29 / 03 / 2024

Doğalgazda indirimi

Doğalgazda indirimi

Bakan Yıldız, elektrik ve doğalgaz fiyatlarıyla ilgili bir indirime gidilip gidilmeyeceğine ilişkin soruya "Biz şu anda doğalgazı 6 yıl önce 2008 Kasım ayındaki fiyatla satıyoruz. Biz bu indirimi daha önceden yapmışız demektir" dedi.

Doğalgazda indirim için ciddi adım atıldı!

İran ' ın, Tebriz ’ deki gaz basınç tesislerinin kapasitesini yükselterek Türkiye ’ ye ihraç edilen doğalgaz hacmini günlük 60 milyon metreküpe çıkarmayı planladığı açıklandı...

Emeklilere özel  indirim desteği! Doğalgazda faturalara yansıyacak yeni hamle!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 2024 senesinin emekliler senesi olacağının açıklamasından sonra 16 milyon emekli için çalışmalar başladığı kaydedildi. 81 şehrin tamamında bütün emekliler için yeni adımlar atılıyor. Emeklilere özel doğalgaz ve elektrik faturalarında indirim uygulanacağı belirtildi

BOTAŞ açıkladı! Doğalgazda mart tarifesinde değişiklik yapılmadı

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ'nin (BOTAŞ), mesken ve sanayi abonelerinin kullandığı doğalgazın ve elektrik üretim amaçlı kullanılan doğalgazın satış tarifesinde bir değişiklik yapılmadığını duyurdu. 

Doğalgazda şubat tarifesi belli oldu! Doğalgaz faturası şubatta ne kadar gelecek?

Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ) tarafından şubat ayı itibarıyla mesken ve sanayi abonelerinin kullandığı ile elektrik üretim amaçlı gazın satış tarifesi açıklandı.

Türkiye'nin doğalgazda 2028 yılı hedefi 2 katından fazla olacak...

Türkiye'de, son senelerde doğalgaz arz güvenliği için sıvılaştırılmış doğal gaz terminalleri ile beraber Yüzer LNG Depolama ve Yeniden Gazlaştırma Ünitelerini devreye sokulurken, depolama kapasitesini 2028 senesinin sonuna kadar mevcut 13,4 milyar metreküpe çıkması hedefleniyor. İşte haberin detayla

Doğalgazda daha az fatura ödemek mümkün mü? İşte doğalgaz ile ısınırken, daha az fatura ödemenin yolları!

Yükselen enerji fiyatları yüzünden kış aylarında tüketiciler yüksek doğalgaz faturaları ödemekten dertli. Ancak daha az fatura ödemek için bazı püf noktalarını ve nasıl tasarruflu kullanılacağını bilmek gerekiyor. İşte detaylar…

Ağustos doğalgaz tarifesi belli oldu! Faturanız gelmeden hemen bakın

Doğalgazda ağustosta geçerli olacak mesken ve sanayi abonelerinin tarifesi ile elektrik üretim amaçlı tarife belli oldu. 

Duyan o markete koştu: 4 lt Ayçiçek yağı 109,90 TL'ye, 4 kg un 30,90 TL'ye, 1 kg Doğuş çay 75,90 TL'ye düştü

Bu market indirimi başka! Fiyatlar teker teker düştü; 4 lt Ayçiçek yağı 109,90 TL, 4 kg un 30,90 TL, 1 kg Doğuş çay 75,90 TL... Acele edin, tükenmeden alın...

Doğal gazda 1 ay faturasız dönem; 'Sıfır' yazacak

Enerji Bakanı Fatih Dönmez, Akkuyu Nükleer Güç Santralı alanında gazetecilerle sohbet etti ve doğalgazda faturasız dönemin ayrıntılılarını paylaştı. İşte detaylar...

Nihayet beklenen gün yaklaştı! İşte doğalgaz faturalarında indirimin olacağı tarih

Doğalgaz indirimi için heyecanlı bekleyiş başladı! 20 Nisan 2023 tarihi sonrası doğalgaz faturalarında olması kuvvetle muhtemel indirim haberleri vatandaşı mutlu etti. İşte konu ile ilgili detaylar.

Cumhurbaşkanı onayladı! Elektrik faturalarında indirim yapılacak! Bakın ne kadardan hesaplanacak?

Yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdesiyle elektrik ve doğalgazda indirim bugünden itibaren uygulanmaya başladı. Konutlarda kullanılan elektrikte 100 kilovatsaat başına 26 TL, sanayide ise 61 TL'lik bir düşüş yaşandı.

Doğal gaza ve elektriğe peş peşe indirim geliyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı!

Doğal gaz ve elektrik indirimi ile ilgili araştırmalar hızlanırken milyonlarca doğal gaz kullanıcısı faturalarda yapılacak indirimi takip ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuya ilişkin açıklamalarda bulunmasından sonra doğal gazda indirime ilişkin araştırmalar hız kazandı.

Doğalgazda devrim gibi bir dönem başlıyor! Acilen göz atın!

Rekabetçi piyasa oluşturulması amacıyla doğalgaz ithalatına hem BOTAŞ hem özel sektör için serbestlik getirmeyi amaçlayan kanun teklifi meclise sunuldu.

İşte faturalar bundan dolayı kabarıyor! Aman bunları yapmayın

Devir ekonomi devri diyerek hayatımıza devam edeceğiz ve israftan kaçınacağız. Havaların soğumasıyla ısınma ihtiyacımız doğalgaz kullanımını çoğalttı. Doğalgazda gelen zamlı faturalar cebimizi yakarken vatandaşta ekonomi yapmanın peşine düştü. 

Doğalgazda indirimi Haberi

Doğalgazda indirimi


Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, doğalgazda indirim beklentisiyle ilgili, "Son 12 yılda ilk defa, satılan fiyattan aşağı düşme imkanı var." dedi.


Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, katıldığı bir televizyon programında gündemdeki konulara dair açıklamalarda bulundu.


Bakan Yıldız, elektrik ve doğalgaz fiyatlarıyla ilgili bir indirime gidilip gidilmeyeceğine ilişkin soruya "Biz şu anda doğalgazı 6 yıl önce 2008 Kasım ayındaki fiyatla satıyoruz. Biz bu indirimi daha önceden yapmışız demektir" dedi.


Rusya'nın yaptığı yüzde 6 indirim hatırlatılan Yıldız, "Daha fazlası olsun istiyoruz, yakında açıklayacağız. Son 12 yılda ilk defa satılan fiyattan aşağı düşme imkanı var" şeklinde konuştu. 


Yıldız, akaryakıt fiyatları ile ilgili "Depo 55 TL ucuza doluyor, vatandaşın giderinin azalması önemli. Umarım 2015'i daha düşük fiyatlarla geçiririz" ifadesini...