23 / 04 / 2024

DKY İnşaat yeni sahra

DKY İnşaat yeni sahra

Ağırlıkla kentsel dönüşüme odaklanan DKY, 2 milyar 410 milyon TL'lik 2 bin 750 konut ve ofis projesini hayata geçirecek. Şirketin dönüşüm yapacakları bölgeler arasında Yeni Sahra'da 238 bin metrekarelik alan da yer alıyor.

DKY İnşaat Yeni Sahra'da 150 dönümlük bir arsayı dönüştürecek!

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya gayrimenkuldeki rotasını dönüşüm projelerine çevirdiklerini ve Ankara Yeni Sahra'da 150 dönümlük bir arsayı dönüştürmek için kolları sıvadıklarını açıkladı...

DKY İnşaat, 5 milyar TL'lik yeni proje hayata geçirecek!

Türkiye'de kentsel dönüşüm konusunda en aktif markalardan biri olan DKY İnşaat, dokuz şantiyede 2,3 milyar TL'lik proje yürütüyor. DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, "Geliştirdiğimiz yeni projelerin toplam değeri 5 milyar TL'yi bulacak" diyor.

DKY İnşaat’tan Anneler Günü 2017 kampanyası!

DKY İnşaat “Anneler Günü”ne özel bir kampanyaya imza attı.DKY İnşaat’ın Ada, Sahil, Lokum Evler, Kartal ve Business Kartal projelerinden ev sahibi olmak isteyen herkes 80 aya kadar sıfır faiz oranından ve yüzde 2 indirim imkanından yararlanabilecek.

DKY İnşaat ve BJK imza töreni yarın!

DKY İnşaat ve Beşiktaş Jimnastik Kulübü arasında bir imza töreni düzenliyor. İmza töreni 29 Mart Çarşamba (yarın) günü düzenlenecek.

DKY İnşaat'ın hedefi 1 milyon metrekare inşaat!

DKY İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, DKY inşaat olarak önümüzdeki 5 yıl içinde 1 milyon metrekarelik yeni yaşam alanı inşa etmeyi " hedeflediklerini söyledi.

DKY İnşaat, kentsel dönüşüm projelerinde öncü olacak!

Kartal’a Yatırım, Geleceğe Yatırım Zirvesi’nde konuşan DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, Kartal bölgesinde gelecek 10 yılda kentsel dönüşüm kapsamında 200 milyar dolarlık iş olduğunu söyledi.

DKY İnşaat'tan Kadıköy'e 3 yeni proje!

55 yıldır projeleriyle İstanbul’a değer katan DKY İnşaat, yeni markası ‘DKY Cadde’ ile şehrin en prestijli caddelerine yepyeni bir soluk ve mimari getirmeye hazırlanıyor. Projelerde fiyatlar 976 bin TL’den başlıyor.

DKY İnşaat 7 yeni projesini Cityscape Turkey'de tanıtıyor!

DKY İnşaat, Kartal, Kağıthane, Tuzla, Kadıköy ve Sultanbeyli'de başlayacağı 995 milyon liralık 7 yeni projenin detaylarını Cityscape Turkey'de duyuracak. Ali Dumankaya, "Cityscape, Körfez ve Doğu bölgelerine satış yapmak adına iyi bir kapı" dedi.

DKY İnşaat ile Ergaz'dan Ataşehir'e karma proje!

Ergaz A.Ş. Genel Müdürü Abubekir Yağız ve DKY İnşaat Onursal Başkanı İbrahim Dumankaya, İstanbul Ataşehir’de 40 bin metrekare inşaat alanına sahip olacak, yeni bir karma tip yaşam projesine imza attı.

DKY İnşaat 2016'da yeni dönüşüm projelerine başlayacak!

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, 2016'da Bağdat Caddesi, Sahil Yolu, Kartal, Çeliktepe ve Sultanbeyli'deki projelerin yanısıra geliştirme evrelerini tamamladıkları kentsel dönüşüm projelerine de başlayacaklarını söyledi.

DKY İnşaat Kartal Sahil projesi için çalışmalara başladı!

DKY İnşaat, İstanbul Kartal’da Atalar Sahil sitesinin bulunduğu arazide kentsel dönüşüm kapsamında gerçekleştireceği yeni projesi için çalışmalara başladı.

DKY İnşaat, Kartal'da 200 milyon liralık dönüşüm yapıyor!

DKY İnşaat, İstanbul Kartal’da Atalar Sahil sitesinin bulunduğu arazide kentsel dönüşüm kapsamında gerçekleştireceği yeni projesi için çalışmalara başladı.

DKY İnşaat Kartal'da kentsel dönüşüme başladı!

DKY İnşaat, İstanbul Kartal’da Atalar Sahil sitesinin bulunduğu arazide kentsel dönüşüm kapsamında gerçekleştireceği yeni projesi için çalışmalara başladı.

DKY Sahil: DKY İnşaat'ın yeni projesi Kartal sahilinde yükseliyor!

DKY İnşaat'ın yeni projesi DKY Sahil, Kartal sahilinde yükseliyor. Kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilecek olan DKY Sahil Evleri projesi için ön talep süreci başladı...

DKY İnşaat yeni sahra Haberi

DKY İnşaat yeni sahra


Dumankaya Grubu'ndan ayrılan İbrahim Dumankaya Holding şirketlerinden DKY İnşaat, 'Yeniden' markasıyla sektörde birçok projeyi hayata geçirmeyi hedefliyor. Ağırlıkla kentsel dönüşüme odaklanan DKY, 2 milyar 410 milyon TL'lik 2 bin 750 konut ve ofis projesini hayata geçirecek. Şirketin dönüşüm yapacakları bölgeler arasında Yeni Sahra'da 238 bin metrekarelik alan da yer alıyor. DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, Kadıköy, Tuzla, Kartal, Pendik, Ataşehir, Maltepe ve Sultanbeyli olmak üzere 7 bölgede kentsel dönüşüm projeleri yapacaklarını belirterek, Kartal vile Tuzla Aydınlı projelerinde talep toplamaya başladıklarını seçim sonrası da satışa başlayacaklarını söyledi. Kartal'dayapacakları projenin ruhsatını aldıklarım anlatan Dumankaya, "Dap Yapı'nın yapacağı büyük projeye komşu olan proje deniz manzaralı 50 milyon TL değerinde 200 konuttan oluşuyor. Ön talep toplamaya başladık. Seçimden sonra da satışa...