşıyor.

DKY İnşaat DKY On ödemeleri!

Toplam 200 milyon TL yatırımla inşa edilecek olan proje 38 bin metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçirilecek. DKY İnşaat DKY On ödemeleri kapsamında 60 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

DKY İnşaat DKY On ödeme planı!

Daire alanlarının 57 metrekareden başladığı projede bin 450 metrekare ticari alanı yer alıyor. DKY İnşaat DKY On ödeme planı kapsamında kişiye özel esnek ödemeler sağlanıyor.

DKY İnşaat DKY On fiyat!

İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane 'de hayata geçirilecek olan proje satışa çıktı. DKY İnşaat DKY On fiyat listesine göre daireler 309 bin TL 'den başlangıç gösteriyor.

DKY İnşaat'tan Ramazan ayı kampanyası!

DKY İnşaat satışı ve inşaatı devam eden tüm projelerinde Ramazan kampanyası başlattı. Kampanya dahilinde peşin alımlarda yüzde 20’ye varan indirim fırsatı sunuluyor.

Bu yıl inşaat sektörü çok daha hızlı büyüyecek!

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya'nın ev sahipliği yaptığı yemekte, inşaat, bankacılık ve teknoloji sektörleri ile ilgili yorumları dinledi.

DKY İnşaat'ın hedefi 1 milyon metrekare inşaat!

DKY İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, DKY inşaat olarak önümüzdeki 5 yıl içinde 1 milyon metrekarelik yeni yaşam alanı inşa etmeyi " hedeflediklerini söyledi.

DKY İnşaat ile Ergaz'dan Ataşehir'e karma proje!

Ergaz A.Ş. Genel Müdürü Abubekir Yağız ve DKY İnşaat Onursal Başkanı İbrahim Dumankaya, İstanbul Ataşehir’de 40 bin metrekare inşaat alanına sahip olacak, yeni bir karma tip yaşam projesine imza attı.

DKY İnşaat'tan Kartal sahiline yeni proje!

DKY inşaat, İstanbul Kartal'da Atalar Sahil sitesinin bulunduğu arazide kentsel dönüşüm kapsamında gerçekleştireceği yeni projesi için çalışmalara başladı.

DKY İnşaat'tan 200 milyon liralık sahil dönüşümü!

DKY inşaat, İstanbul Kartal'da Atalar Sahil sitesinin bulunduğu arazide kentsel dönüşüm kapsamında gerçekleştireceği yeni projesi için çalışmalara başladı.

DKY İnşaat'ın satış ofisleri Kurban Bayramı'nda açık mı?

DKY inşaat'ın Levent'te Büyükdere Caddesi No.195'te bulunan Satış ve Deneyim Merkezi, DKY Kartal ve Lokum Evler'in satış ofisleri Kurban Bayramı'nın 2, 3 ve 4. günlerinde açık olacak.

DKY İnşaat 5 katta 71 daireye rezervasyon aldı!

DKY inşaat, Cityscape Global'de Kağıthane'deki DKY On ve DKY Kartal projelerini tanıttı. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, şunları söyledi: "Bir yatırımcı fuarın ilk günü projenin 5 katında 71 daireyi rezerve etti."

DKY İnşaat DKY On nerede?

DKY On Rezidans'ta 10 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Toplam inşaat alanı 38 bin metrekare olarak belirlenen projede peşin alımlarda indirim uygulanıyor. Peki DKY İnşaat DKY On nerede?

DKY İnşaat DKY On ödemeleri!

Toplam 200 milyon TL yatırımla inşa edilecek olan proje 38 bin metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçirilecek. DKY İnşaat DKY On ödemeleri kapsamında 60 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

DKY İnşaat yeni projeler geliştirmeye devam edecek!

DKY inşaat, 'yeni ev konsepti' ile alıcılarını çeşitlendirmeyi hedefliyor. Eylül ayında lansmanı yapılacak bu projede hedef kitle ise 'kendini genç hissedenler.'

DKY İnşaat'ta Ramazan'a özel ek fırsatlar sunuluyor!

DKY inşaat, Lokum Evler ve DKY Kartal projelerine özel Ramazan Kampanyası düzenliyor. Şirket her iki proje için Ramazan ayı boyunca var olan indirimlere ek olarak yüzde 3 indirim fırsatı sunuyor.

DKY İnşaat'tan peşin alımlara yüzde 15 indirim!

DKY inşaat, Lokum Evler ve DKY Kartal projelerine özel Ramazan Kampanyası düzenliyor. Şirket her iki proje için Ramazan ayı boyunca var olan indirimlere ek olarak yüzde 3 indirim fırsatı sunuyor.

dky inşaat DKY On satılık Haberi

dky inşaat DKY On satılık

DKY On projesi İstanbul Kağıthane'de inşa ediliyor. 200 milyon TL yatırım bedeline sahip proje DKY İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.

DKY On fiyat listesi 2018!
DKY On fiyat listesi 845 bin 750 TL'den başlangıç gösteriyor. 


1+1 ve 2+1 şeklinde daire seçeneklerinin yer aldığı projede daire alanları 58 ile 85 metrekare arasında farklılık gösteriyor. 


Arsa alanı 38 bin metrekare olan DKY On projesinde 205 daire, 21 adet home ofis ve 10 adet ticari alan yer alıyor. Daire büyüklüklerinin 28 metrekare ile 162 metrekare arasında değiştiği projede teslimler 2019'da yapılacak. 


Projenin içerisinde  sinema, müzik odası, sağlıklı yaşam kulübü, kütüphane, amfi tiyatro, otopark bulunuyor. 


Tel : 444 9 359
Web : http://www.dkyon.com
Ezgi Delibeyoğlu/Emlakkulisi.com