28 / 03 / 2024

Doğan Yıldız

Doğan Yıldız

Arter Toplu Konut İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 30 bin TL sermaye bedeli ile Başakşehir'de, 18 Şubat 2015'te Doğan Yıldız Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Büyükyıldız İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Büyükyıldız İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Doğan Yıldız tarafından 120 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Ocak'ta Şişli, Rıfatpaşa Mahallesi, Güler Sokak'ta kuruldu.

Zeh Ar Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zeh Ar Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Davut Yıldız, Doğan Yıldız tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 1 Temmuz'da kuruldu

Gayrimenkulün yıldızı arsa oldu! Aramalar yüzde 251 arttı!

Emlakjet, 350 bine yakın satılık ve kiralık emlak ilanından oluşan veri tabanındaki hareketler doğrultusunda merakla beklenen 2023 yılı gayrimenkul raporunu yayınladı. Söz konusu rapora göre gayrimenkulün yıldızı arsa oldu.

Zeynep Tandoğan: Emlak sektörü Türk yatırımcılar için yıldız olacak!

Hürriyet Emlak Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Ticari İşlerden Sorumlu Eş Genel Müdürü Zeynep Tandoğan, konut satışlarında yaşanan dikkat çekici artışın, emlak sektörünün yabancı ve Türk yatırımcılar için yeniden parlayan yıldız olacağını söyledi.

Çoban Yıldızı Otel Konaklama Gayrimenkul Kiralama ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çoban Yıldızı Otel Konaklama Gayrimenkul Kiralama ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Alper Durmuş ve Murat Erdoğan tarafından kuruldu.

Yıldız Tilbe: Yatırım yapmıyorum, yatıyorum!

Yanlışlıkla konserlerden alacağı fiyatları paylaşan Yıldız Tilbe, kazancını nasıl değerlendiği yönündeki soruya "Yatırım yapmıyorum, yatıyorum" cevabını verdi.

Kuzey Yıldızı Camii açıldı!

Kuzey Yıldızı Camii'nin açılışını yapan Başkan Recep Tayyip Erdoğan, açılış konuşmasında  "İslam toplumlarında camiler hayatın merkezi olmuşlardır. Nasıl ki kalp ayakta tutan ana organsa mabetler de ilim, hikmet ve fazilet merkezi olarak toplumu ayakta tutar" dedi.

Özlem Yıldız: Evim yok, kirada oturuyorum!

Katıldığı televizyon programında konuşan Özlem Yıldız, yakın dostu Demet Akalın’ın yaşadığı zorlukları ve kendi evliliğini anlattı. Yıldız, evliyken evini sattığını ve şu anda kirada oturduğunu söyledi.

Yıldız Hamidiye Camisi ibadete açıldı!

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nce restorasyonu gerçekleştirilen Yıldız Hamidiye Camisi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katılımıyla kılınan ilk cuma namazının ardından ibadete açıldı

Kayseri Bekir Yıldız Bulvarı'nda 3. etap çalışmaları başladı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, şehrin doğu batı aksında önemli bir geçiş noktası olacak olan Bekir Yıldız Bulvarı'nda üçüncü etaba başladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, çalışmaları yerinde inceledi.

Doğan Yıldız Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğan Yıldız Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 400 bin TL sermaye ile bugün Birol Yıldız ve Cihan Doğan imzasıyla kuruldu.

İnegöl Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsü açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte Bursa'nın İnegöl ilçesinde hayırsever iş adamı Mehmet Yıldız tarafından yaptırılan Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsü'nün açılışına katıldı.

Trabzon Yıldız MyWorld 4 fiyatları!

Trabzon Yıldız MyWorld 4 fiyatları 400 bin TL'den başlıyor. Tamamı 3+1'lerden oluşan Yıldız MyWorld Trabzon 4 projesinde teslimler sekiz ay içerisinde yapılacak...

Hilton İstanbul Kozyatağı’na Yeşil Yıldız Belgesi!

Yatırım aşamasında en son teknolojiyi kullanarak çevre kirliliğini önlemeyi, enerji tasarrufu ile doğal kaynakları korumayı hedefleyen ve bunu başarı ile uygulayan Hilton İstanbul Kozyatağı, Yeşil Yıldız Belgesi ile ödüllendirildi.

Ayşegül Yıldız, Ada İnşaat şirketiyle yurt dışına açılacak!

İbrahim Tatlıses’in ekonomik sıkıntı yaşadığı konuşulurken eski eşi Ayşegül Yıldız, iş dünyasında parladı. Mimarlık şirketi açan Yıldız, Almanya, İstanbul ve Bursa’da açtığı bürolarıyla işleri büyüterek patroniçe oldu.

Doğan Yıldız Haberi

Doğan Yıldız

Arter Toplu Konut İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 18 Şubat 2015'te 30 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Yıldız Müdürlüğü'nde kuruldu.


Arter Toplu Konut İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme,...