26 / 04 / 2024

Doğalgaz harcama tutarı

Doğalgaz harcama tutarı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, son 10 günde 2 milyar metreküp civarında doğalgaz kullanıldığını açıkladı. Bakan Yıldız, "Bu, bazı ülkelerin 1 yılık toplam ihtiyacı kadar" dedi.

O ay kimse doğalgaz faturası ödemeyecek! Ödenecek toplam tutar sıfır! İşte doğalgazın ücretsiz olacağı tam tarih!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan doğalgazın bir ay boyunca ücretsiz olacağını açıkladı. Gelen açıklamalar sonrasında vatandaşlar ''Doğalgaz hangi ay ücretsiz? Kartlı sayaçlar da ücretsiz olacak mı?'' sorularının yanıtını merak edip araştırıyor...

Bakan Fatih Dönmez açıkladı: Doğalgaz ve elektrikte destek tutarı toplam 4 milyar lira!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez depremde evi ve işyeri yıkılan, orta ve ağır hasarlı vatandaşların depremden önceki ödenmemiş tüm elektrik ve doğalgaz faturalarının silindiğini ve bu desteğin toplam tutarının 4 milyar TL olduğunu açıkladı.

Doğalgaz üstüne almak kaç TL 2022?

Doğalgaz üstüne alma işlemi nasıl olur ve bu işlemin tutarı ne kadardır? İşte merak edilen ayrıntılar!

Bendis Enerji, Tarsus'a iki doğalgaz deposu kuruyor!

Bendis Enerji'nin sahibi enerji yatırımcısı Birol Ensari Tarsus'ta iki doğalgaz deposu kuruyor. Ekonomi Bakanlığı, iki doğalgaz depo yatırımı için 10.5 milyar TL tutarında “stratejik yatırım teşvik belgesi” düzenledi.

Hamitabat Doğalgaz Çevrim Santrali yenileniyor!

Limak Holding, Hamitabat Doğalgaz Çevrim Santralı yenileme projesinin temelini attı. Enerji Bakanı Yıldız, "Son bir haftada yalnızca bakanlığımızın yaptığı açılışlar tutarı 2.1 milyar dolar" dedi.

Şah Deniz Doğalgaz Üretim Sahası ve Tanap Projesi için imzalar atıldı!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Şah Deniz Doğalgaz Üretim Sahası ve Tanap Projesi imza töreninde, "Biz Türkmen gazının da Türkiye üzerinden batı piyasalarına erişmesini temenni ediyoruz" dedi...

İzmir Bornova'da doğalgaz borusu patladı!

İzmir Bornova'da İZSU adına görev yapan bir taşeron şirketin kanal çalışması sırasında, iş makinesi doğalgaz borusunu patlattı. Polis geniş güvenlik tedbiri alırken, İzmirgaz bölgedeki doğalgazı ve elektriği kestirdi.

Ankara'da doğalgaz borusu patladı!

Celal Bayar Bulvarı'ndaki inşaat çalışmasında yer altından geçen doğalgaz hattı zarar gördü. Olay nedeniyle bölgede güvenlik önlemleri alındı ve yol trafiğe kapatıldı. Başkent Doğalgaz ekipleri de bölgeye sevk edildi.

Ankara'da doğalgaz borusunda patlama meydana geldi!

başkent Ankara'da yer alan yeni gar binasının inşaat çalışması sırasında doğalgaz borusu patladı. Celal Bayar Bulvarı'ndaki inşaat çalışmasında yer altından geçen doğalgaz hattı zarar gördü.

Honaz'da doğalgaz çalışmaları devam ediyor!

Denizli’de ilçe olarak ilk kez Honaz’da başlatılan doğalgaz çalışmaları devam ediyor. Kervan Yolu üzerinde ve bağlı sokaklarda başlayan çalışmaların ardından Honaz ilçesine gelecek yıl doğalgaz verilmeye başlanacağı belirtildi...

Kağıthane Gültepe Dernek Sokak'da doğalgaz patlaması oldu!

Kağıthane Gültepe Mahallesi Dernek Sokak üzerinde bulunan bir binada doğalgaz patlaması meydana geldi. 1 kişi yaralanırken sokak üzerinde bulunan iş yerlerinde maddi hasar meydana geldi...

Vergi mükellefiyeti olmayan vatandaşlar elektrik ve doğalgaz abonelik bilgileriyle tespit edilecek!

Maliye Bakanlığı, kayıtdışıyla mücadele amacıyla elektrik ve doğalgaz abonelik bilgilerini kullanmaya başladı. Bakan Şimşek, 30 bin 692 vatandaşa bilgilendirme mektubu gönderildiğini, bu mektuplar için 16 bin 73 TL ödeme yapıldığını belirtti.

Dorad Energy İsrail doğalgaz çevrim santrali için üretim lisansını aldı!

Zorlu Enerji Elektrik üretim A.Ş.'nin yüzde 25 oranında iştirak ettiği Dorad Energy Limited Şirketi, İsrail'de inşa edilen kombine çevrim doğalgaz santrali için üretim lisansını aldı. Santral önümüzdeki günlerde ticari faaliyete başlayacak...

Doğalgaz harcama tutarı Haberi

Doğalgaz harcama tutarı

Bakan Taner Yıldız, WOW Convention Center'da düzenlenen Enerji Verimliliği Haftası'nın açılış programına katıldı. Bakan Yıldız açılışın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 


"10 GÜNDE 1 YILLIK GAZ KULLANDIK" 

Bir soru üzerine Bakan Yıldız, 10 gün içerisinde Türkiye'de doğalgaz tüketiminin zirveye çıktığını belirterek, tüketimin en çok İstanbul, Ankara, Bursa, Eskişehir ve Kocaeli olduğunu bildirdi. Yıldız, "Son 10 gün içinde Türkiye'de 2 milyar metreküp civarında doğalgaz kullanıldı. Bu bir kısım ülkelerin 1 yılık toplam ihtiyacı kadar. Bazı ülkeler bunun iki katını kullanıyor bir yılda. 8 Ocak'ta 225 milyon metreküpe yakın gaz kullandık, sadece bir gün içerisinde kullanıldı. Hazırlıklı girmeye çalıştık. Eskişehir yaz kullanımının yaklaşık 22 katını kullanmaktadır. Bunların doğru bir şekilde yönetilmesi için çaba sarf ediyoruz" dedi.. 


"PETROL FİYATLARI SON 6 AYDA 1 LİRA 4...