19 / 04 / 2024

Özlem Yıldız: Evim yok, kirada oturuyorum!

Özlem Yıldız: Evim yok, kirada oturuyorum!

Katıldığı televizyon programında konuşan Özlem Yıldız, yakın dostu Demet Akalın’ın yaşadığı zorlukları ve kendi evliliğini anlattı. Yıldız, evliyken evini sattığını ve şu anda kirada oturduğunu söyledi.



Televizyon programına konuk olan Özlem Yıldız, yakın dostu Demet Akalın’ın yaşadığı zorlukları ve kendi evliliğini anlattı. ''Onunla aynı şeyleri yaşadım'' diyen Yıldız, ''Demet’in şu an yaşadıklarını biliyorum. Hissediyorum'' diye konuştu.

Vatan Gazetesi'nde yer alan habere göre, evi olmadığı, kirada oturduğunu söyleyen Yıldız, ''5 yıl oldu evliliğimiz biteli, ne kadar borç ödedim bilmiyorum hep ödedim onu biliyorum. Evlenmeden önce evim ve arabam vardı onlar evliliğimiz içinde gitti. Şu an kendime ait bir evim yok kirada oturuyorum. Borcum daha yeni bitti'' dedi.

 

 Özlem Yıldız: Evim yok, kirada oturuyorum!

 

Yıldız, son olarak şu açıklamaları kullandı: ''Üzerinden kaç yıl geçti, dün sanki Demet’in yaşadıklarını yine ben yaşadım. Bütün gece uyumadım. Kendimi rahatsız hissediyorum, Demet’e de söyledim. Sadece izleyenlere, yorum yapanlara, ellerini ovuşturanlarına söylüyorum. Hira var ortada. Yılların birikimi bir anda gitsin, çocuğunun geleceği bir anda gitsin hiç kimse istemez.''

 

 Özlem Yıldız: Evim yok, kirada oturuyorum!

 

Demet Akalın'ın evine haciz geldi!


Geri Dön