23 / 04 / 2024

dky inşaat kağıthane dky on fiyat

dky inşaat kağıthane dky on fiyat

DKY On Kağıthane ödeme kampanyası dahilinde yüzde 10 peşinattan sonra ödemeler teslimde başlıyor. DKY On Kağıtane projesinde teslimler Mart 2018 yılında yapılıyor...

DKY Kartal projesi nerede? DKY Kartal projesinde kaç daire var?

DKY inşaat tarafından inşa edilen DKY Kartal projesinin tüm detayları belli oldu. Peki, DKY Kartal projesi nerede? DKY Kartal projesinde kaç daire var? İşte detaylar...

Yeşildağ İnşaat Kağıthane'de dönüşüme giriyor!

Kağıthane'de hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projeleri ile adından söz ettiren Yeşildağ İnşaat ilçede yeni bir kentsel dönüşüm projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. 

Gaziantep Akkent Camisi’nin inşaatı kaçak mıydı?

Gaziantep Akkent Camisi’nin inşaatına 5 yıl kaçak şekilde devam edildiği tespit edildi. Mühendis Korkut Küçükcan, cami inşaatında iskelenin çökmesiyle hayatını kaybetti. Mimar Zeynep Küçükkan ise bilirkişi raporunda eşinin tali kusurlu gösterilmesine karşı çıktı.

2019'da ev inşaatı kaça mal olacak?

İnşaat maliyet bedelleri, Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca hazırlanan tebliğ ile geçtiğimiz aylarda duyuruldu. Peki, 2019'da ev inşaatı kaça mal olacak?

Örtaş İnşaat Kağıthane'de 137 odalı otel yapacak!

Örtaş İnşaat, İstanbul'un Kağıthane İlçesi'ne bağlı Merkez Mahallesi Cendere Mevkiide 137 odalı otel yapacak.. 

DKY İnşaat'tan tarihi indirim kampanyasına destek!

DKY; Lokum Evler, DKY On Kağıthane ve DKY Sahil projeleriyle Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına destek veriyor...

DKY İnşaat'tan Ramazan ayı kampanyası!

DKY İnşaat satışı ve inşaatı devam eden tüm projelerinde Ramazan kampanyası başlattı. Kampanya dahilinde peşin alımlarda yüzde 20’ye varan indirim fırsatı sunuluyor.

DKY On Evleri Kağıthane 2017 fiyat listesi!

DKY On projesi, DKY İnşaat tarafından İstanbul Kağıthane'de inşa ediliyor. Projede güncel ödeme kampanyasına göre 80 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

DKY İnşaat’tan 2 ayda 65 milyon TL’lik satış!

DKY İnşaat, "Güçlü Türkiye için Birlik Vakti" kampanyasını Nisan ayı sonuna kadar uzattı. 2 ayda 65 milyon TL’lik 95 adet satış gerçekleştiren DKY İnşaat, Mart ayında lansmana çıkardığı DKY Sahil projesiyle de kampanyaya destek verdi.

DKY On Evleri Kağıthane fiyatları!

Toplam 206 daire, ofis, otel ve dükkanlardan meydana gelen DKY On Evleri 2018 yılı Aralık ayında teslim edilecek. DKY On Evleri Kağıthane fiyatları 570 bin TL'den başlıyor.

DKY İnşaat tarihi kampanyada 120 konut sattı!

DKY İnşaat tarihi kampanya kapsamında 120 konut sattı. Genel Müdür Yeraltı Türel, “Kampanyanın devamı için bankalar da faiz indirmeli” dedi

DKY İnşaat, GYODER kampanyasıyla günde 3 konut sattı!

DKY İnşaat, GYODER’in öncülüğünde gerçekleştirilen ‘Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye’ kampanyasında 45 günde 120 konut sattı.

DKY İnşaat'ın hedefi 1 milyon metrekare inşaat!

DKY İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, DKY inşaat olarak önümüzdeki 5 yıl içinde 1 milyon metrekarelik yeni yaşam alanı inşa etmeyi " hedeflediklerini söyledi.

dky inşaat kağıthane dky on fiyat Haberi

dky inşaat kağıthane dky on fiyat


DKY İnşaat tarafından inşa ediliyor olan DKY On projesi İstanbul Kağıthane ilçesi Merkez Mahallesi'nde kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçiriliyor.


DKY On Kağıthane projesinde 1+1,5 ve 2+1,5 konut seçenekleri sunuluyor. DKY On Kağıthane projesi 2000 milyon lira yatırım bedeline sahip.


DKY On Kağıthane projesinde konutlar 58 metrekare ile 86 metrekare arasında değişen büyüklüklerde tasarlandı. DKY On Kağıthane projesinde 206 rezidans, otel, ofis ve ticari üniteler bulunuyor.


DKY On Kağıthane projesinde 1+1,5 daire tipleri 482 bin liradan, 2+1,5 daire tipleri 593 bin liradan başlayarak değişiyor. DKY On Kağıthane projesinde 1.450 metrekare ticari alan, 4 bin 750 metrekare ofis alanı olacak.


DKY On Kağıthane projesinde daire teslimleri Mart 2018 tarihinde gerçekleştiriliyor. DKY On Kağıthane ödeme kampanyası dahilinde yüzde 10 peşinar verdikten sonra, kalan tutar teslimlerden sonra...