26 / 04 / 2024

DKY İnşaat Lokum Evler ödemeleri

DKY İnşaat Lokum Evler ödemeleri

Daire alanlarının 64.91 metrekareden başlangıç gösterdiği projede 722 adet daire yer alıyor. DKY İnşaat Lokum Evler satış ofisi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 216 420 0 556 olarak belirlendi.

Lokum Evler Tuzla ödemeleri!

Lokum Evler Tuzla ödemeleri haberimizin içerisinde yer alıyor. Toplam 722 adet konuttan meydana gelen Tuzla Lokum Evler projesinde teslimlerin 2016 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor...

DKY İnşaat Lokum Evler resimleri

Firma bünyesinde sıfır faizle 24 aya kadar taksitlendirme imkanı sağlanan Lokum Evler Tuzla projesi, DKY İnşaat ve Metropolist Yapı ortaklığıyla hayata geçiriliyor. İşte DKY İnşaat Lokum Evler resimleri...

DKY İnşaat Lokum Evler ödemeleri

İçerisinde yer alan dairelerin; 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak dizayn edildiği DKY İnşaat Lokum Evler ödemeleri dahilinde 24 aya kadar vade farksız taksitlendirme imkanı sağlanıyor. Projede teslim tarihi Aralık 2016 olarak belirlendi..

Lokum Evler Tuzla telefon numarası!

Dairelerin alanlarının 117 metrekareden başlayıp, 154 metrekareye kadar yükseldiği Lokum Evler Tuzla telefon numarası şöyle: 0216 517 9 517. Projede 1+1 daireler için ayrı blok yapılacak...

DKY İnşaat Lokum Evler ödemeleri!

DKY İnşaat Lokum Evler ödemeleri kapsamında banka kredisi ile vadelendirme imkanı bulunuyor. Toplam 772 adet konuttan meydana gelen Lokum Evler projesinde 2+1 daireler 328 bin liradan başlıyor

Lokum Evler Dumankaya satış listesi!

Lokum Evler Dumankaya satış listesi 328 bin TL'den başlıyor. Tuzla Aydınlı'da inşa ediliyor olan 722 konutluk Lokum Evler projesinde daireler 24 ay sonra teslim ediliyor...

DKY İnşaat Lokum Evler satılık!

Toplam 722 konuttan oluşan Lokum Evler projesinde kira öder gibi ev sahibi olabilmek mümkün. DKY İnşaat Lokum Evler satılık daire fiyatları 290 bin TL'den başlıyor.

DKY İnşaat’tan Anneler Günü 2017 kampanyası!

DKY İnşaat “Anneler Günü”ne özel bir kampanyaya imza attı.DKY İnşaat’ın Ada, Sahil, Lokum Evler, Kartal ve Business Kartal projelerinden ev sahibi olmak isteyen herkes 80 aya kadar sıfır faiz oranından ve yüzde 2 indirim imkanından yararlanabilecek.

DKY İnşaat ve BJK imza töreni yarın!

DKY İnşaat ve Beşiktaş Jimnastik Kulübü arasında bir imza töreni düzenliyor. İmza töreni 29 Mart Çarşamba (yarın) günü düzenlenecek.

Lokum Evler DKY İnşaat fiyatlar!

Lokum Evler DKY İnşaat fiyatları 2+1'lerde 440 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor...

DKY İnşaat'ın hedefi 1 milyon metrekare inşaat!

DKY İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, DKY inşaat olarak önümüzdeki 5 yıl içinde 1 milyon metrekarelik yeni yaşam alanı inşa etmeyi " hedeflediklerini söyledi.

DKY İnşaat, kentsel dönüşüm projelerinde öncü olacak!

Kartal’a Yatırım, Geleceğe Yatırım Zirvesi’nde konuşan DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, Kartal bölgesinde gelecek 10 yılda kentsel dönüşüm kapsamında 200 milyar dolarlık iş olduğunu söyledi.

DKY İnşaat'tan 0 faiz kampanyası!

DKY İnşaat konut sahibi olmak isteyenler için benzersiz bir bahar kampanyası düzenliyor. DKY İnşaat, ‘0 Peşinat 0 Faiz’ kampanyası ile Lokum Evler ve DKY Kartal’da faizleri sıfıra indirdi.

DKY İnşaat 2016'da yeni dönüşüm projelerine başlayacak!

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, 2016'da Bağdat Caddesi, Sahil Yolu, Kartal, Çeliktepe ve Sultanbeyli'deki projelerin yanısıra geliştirme evrelerini tamamladıkları kentsel dönüşüm projelerine de başlayacaklarını söyledi.

Lokum Evler DKY İnşaat ev fiyatları!

Lokum Evler DKY İnşaat ev fiyatları 2+1'lerde 344 bin 740 TL'den başlıyor. Tuzla Aydınlı'da yükselen Lokum Evler projesinde daireler 2017 yılı Temmuz ayında teslim ediliyor...

Lokum Evler DKY İnşaat fiyat listesi!

İstanbul Tuzla Aydınlı'da inşa edilen projede daireler 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Lokum Evler DKY İnşaat fiyat listesi kapsamında daireler 344 bin 740 TL'den başlıyor.

Lokum Evler DKY İnşaat nerede?

Ödemelere göre 60 aya kadar vade imkanı sağlanan projede teslimler 2016 yılında yapılması planlanıyor. Proje DKY İnşaat imzasıyla yükseliyor. Peki Lokum Evler DKY İnşaat nerede?

DKY İnşaat, Kartal'da 200 milyon liralık dönüşüm yapıyor!

DKY İnşaat, İstanbul Kartal’da Atalar Sahil sitesinin bulunduğu arazide kentsel dönüşüm kapsamında gerçekleştireceği yeni projesi için çalışmalara başladı.

DKY İnşaat Kartal'da kentsel dönüşüme başladı!

DKY İnşaat, İstanbul Kartal’da Atalar Sahil sitesinin bulunduğu arazide kentsel dönüşüm kapsamında gerçekleştireceği yeni projesi için çalışmalara başladı.

DKY İnşaat Lokum Evler ödemeleri Haberi

DKY İnşaat Lokum Evler ödemeleri

Ortak kullanım alanları arasında projede kuru temizleme, araç yıkama, ev temizliği, resepsiyon, fitness center, yeşil alan, spor alanları ve havuz bulunuyor. 


Toplam 722 adet daireden meydana gelen projede daire büyüklükleri kapsamında 1+1'lerin alanları 64.91 metrekare iken, 2+1'lerin alanları 102.87 metrekare olarak dizayn edildi.


İstanbul Tuzla Aydınlı'da hayata geçirilen DKY İnşaat Lokum Evler projesinde dairelerin seçenekleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Projede peşinat teslimde ödeniyor.


Ödeme planı kapsamında ekstra yüzde 3 indirim, 60 ay 0,89 veya 120 ay 1,03 vade imkanı sağlanan Lokum Evler projesinde peşin ödendiğinde yüzde 15 indirim sağlanıyor.


DKY İnşaat Lokum Evler satış ofisi iletişim!

0 216 420 0 556

http://www.lokumrezidans.com/

Tülay...