19 / 04 / 2024

Büyükyıldız İnşaat iletişim

Büyükyıldız İnşaat iletişim

Büyükyıldız İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Doğan Yıldız tarafından 120 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Ocak'ta Şişli, Rıfatpaşa Mahallesi, Güler Sokak'ta kuruldu.

Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! İnşaat sektörü derin bir nefes aldı! 14 Haziran 2023 demir fiyat listesi

Küresel piyasaların gözü bugün açıklanacak olan ABD Merkez Bankası faiz kararında. Dolar kuru faiz kararı öncesi dolar kurunun düşüşe geçmesi demir fiyatlarını da etkiledi. Demir fiyatlarına büyük indirim geldi, inşaat sektörü derin bir nefes aldı. 14 Haziran 2023 demir fiyat listesi.

Aky Yıldız İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aky Yıldız İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Yıldız tarafından kuruldu.

Gökyıldızlar İnşaat Emlak Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökyıldızlar İnşaat Emlak Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Gökbak tarafından kuruldu.

İnşaat sektöründe indirim rüzgarı! Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 15 Kasım 2022 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına 15 Kasım 2022 Salı günü büyük indirim geldi. İnşaat sektöründe indirim rüzgarları eserken, vatandaşlar güncel demir fiyatlarını merak ediyor. Peki güncel demir fiyatları ne kadar oldu? İşte 15 Kasım 2022 demir fiyat listesi.

Fatih Üçyıldız İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fatih Üçyıldız İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Yıldız tarafından kuruldu.

Mir Yıldız İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mir Yıldız İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Ayhan Yıldız tarafından kuruldu.

Büyükhanlı Kardeşler İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Yolcu Taşıma Hizmetleri Şubesi açıldı!

Büyükhanlı Kardeşler İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Yolcu Taşıma Hizmetleri Şubesi bugün Ataşehir'de 15 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Büyükhanlı tarafından açıldı.

Nun Yıldız İnşaat Mimarlık Eğitim Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nun Yıldız İnşaat Mimarlık Eğitim Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu’nda  100 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Boztemur tarafından kuruldu.

Büyük Yıldız İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Büyük Yıldız İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Saıd Kerassa tarafından kuruldu.

Büyük Fav Limanı'nın temeli atıldı!

Irak Başbakanı Mustafa el-Kazımi'nin katıldığı törenle ülkesiyle bölgesi arasında "ekonomik köprü kuracak" Büyük Fav Limanı'nın temeli atıldı.

Genç Yıldız İnşaat Nakliye Elektrik/ Elektronik Tekstil Gıda Tic.Ve San.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi açıldı!

Genç Yıldız İnşaat Nakliye Elektrik/ Elektronik Tekstil Gıda Tic.Ve San.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi bugün Başakşehir'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Şahabettin Yolcu tarafından açıldı.

Dünyanın en büyük 'kasasız' mağazası Çin'de hizmete açıldı!

Yazılım şirketi AiFi, Çin’in en büyük kentlerinden Şanghay'da dünyanın en büyük 'kasasız' mağazasını hizmete açtı. Mağazada müşterilerin aldığı ürünler, kameralar tarafından otomatik şekilde tanımlanıyor ve akıllı sepet oluşturuyor

Dağtekin İnşaat, cirosunu ve iş hacmini 2 kat büyüttü!

Dağtekin İnşaat, 2020 yılında bir önceki yıla göre hem cirosunu hem de iş hacmini yaklaşık iki kat büyüttü. Dağtekin İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Dağtekin, projenin üç bin konutluk bir büyüklüğe ulaşacağını söyledi.

Büyükyıldız İnşaat iletişim Haberi

Büyükyıldız İnşaat iletişim

Büyükyıldız İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Doğan Yıldız tarafından 120 bin TL'lik sermaye ile 20 Ocak'ta kuruldu. 


Büyükyıldız İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. A-Hertürlü inşaat faliyetlerini icra etmek,mütahitlik hizmetleri vermek, bu konu ile ilgili makine ve teçhizatları almak, imal, ithal ve ihraç etmek, pazarlamak, şantiyeler kurmak, yurt içinde ve yurt dışında ihalelere katlmak, toplu konut projeleri üretmek, kurulu projelere ortak olmak, yaptığı konutları satmak. B-Konusu ile ilgili endüstüryel tesis fizibilite çalışmalarının yapılmasıi projelendirilmesi, kurulması, işletmeye alınması ve bu işlerle ilgili yan projeler yapmak danışmanlık hizmetleri vermek. C-Hertürlü inşaat, sıhhı tesisat,elektirik, demir çelik ürünleri gibi inşaatla ilgili her türlü malzemenin, iç ve dış dekorasyon,kaplama ürünlerinin alımı, satımın, ithlatını ve ihracatını yapmak....