26 / 04 / 2024

Büyükyıldız İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Büyükyıldız İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Büyükyıldız İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Doğan Yıldız tarafından 120 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Ocak'ta Şişli, Rıfatpaşa Mahallesi, Güler Sokak'ta kuruldu.



Büyükyıldız İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Doğan Yıldız tarafından 120 bin TL'lik sermaye ile 20 Ocak'ta kuruldu. 


Büyükyıldız İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. A-Hertürlü inşaat faliyetlerini icra etmek,mütahitlik hizmetleri vermek, bu konu ile ilgili makine ve teçhizatları almak, imal, ithal ve ihraç etmek, pazarlamak, şantiyeler kurmak, yurt içinde ve yurt dışında ihalelere katlmak, toplu konut projeleri üretmek, kurulu projelere ortak olmak, yaptığı konutları satmak. B-Konusu ile ilgili endüstüryel tesis fizibilite çalışmalarının yapılmasıi projelendirilmesi, kurulması, işletmeye alınması ve bu işlerle ilgili yan projeler yapmak danışmanlık hizmetleri vermek. C-Hertürlü inşaat, sıhhı tesisat,elektirik, demir çelik ürünleri gibi inşaatla ilgili her türlü malzemenin, iç ve dış dekorasyon,kaplama ürünlerinin alımı, satımın, ithlatını ve ihracatını yapmak. D-Şirket devlet ihaleleri, yol,köprü,baraj,liman,okul,hastane gibi bayındırlık tesisleri ile sanayi, turistik özel ve tüzel kişilere ait bina sosyal konut mütahitliği işlerini yapabilir, satınalma, tapu işlemleri,parselasyon işlemlerini yapar, kat karşılığı,hasılat paylaşımı veya kendi adına arsa ve konut alımı satımı yapar. E-Şirket kanunlarca yasak olmayan şirket menfatine olacak her türlü ticari faliyeti yapar. İpotek alır, ipotek verebilir. Yapacağı işlerle ilgili hertürlü kefalete girebilir.



Geri Dön