29 / 03 / 2024

Doğa Mavişehir 3 Bilim Okulu iletişim

Doğa Mavişehir 3 Bilim Okulu iletişim

Doğa Koleji'nin inşa ettiği İzmir Mavişehir 3 Bilim Okulu; 2015 - 2016 eğitim öğretim yılında açılacak. 5000 metrekarelik bir arsa üzerine yapılandırılan İzmir Mavişehir 3 Bilim Okulu'nda 67 derslik yer alacak.

Emlak Konut GYO Ataşehir Doğu Bölgesi 3. Etap için en yüksek teklif Dap Gayrimenkul'den!

Emlak Konut GYO Ataşehir Doğu Bölgesi 3. Etap İhalesinin 2. Oturumu 17 Mayıs 2022 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirildi. Peki Emlak Konut GYO Ataşehir Doğu Bölgesi 3. Etap İhalesinde en yüksek teklif hangi firmadan geldi? 

Emlak Konut GYO Ataşehir Doğu Bölgesi 3. Etap ihalesinin 2. oturumu 17 Mayıs'ta!

Emlak Konut GYO tarafından 28 Nisan 2022 tarihinde ilk oturumu gerçekleştirilen anbul Ataşehir Doğu Bölgesi 3. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin Pazarlık- Açık Artırma bölümünü kapsayan 2. oturumu 17 Mayıs 2022 Salı günü saat 14:30'da yapılacak. 

Emlak Konut GYO Ataşehir Doğu Bölgesi 3. Etap ihalesine 11 firmadan teklif! 

Emlak Konut GYO tarafından, İstanbul Ataşehir Doğu Bölgesi 3. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin ilk oturumu 28 Nisan 2022 tarihinde saat 11:00'de yapıldı. İhaleye 11 firma katıldı. 

Emlak Konut GYO Ataşehir Doğu Bölgesi 3. Etap ihalesi 28 Nisan'da!

Emlak Konut GYO Ataşehir Doğu Bölgesi 3. Etap ihalesi 28 Nisan 2022 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek. 

Tunç Soyer'den Mavişehir'deki sit alanının devrine tepki!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Karşıyaka Belediyesi, Mavişehir'de 1. Derece Doğa Sit kapsamında kalan Gediz Deltası'nın bir parçası olan ve imar planlarında Rekreasyon Alanı ve Açık Spor Tesisi Alanı olarak belirlenen bölgenin Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından satışının yapılmasını de

Doğa Turizm Otelcilik İnşaat ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Fatih 3 No'lu Şubesi açıldı!

Doğa Turizm Otelcilik İnşaat ve Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Fatih 3 No'lu Şubesi 29 milyon 980 bin TL sermaye bedeliyle açıldı.

Frekans Mavişehir yıl sonunda satışta! Yeni proje!

Anka İnşaat'ın İzmir'de hayata geçireceği Frekans Mavişehir'de ön talep toplanıyor. Fiyatların 3 milyon liradan başladığı projenin yıl sonunda satışa çıkması planlanıyor...

Portmarin Mavişehir'de 3,5 milyon TL'ye! Yeni proje!

İzmir Mavişehir mevkiinde hayata geçirilen Portmarin Mavişehir projesinde 117 daire yer alıyor. Fiyatların 3,5 milyon TL'den başladığı proje Katal İnşaat imzasını taşıyor. 

İstek Okulları Karşıyaka Mavişehir'de kampüs açıyor!

İstek Okulları, İzmir’de ilk kampüsünü Karşıyaka Mavişehir’de açıyor.

Ege Park Mavişehir yılbaşında açık mı?

Ege Park Mavişehir, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Ege Park Mavişehir yılbaşında açık mı? Ege Park Mavişehir yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Ege Park Mavişehir 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Bilal Doğan: Mavişehir Opera Salonu inşaatı bizi kaygılandırıyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Bilal Doğan, 16 Aralık'ta ihalesi yapılacak olan Karşıyaka Mavişehir'deki Opera Salonu inşaatı ile ilgili kaygılı olduklarını söyledi.

Dağ Mühendislik Doğa Şehir ve Floraşehir projelerinde özel ödeme imkanı!

Yaptığı değerli yatırımlarla adından söz ettiren Dağ Mühendislik, inşaatı aralıksız devam eden Doğa Şehir ve Floraşehir projelerine özel ödeme imkanı sunuyor.

Kırşehir Doğa Kent Projesi'nin temeli atıldı!

Koçak Kaya İnşaat Yetkilisi Muammer Kaya, Kırşehir'de ilk sosyal konut tesisleri Doğa Kent Projesi için temellerinin atıldığını açıkladı. Kent Park civarındaki proje 72 daireden oluşuyor.

Doğa Mavişehir 3 Bilim Okulu iletişim Haberi

Doğa Mavişehir 3 Bilim Okulu iletişim

2015 - 2016 Eğitim Yılı'nda öğrencileriyle buluşacak olan İzmir Mavişehir 3 Bilim Okulu 5000 metrekarelik bir arsa üzerine yapılandırıldı. 67 derslikten oluşan kampüste; 95 metrekarelik buz pisti, 350 kişilik konferans salonu, 325 metrekare kapalı spor salonu, ekoloji, satranç, robotik ve lego atölyelerinin yanı sıra yabancı dil, fen, matematik ve akıl oyunları sınıfları bulunuyor. İzmir Mavişehir 3 Bilim Okulu; öğrencilerine 3.383 metrekarelik yeşil alanıyla öğrencileri dört duvar arasına hapsolmaktan kurtarırken akademik başarıyı bilim ve teknolojiyle destekleyerek öğretim hayatını daha keyifli hale getirmeyi amaçlıyor.Kampüs aynı zamanda tabletli eğitim, teknoloji tasarım dersliği, bilişim teknolojileri ve yazılım dersliği, yabancı dil dersliği gibi imkanlar da sunuyor.

Doğa Koleji; Bilim Okulu kampüsleriyle öğrencilerin merak ve öğrenme arzusunu geliştirmeye ve zenginleştirmeye yönelik fiziksel ve akademik imkanları sunuyor....